Hm, moji bas i nisu pristrasni
he he he dobro de Otto,nista licno,
ali citam svasta i nemogu da poverujem.....te hrvati cinili cetvrtinu ss-a
te sve ubice i manijaci
te topovsko meso.....mislim,na dobrovoljce
pa zar upravo,ti ljudi,koji su bili pravi antikomunisti iz tih zemalja,u divizijama sarl magne,wiking,kaminski
razni ruski i ukrajinski divizioni,nisu dokaz da je nemacka vojska bila multietnicka,kao saveznicka
da su se rame uz rame sa njima borili i madjari i bugari i rumuni i italijani i slovaci i hrvati i albanci i skandinavci i holandjani.........
zar se tu nevidi,da je cela evropa bila uz njih,a da su zapravo amerikanci,englezi i rusi,saveznike imali u nekim somalijcima,indijcima,gurkama i sta ti ja znam ko je sve dolazio
e sad....mao pojasnjenja...zasto su folksdojceri,dobrovoljci iz stranih zemalja morali u ss
jer nisu imali nemacko drzavljanstvo,da bi sluzili u vermahtu...samo su nemacki i austrijski drzavljani mogli u wermacht
svi ostali su isli u ss,koji je kako neko rece,bio nesto poput pravojne,stranacke formacije
u jednom trenutku,hitler je naredio da se svi policajci moraju prebaciti pod ss komandu
i tako,razne ljude,su stavljali pod ss
uglavnom,jedna elitna vojska,ali vrlo fanaticna...nesto popt nemackih mudzahedina...koji mesto u dzenet veruju u valhalu
neboje se smrti i sl
recimo,14 ss. sastavljena od klinaca.....bila je toliko obradjewna psihicki,da su ti neiskusni klinci pokazai strasnu hrabrost u normandiji
ne toliko iskustvom i znanjem,koliko srcem i ludom hrabroscu