- Poruka
- 4.184
Šta mu bi!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još se ne zna da li je pilot zadobio povrede opasne po život, saznaje B92. Pad aviona video je Jordan Jurkovski, koji je za B92 rekao: "Bio sam u bašti. Čuo sam prvo neku eksploziju, znao sam odmah da je nešto palo. Malo kasnije, video sam i padobranca. Verovatno se pilot katapultirao...Sve vreme sam ga gledao dok je padao".
Drugi detalji ove nesreće za sada nisu poznati. Vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana Vojske Srbije u naoružanju je imalo 33 aviona "orao" u četiri osnovne borbene, nastavne i izviđačke verzije.
F-15 i su-27 kao prvo nisu sklepali jugosloveni i rumuni a i navedena dva aviona su prošla kroz niz modifikacija za to vreme ... orlovi su za svo to vreme samo prefarbani i to ne celi nego samo oznakeih sada i ti....po tome i f-15 i su-27 su krsine
Najvaznije ja samo da je pilot ziv i nista vise!
Ili možda nije dobro skockao kasetuPao je jer pilot nije imao kod sebe plan časa i podsetnik za nastavu.
![]()
![]()
I iznad toga, pokazao je da je heroj- nije se katapultirao, dok se nije uverio da niko od civila neće stradati, a po tome se da zaključiti da je taj kvar već trajao neko vreme...Najvaznije ja samo da je pilot ziv i nista vise!
I umesto rode došo oraoSrusio se kod Barande, to je ono selo iz serije Vratice se rode.
ma sta kazes!
I iznad toga, pokazao je da je heroj- nije se katapultirao, dok se nije uverio da niko od civila neće stradati, a po tome se da zaključiti da je taj kvar već trajao neko vreme...
Ovo je nezvanicno.
Tokom letenja kroz oblak iznenada je doslo do prekida radio veze.
Pretpostavlja se da je doslo do udara groma u avion i otkaza el.sistema.
Pilot je uspesno napustio avion, ali je pri doskoku slomio nogu.