- Poruka
- 33.100
Pa nisu gađali da ga ogrebu, onoliku grdosiju!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi.. vaznost odnosno "rok upotrebe" tih raketa kojima su gadjali, je bio u glavnom istekao ili je vazio do juna meseca. Tako da su ipak bili precizni.Pa nisu gađali da ga ogrebu, onoliku grdosiju!!!
Da, pola sata gađali predajnik na Iriškom Vencu i samo jedan projektil ga jedva dokačio...
Da, sitan je...![]()
Sećate se parole: Izvinite, nismo znali da je nevidljiv.![]()
Ma da, 79 dana traje bombardovanje... i sta se desava ... Srbi uhvate dva pilota i hvale se time, televizija prenosi.... i onda ih 'ladno puste da idu svojim kucama.... a taj isti pilot je istovario,recimo,par bombi koje su ubile ko zna koliko srpskih civila...!!!
Odlično primećeno! A onoga što je oborio onaj EU helikopter, Talijani osudili na oko 14 godina robije, a čovek samo izvršavao naređenje!
A Italija je članica te 'demokratske' Evrope, a Srbi primitivci!?![]()
Pazi.. vaznost odnosno "rok upotrebe" tih raketa kojima su gadjali, je bio u glavnom istekao ili je vazio do juna meseca. Tako da su ipak bili precizni.
Ma kako da ne. Ti dopingovani iz PVO su strah i trepet svačijeg ratnog vazduhoplovstva. Maligani obaraju nevidljive a ne rakete, mitraljezska zrna ...Cuo sam da se neki lik napio u PVO i da je okrenuo onako bezveze da puca,pa srusio F117![]()
Ma da se ja pitam, ali nazalost ne pitam se , ja bih njih objesio na terazijama za primjer! Ko im je kriv sto nisu znali da upravljaju avionima![]()
Ma kako da ne. Ti dopingovani iz PVO su strah i trepet svačijeg ratnog vazduhoplovstva. Maligani obaraju nevidljive a ne rakete, mitraljezska zrna ...![]()
NE MOŽEŠ: Previše 'goriva' trošiš!![]()
Svi smo mi PVOOnda mogu i ja u PVO, a?![]()
Tako je. Zbog njega ćemo ostati bez....'kerozina' :xNE MOŽEŠ: Previše 'goriva' trošiš!![]()
Опасност је у Теслином тајном пројекту, самим тим зракама је могуће оборити било коју летелицу или сателит од било кога ко има ту справицу која се може носити у џепу и ради на две батерије од 1 и по волти.
Ma kletva s foruma je odradila pos'o.