Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istocni HARLEM
Puko gas nesrecnicima ili tako nesto... tamo sirotinja sve.
Two buildings have collapsed. I hope there is no one in there. It's just rubble," a worker at a nearby flea market said.
Zao mi je onih crnaca, zive na minimalcu a sada ostali i bez krova nad glavom..
Експлозија гаса је највероватније објашњење.
Ако се испостави да је гас био руски, биће то повод за војну интервенцију![]()
Није терористички напад, несрећа као и свака друга.Cudi me samo da USA medie prenose sporadicno ovu novost.![]()
А шта ако је канадски?![]()
- - - - - - - - - -
Није терористички напад, несрећа као и свака друга.
А шта ако је канадски?![]()
![]()
Pa zato sto su zgrade u harlemu.. Nije neka vest kada pogine sirotinja.Bez obzira sta se desilo, nimalo ne lici na amerikance.Ako prekontrolisete americke medie (New York Times, Washington Post, Wall Street Journal) nemaju uopste na naslovnoj strani ovu novost ili imaju jako malo. USA Today i CNN takodje malo...
Dabogda se raspali i goreli u paklu,tri meseca su bacali bombe po nama.
Ако није јавни скуп, манифестација, јавна зграда или нешто слично онда није за насловне стране.Bez obzira sta se desilo, nimalo ne lici na amerikance.Ako prekontrolisete americke medie (New York Times, Washington Post, Wall Street Journal) nemaju uopste na naslovnoj strani ovu novost ili imaju jako malo. USA Today i CNN takodje malo...
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/449189/Zgrada-srusena-u-eksploziji-u-Njujorku?ref=fbblic
- - - - - - - - - -
Draga braco, ovo je sigurno delo nasih div junaka koji pruzaju otpor EU i Americkim Satanistima, sve u cilju da ociste Srbiju od Guzoljuba.
Cudi me samo da USA medie prenose sporadicno ovu novost.![]()
Могуће је да се Канада окреће Русији и Евроазијској унији, и да је у договору с њима пустила гас веће калоријске вредности од прописане за трошне зграде у Харлему.
Pa zato sto su zgrade u harlemu.. Nije neka vest kada pogine sirotinja.
- - - - - - - - - -
Jes crnje iz harlema veze nemaju sta im se dogadja u drzavi, gledaju da prezive dan![]()
Da u pravu si...Da se to recimo desilo u nekom skupom delu grada sigurno bi sve vesti brujale o tome. Ovako, koga briga u USA sto je izginulo nekoliko crnaca...