SRS: Velika Srbija i dalje cilj naše stranke

ma da,videcesh, za godinu dana... bice, " Pa dobro mi smo vas malo kleli, malo vrachali ali..ipak ste vi nasha braca patriJotska":rotf:
a ovi drugi, :rotf::rotf:zavrachani i ukleti.."Ma dobro malo smo lagali, malo izmishljali...pa zar V.Sheshelj nije rekao da je laganje u poltici neophodno"...i tako "opeglani" zivece srecno i zadovoljno jer ce imati vecinu u Donjem i Gornjem Brijanju,Prtopopincima i severnoj K. Mitrovici a po dva poslanika u Bacevcu,Crnoj Travi i Pich*ovcu...pa malo li je?
:rotf::rotf:

:hahaha::hahaha::hahaha:
e šta ćeš alergicna...kad na ovoj našoj Balkanidi:whistling: svako može završiti "tečaj" za pastira:idea::arrow:...jer 0wce nisu toliko zahtevne:mrgreen:...ono....može da ih se šiša, farba, baca na žar...samo tako...neće ni za-me-meknut:hahaha:...već ponizno za "pastirima" će ić...naravno svaka svom:mrgreen: mnogo je bre 0waca a i pastira...treba to neko da tera
:rotf::rotf:

PS ajme sad kad ovi nadriV"ernici" ovaj moj post kriwo protumače...pa se udruže sa sve8alkanskim patriJotama...ima da odmah promenim nick:mrgreen::hahaha::hahaha:

mali srbi zele malu minijaturnu srpsku drzavu

veliki srbi zele veliku srpsku drzavu

veliki covek zeli veliku kucu za svoju porodicu

mali covek , ljigavac, lenjivac on se zadovoljava i sa malom

jok bre to seljacina iz Raske oblasti ili iz Zagubice hoce da ima sto vecu kucu ,ako moze na 4 spratasa kamenim lavovima, samo da bude veca od komsijine i najveca u selo :mrgreen:

mali srbi zele malu minijaturnu srpsku drzavu

veliki srbi zele veliku srpsku drzavu

veliki covek zeli veliku kucu za svoju porodicu

mali covek , ljigavac, lenjivac on se zadovoljava i sa malom

jerry.gif
jerry.gif
:super::rotf:
jerry.gif
:klap:
ajde.gif
jerry.gif
:dash:
jerry.gif
jerry.gif
:sad2::rotf:
jerry.gif
ajde.gif
jerry.gif
jerry.gif
:hahaha::hahaha:
ajde.gif
jerry.gif
jerry.gif
jerry.gif
jerry.gif
:klap:
ajde.gif
jerry.gif
jerry.gif

TOOO ĐERIIII samo ti ""Rokay, Snimay":mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:

-------------------------------------------------
PS;)
nema ništa od velike Srbije:(...a kamoli antologijske V-K-K:cry: i TZV rsk:mrgreen: "naše" se patriJote pobrinule;):cool::arrow:
http://www.glasdalmacije.hr/?show=0&article=13184
:hahaha::hahaha::hahaha:

:rumenko:

a Trst si zaboravio :otkacio: Trst je nas !

eto kako se neki ovde olako izruguju onome sto ne znaju

pre petnestak godina pricam ti ja sa jednim, sta ces, penzionerom i u jednom momentu on me pita `sta mislis gde sam i kad sluzio vojsku?`, otkud bi ja znao, kumanovo, pljevlja, bileca, vis...
a on ce na to `u trstu 1948.`

komentar ne treba. trst jeste i bio je nas. pedesetih kada smo pod pritiskom zapada tj buduce eu morali da napustimo trst, u bgdu su bile masovne demonstracije sa parolama `trst je nas` i `pela* dzukela`

* pela - valjda predsednik vlade italije ili ministar spolj poslova

a trst, dzabe prica i srpsko zrtvovanje za oslobodjenje trsta. da nije u italiji bio bi u cro ili slo, jos gore.

srbija je spala na beogradski pasaluk jer njom u kontinuitetu vladate vec 20 godina vi ljigavi mali srbi....

i ime vam se pise malim slovom

xexeex, razumem tvoj bes, jerbo su ovi tvoji luzeri izgubili sijaset ratova, teritorija, i narod dali u izbeglistvo...! To jest vi ste antisrbi ...pravi Srbin radi na boljitku svoje zemlje, a antisrbi gledaju samo kako da joj napakoste!:thumbdown:

xexeex, razumem tvoj bes, jerbo su ovi tvoji luzeri izgubili sijaset ratova, teritorija, i narod dali u izbeglistvo...! To jest vi ste antisrbi ...pravi Srbin radi na boljitku svoje zemlje, a antisrbi gledaju samo kako da joj napakoste!:thumbdown:

:ok::ok::ok:

Mada je Marsowac toliko jadan da za sve ovo vreme ne može ni da napakosti. To ti je ono posečeno bolesno drveće u parku, tj panjevi, na koje se čovek sapliće.... A on još uvek ne zna da li je panj ili drvo, tj. antisrbin ili Srbin...

... mali covek , ljigavac, lenjivac on se zadovoljava i sa malim ...

Вала, пронађе се, баш ... биће по оној - "Ко није задовољан са малим - није ни са чим"

Е, код мене све велико, па и Србија ...

Биће,

И Турци дуго владаше, па пропадоше ...

eto kako se neki ovde olako izruguju onome sto ne znaju

pre petnestak godina pricam ti ja sa jednim, sta ces, penzionerom i u jednom momentu on me pita `sta mislis gde sam i kad sluzio vojsku?`, otkud bi ja znao, kumanovo, pljevlja, bileca, vis...
a on ce na to `u trstu 1948.`

komentar ne treba. trst jeste i bio je nas. pedesetih kada smo pod pritiskom zapada tj buduce eu morali da napustimo trst, u bgdu su bile masovne demonstracije sa parolama `trst je nas` i `pela* dzukela`

* pela - valjda predsednik vlade italije ili ministar spolj poslova

a trst, dzabe prica i srpsko zrtvovanje za oslobodjenje trsta. da nije u italiji bio bi u cro ili slo, jos gore.
znam ja dobrto da je bila JNA u Trstu (tj. okolini ), samo mi nije jasno od koga smo ga oslobodilli ? italijanski grad od samih Italijana :think:

hm....gde nestade Đeri sa ove teme:???::???::???:???

šta gotova propaganda?:sad2:...šta gotova V-K-K-haiku-pesma?:sad2:

dugo li je trajala:mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:

a možda ovi "naPrednjaci" i "nazaLnaci" odlučili da ponude svom biračkom telu dinamičnije izmene pevanja pesmi

ono parne dane pesme o veJikom juWišu na granice V-K-K a za neparne dane o velikom juWišu na KiM:mrgreen::hahaha:

Back