SRS: Tadić želi da bude monarh i diktator

pa opozicija ne moze u parlamentarnoj demokratiji nista drugo da uradi sem da kritikuje

moze jos da podigne oruzanu revoluciju tj pobunu ali u tom slucaju se i sama ponasa kao vlast i izlazi iz okvira demokratije

Ja sam demokrata po ubedjenju za razliku od diktatora Tadica i njegovih piona, zalazem se za Srbiju kao parlamentarnu demokratiju i protiv sam nasilnih metoda u smeni vlasti . Mislim da vlast treba da se postavlja i menja na izborima , i da ustav definise sta ko u vlasti moze a sta ko ne moze

Problem sada je sto se Tadic ponasa kao da je iznad ustava, i bavi se stvarima koje nisu njegova nadleznost i posao i nalazi se u klasicnom sukobu interesa jer krsi ustav i uzurpira nadleznosti premijera i ostalih ministara.

Demokratija je bila i kada je DOS zbacio Slobu sa vlasti. Ako vas ima toliko nezadovoljnih neka Radeta digne ustanak i resi problem. Ovako samo s.ere i nervira sve zivo a ne menja se nista.

Demokratija je bila i kada je DOS zbacio Slobu sa vlasti. Ako vas ima toliko nezadovoljnih neka Radeta digne ustanak i resi problem. Ovako samo s.ere i nervira sve zivo a ne menja se nista.

to nije bila demokratija vec nasilno rusenje izabrane vlasti .

rekoh ti vec mi smo demokrate i nismo za nasilne metode u politici .

Ali ne mozete da zabranite SRS-u da raskrinkava na sve lose poteze vlasti i ukazuje narodu na lopovluke aktuelnog rezima

nije to nikakvo kukanje vec nazivanje stvari pravim recima

Duznost opozicije jeste da ukazuje ne nedopustivo ponasanje vlasti i da je kritikuje - i to SRS i radi

Boris Tadic se zaista ponasa kao apsolutista i diktator - JA PA JA

Novi IDI AMIN

Preteška reč diktator.Da izigrava vođu u svojoj DS i na rukovođenje zemljom ok.
Diktatura-hapšenje političkih neistomišljenika,zabrane i sl.

to nije bila demokratija vec nasilno rusenje izabrane vlasti .

rekoh ti vec mi smo demokrate i nismo za nasilne metode u politici .

Ali ne mozete da zabranite SRS-u da raskrinkava na sve lose poteze vlasti i ukazuje narodu na lopovluke aktuelnog rezima

todjf9.jpg

:per:

Back