- Poruka
- 85
Ljudi idem ja spremam se za put na kubu vidimo se 15 avgusta..
srecan put

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi idem ja spremam se za put na kubu vidimo se 15 avgusta..
A ti bi da ratujes ponovo sa NATO? Mnogo si jak a ?![]()
Meni još nije objasnio šta kaže na petu crkvenu zapovest iz originalnog crkvenog kalendara SPC, a koja glasi:
Molite se Bogu za one koji su na vlasti !!!
![]()
Kakvih 50%? Šta fantaziraš?T.50% naroda.
Kakvih 50%? Šta fantaziraš?
Preko 50% je za radikale i Kostunicu, kad se saberu i glasovi razocaranih SPS biraca.![]()
Preko 50% je za radikale i Kostunicu, kad se saberu i glasovi razocaranih SPS biraca.![]()
Takva struktura ce biti sutra...
"Pravoslavci" promovishu mrznju i podelu medju narodom i pozivaju se na sveshtenstvo da uchestvuje u politichkoj sceni srbije? Vece bogohuljenje u zivotu nisam chuo.Visoka funkcionerka SRS-a Vjerica Radeta uputila je pretnje predsedniku Srbije. "U Srbiji se izdaja nikada nije praštala", rekla je Radeta na konferenciji za novinare. Za proteste protiv hapšenja Radovana Karadžića funkcionerka radikala je rekla da su usmereni protiv Tadićeve diktature.
"Podsećamo Tadića da se u Srbiji izdaja nikada nije praštala. Ne pretimo, ali upozoravamo na prokletvstvo koje je sve izdajnike u srpskoj istoriji pratilo. Podsećamo na krah dinastije Obrenović i rekla bih sadašnjim vlastodršcima da možda neće svi imati sreću Zorana Djinđića. Bog kažnjava do sedmog kolena i o tome bi trebalo da vode računa", rekla je Vjerica Radeta.
Ona je dodala da SRS poziva Srpsku pravoslavnu crkvu i njene velikodostojnike da se izjasne jer jedino oni imaju pravo i obavezu po crkvenim kanonima da izdajnike srpstva izopšte iz SPC i da ih anatemišu.
picololeone:To nije jedina alternativa.tkacio:
"Pravoslavci" promovishu mrznju i podelu medju narodom i pozivaju se na sveshtenstvo da uchestvuje u politichkoj sceni srbije? Vece bogohuljenje u zivotu nisam chuo.
struktura
a u brojkama?
koliko hiljada ili miliona?
Hoćeš reći da su izbori pokradeni???
Ja koliko vidim, na izborima za predsednika Republike - pobedio Tadić.
Na parlamentarnim izborima - vladu sastavio Mirko Cvetković?
I zašto bi se sada ova vlast samoukinula, zbog toga što 30% glasačkog tela podržava Radovana Karadžića?
Svašta...
Jel a tebe ce neko da pita koju ces alternativu da izaberes jel...tkacio:
Nauci osnovne racunske operacije...![]()
shto kaze zarkovic,
izrazito objektivan analiticar