SRS preti Tadiću zbog izdaje

Da li treba zabraniti SRS?

• Da,što pre

• Ne treba

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A ti bi da ratujes ponovo sa NATO? Mnogo si jak a ? :mrgreen:

To nije jedina alternativa. :roll::otkacio:

Meni još nije objasnio šta kaže na petu crkvenu zapovest iz originalnog crkvenog kalendara SPC, a koja glasi:

Molite se Bogu za one koji su na vlasti !!!

:)

Da, to stoji, i naravno da treba, ali mozda ova vlast sama treba da se opameti i da se samoukine. Ako nista drugo, da ne rade protiv dela sopstvanog naroda, tj.50% naroda. Sta je tu nejasno?

Visoka funkcionerka SRS-a Vjerica Radeta uputila je pretnje predsedniku Srbije. "U Srbiji se izdaja nikada nije praštala", rekla je Radeta na konferenciji za novinare. Za proteste protiv hapšenja Radovana Karadžića funkcionerka radikala je rekla da su usmereni protiv Tadićeve diktature.

"Podsećamo Tadića da se u Srbiji izdaja nikada nije praštala. Ne pretimo, ali upozoravamo na prokletvstvo koje je sve izdajnike u srpskoj istoriji pratilo. Podsećamo na krah dinastije Obrenović i rekla bih sadašnjim vlastodršcima da možda neće svi imati sreću Zorana Djinđića. Bog kažnjava do sedmog kolena i o tome bi trebalo da vode računa", rekla je Vjerica Radeta.

Ona je dodala da SRS poziva Srpsku pravoslavnu crkvu i njene velikodostojnike da se izjasne jer jedino oni imaju pravo i obavezu po crkvenim kanonima da izdajnike srpstva izopšte iz SPC i da ih anatemišu.
"Pravoslavci" promovishu mrznju i podelu medju narodom i pozivaju se na sveshtenstvo da uchestvuje u politichkoj sceni srbije? Vece bogohuljenje u zivotu nisam chuo.

Preko 50% je za radikale i Kostunicu, kad se saberu i glasovi razocaranih SPS biraca.:evil:

Hoćeš reći da su izbori pokradeni??? :)

Ja koliko vidim, na izborima za predsednika Republike - pobedio Tadić.
Na parlamentarnim izborima - vladu sastavio Mirko Cvetković?

I zašto bi se sada ova vlast samoukinula, zbog toga što 30% glasačkog tela podržava Radovana Karadžića?

Svašta...

struktura:lol:

a u brojkama?
koliko hiljada ili miliona?

E, nemoj sada tako...
Zar se ne sećaš da se mesec dana nije moglo proći kroz centar Beograda (zbog par stotina hiljada šetača iz SRS i DSS), kada su Vučić i kompanija demonstrirali ispred skupštine grada zbog odgađanja konstitutivne sednice na kojoj bi on bio proglašen za gradonačelnika :lol: :lol: :lol:

Poslednja izmena:
Hoćeš reći da su izbori pokradeni??? :)

Ja koliko vidim, na izborima za predsednika Republike - pobedio Tadić.
Na parlamentarnim izborima - vladu sastavio Mirko Cvetković?

I zašto bi se sada ova vlast samoukinula, zbog toga što 30% glasačkog tela podržava Radovana Karadžića?

Svašta...

Nauci osnovne racunske operacije...:bye:

Jel a tebe ce neko da pita koju ces alternativu da izaberes jel... :otkacio:

Mene, pa koga drugog?!:roll::cool:

shto kaze zarkovic,

jasno je da su radikali besni na ceo svet zbog nanovo izneverenih nada da ce se docepati vlasti, pa sad prete levo i desno, opstruiraju rad parlamenta i razuman politicki govor, ali je isto tako jasno da Tomislav Nikolic i drustvo znaju da se od toga pita ne pravi.
...dolazi vreme kada ce se otadzbinskoj upravi, ma sta to znacilo, ispostavljati racuni za jos jedan izorni neuspeh i za neuspeh u stvaranju koalicije. Pa se sad takmice u drugim disciplinama. ukljucujuci i pretnje politickim protivnicima i potomstvu.

Back