....i tko ce ugasiti poslijednju sijalicu...
laku noc, Srbijo
laku noc, Srbijo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... a napred je - provalija :grin:
laku noc, Srbijo
laku noc, Srbijo
Ja se nadam da će SRS zauzeti mesto koje im pripada,i da će se pojaviti neka nova partija desne orijentacije sa mnogo inteligentnijim rukovodstvom i jačom nacionalnom orijentacijom,sa stručnijim ljudima i većom bazom sposobnih i školovanih ljudi.A onda dobar dan Croatio, mi došli ...![]()
Ja se nadam da će SRS zauzeti mesto koje im pripada,i da će se pojaviti neka nova partija desne orijentacije sa mnogo inteligentnijim rukovodstvom i jačom nacionalnom orijentacijom,sa stručnijim ljudima i većom bazom sposobnih i školovanih ljudi.
kad se survaš u provaliju, ne vredi ti sva lova sveta. :grin: Drugo, ako ti veruješ da će radikali da ti učine život boljim, u velikoj si zabludi.... a provalija puna love.![]()
kad se survaš u provaliju, ne vredi ti sva lova sveta. :grin: Drugo, ako ti veruješ da će radikali da ti učine život boljim, u velikoj si zabludi.
A ti si u zabludi da ja uopšte i dolazim na ovaj pdf da bi me neko "doživljavao". To što neki od vas nemaju drugog smisla života nego da ih se "doživljava" po političkim forumima, vaš je problem.a ti si u zabludi da te neko ovde dozivljava...
A ti si u zabludi da ja uopšte i dolazim na ovaj pdf da bi me neko "doživljavao". To što neki od vas nemaju drugog smisla života nego da ih se "doživljava" po političkim forumima, vaš je problem.
Ako te to baš toliko zanima, svratila sam samo na kratko, da skinem poštu, i bacim pogled ovamo, posle čitavog dana provedenog van kuće, u mnogo sadržajnijim i prijatnijim aktivnostima, od izleta u vikendicu, do odlaska uveče na Carminu Buranu, za 10 minuta ionako odlazim odavde. A vi - najzad malo "mućnite" glavom, i sutra dajte glas DS-u, jedinim trenutnim raspoloživim pravim patriotima na našoj političkoj sceni.a sta radis u subotu uvece na internetu ako imas nekog smisla...ja ga nemam pa sam zato tu...
kad se survaš u provaliju, ne vredi ti sva lova sveta. :grin: Drugo, ako ti veruješ da će radikali da ti učine život boljim, u velikoj si zabludi.