nexxx011
Ističe se
- Poruka
- 2.875
niko nemoze da laze kao DS
U al ti je argument...............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko nemoze da laze kao DS
to je jednostavno neistina. nisu dostupni aneksi sporazuma.
no kako god okrenes taj sporazum ne vazi dok se ne uhapsi/izruci ratko mladic tako da je totalno gubljenje vremena pricati o tome dok se to ne desi. ima jednsotavno bitnijih stvari.
Šta piše u tom SSP-u?Da li ste ga pročitali?ja nisam.
Koliko sam ja razumeo mi možemo da se priključimo kada ispoštujemo haški tribunal,kada će to biti?nikada.Kada će uhvatiti Karadžića i Mladića?nikada.
Zašto nas onda uslovljavaju?zato što ne žele da uđemo u EU.Ili hoće da uđemo kao Beogradski pašaluk???
Osuda je bila za to sto je potpisao potpredsednik ODLAZECE vlade, znaci nije ispostovao princip tehnicke vlade... Zasto ga nije potpisao u januaru pre raspisivanja izbora i kada je vlada imala pun legitimitet i kada je bilo zakazano potpisivanje... nego 7 dana pred izbore...![]()
a ne ne bato
sustina osude, kako su pricali, i kako je govorio mladi majmun, je bila jer je: stavljen potpis na solanin sporazum kojim se priznaje nezavisnost kosova, i koji ce, kao takav, biti ponisten na prvoj sednici nove skupstine'
pa to je bilo pre 20ak dana, nije da su godine prosle, pa zaboravili...i zbunili se.
jos uvek se secam zajapurene andrejine monkey-evske face i nesrecnog lonchara dok ovo izgovaraju
eto nije.A zasto nije u januaru pre proglasenja kosova i pre predsednickih izbora kada bi nas zabog tog famoznog 154.clana EU jos uvek "videla" kao celu drzavu?
Pazi sigurno da u ekonomskom smislu SSP donosi dosta dobrih stvari i da je u tom slucaju dobar i da ga treba prihvatiti.
U politickom smislu smeta mi dvolicnost dela sadrzaja i njegovo potpisivanje 7 dana pred izbore...
Sad da li je Tadic juda to ne znam(vrlo brzo se probio od relativno ne poznatog lika do predsednika strane posle Djindjicevog ubistva),politicki o njemu mislim sve najgore, sa druge strane on je legalno izabrani predsednik moje zemlje i u svakom njegovom kontaktu sa bilo kime ko nije gradjanin Srbije ja stojim iza njega ma sta on govorio...
Brod moze da ima samo jednog kapetana ma kakav on bio.
19 drzava EU smatra da rezolucija 1244 dopusta nezavisnost KiM, zato je i poslat EULEX cija je misija da od KiM napravi nezavisnu drzavu na osnovu Ahtisarijevog plana. Svaka nacionalno odgovorna vlada bi posle bilateralnih priznanja nezavisnosti KiM od strane tolikog broja clanica EU i posrednog priznanja nezavisnosti i od same EU preko misije EULEX, zahtevala razjasnjenje clana 135 SSP...
Da li za njih rezolucija 1244 znaci nezavisnost KiM, da li ratifikujuci SSP sa Srbijom ratifikuju sporazum sa krnjom Srbijom bez KiM. Naravno, znamo da je odgovor na oba pitanja DA, i utoliko veci razlog da zatrazimo razjasnjenje i dodatne garancije za postovanje naseg teritorijalnog integriteta, tako da se ovaj sporazum ne bi ni danas ni sutra ni za 50 godina mogao smatrati potpisom na nezavisnost KiM...
Ali nasim domacim EU fanaticima upravo ovo smeta jer se boje istine i moguceg odgovora EU na takav zahtev, zato iako nemaju problema da mesecima pregovoraju o izvoznoj carini na kukuruz grcevito se protive toga da makar jedan jedini dan sa EU pregovaramo o KiM. Boje se i to sasvim opravdano da bi se u otvorenoj i iskrenoj debati sa EU videlo da je njihova odbrana KiM samo na recima ali ne i na delima...
Ha ha ha...pa fora je u tome sto Toma ne zna engleski...zato je i digao frku...hahhahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahhahahDaj ne budi neozbiljan , posle Nikoliceve izjave za B92 da je na Engleskom Djelic je rekao to je tacno ali su nas kratko vreme i izbori omeli da bude brze preveden i da ce da ulozi svoj "autoritrt" (sta god to bilo) da se prevede sto pre i podeli svim poslanickim grupama kao i zainteresovanim gradanima. Pa su ga posle te izjave napali kako zna tacno sta je potpisao jer reci u engleskom jeziku mogu da se tumace dvojako i da je uvek praksa da medunarodni u govori budu potpisani na jezicima oba(ili vise) potpisnika. Mislim da je Djelic tada gostovao kod Olje Beckovic nemoj me drzati za rec slabije gledam TV.
Tako je!!!Slazem se u potpunosti.Pustite ih, ja sam sinoć naućio lekciju.
Raspravljati se sa ljudima koji su ubeđenii, čuj ubeđeni, kunu se da će nam biti bolje u savezu Rusija-Belorusija, je totalno besmisleno.
Dalje od Obrenovca nisu otputovali i njima nešto objasniti.
Normalno da će se ratifikovati SSP ma ko god bio na vlasti,.
Misliš da ni SRS ni DSS nisu shvatili kolika su g... pojeli što su pljuvali po tome a sada, pa može, ma mi nećemo da ga poništimo.......
A niko od njih nije program razvoja Srbije spomenuo. Jer nemaju pojma.