Serlancelot
Zainteresovan član
- Poruka
- 476
Ne treba nikakav komentar.....sve je jasno...![]()
Tebi nešto jasno? Posle tolike lupnjave glavom o cigle? Auuuuuu
Nego ti opet da glasaš za ljubljenog Verka i SPO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba nikakav komentar.....sve je jasno...![]()
Po tvom skromnom mišljenu, mooderatore.........Kakva katastrofalna izjava...
ево ти нпр. овде, да не тражим пуно :
http://www.mail-archive.com/sim@antic.org/msg17542.html
А можеш да се распиташ и код ових напредних, није то никаква тајна. Мислим да има приближно 200м2, ево нека они кажу ако хоће, да не буде да ја оговарам![]()
Objektivnost do bola!!! Mora da si na maminim i tatinim jaslama? A nećeš da "lično presuđuješ" lopinama na vlasti koji više nemaju šta da pokradu pa prešli na sirotinju?Bože, imali većih debila od ovih smRadikala... Ned'o Bog da se digne kuka i motika, prvi su na tapetu... Lično ću da presudim toj bagri, za sva sranja kojim me ponižavaju kao državljanina Srbije.
Znaci Toma laze...a i znam gde je ta ulica....hvala na obavestenju.![]()
Objektivnost do bola!!! Mora da si na maminim i tatinim jaslama? A nećeš da "lično presuđuješ" lopinama na vlasti koji više nemaju šta da pokradu pa prešli na sirotinju?
Šta paseš kad si toliko "pametan"?
Ajd' da pokušam da dosegnem tvoj "duboki" intelektualni nivo.Da li je ovo bold pitanje? Dečko, mali si i slinav, i nažalost plitak....
Eto, ja bih, recimo, lopinama na vlasti, takođe lično presudio. Ali ovi imaju prioritet, ista gowna samo što više smrde, pa mi je od njih više mika. I traju bre dugo, treba to utamaniti, da ne širi više bolest.
Šta pasem? Pa danas sam zelenu salatu? A šta ti paseš govedo?
Ajd' da pokušam da dosegnem tvoj "duboki" intelektualni nivo.![]()
To što bi ti svima lično presudio spada u domen naučne fantastike, pa prema tome bolje pređi u stvarni život i presudi prvo sebi, kad ti već nisu presudili akušeri kad si dolazio na svet.
I prestani da paseš salatu jer ćeš doživeti onu izreku "prebili ga ko vola u kupusu". Na reč "vola" se ne odnose navodnici u gornjoj rečenici.
Bolje nemoj da pokušavaš da dosegneš... Napipaćeš nešto golemo, ali neće biti ni na pola puta![]()
Imaju s' tobom "pametni". tebi je svejedno šta paseš.Salata i kupus nemaju baš veze glupane...
Pazi kad sam znao gde ti je mozak.... al' nisam hteo baš da te blamiram do kraja. Ovako si sam pošteno priznao.
Imaju s' tobom "pametni". tebi je svejedno šta paseš.![]()
Pit'o je i ona mi dala ovu tvoju sliku:Pitaj devojčicu koliki mi je "mozak". Jadna će da uvene u cvetu mladosti![]()
Pit'o je i ona mi dala ovu tvoju sliku:
Dokazi za koga? Tebe ili ........ Slika govori više od 1000 reči. Šta te ovde buni?Glup si, ne treba više dokaza. Hvala