СРС као сарадник Демократске странке на разбијању Србије

Сматрам да је све време СРС у ствари "изигравала" опозицију, да је увек била ту да подржава одлуке власти својом пасивношћу.

Што се тиче Војводине, ја не желим да сада нагађам, али ово што ћу навести су чињенице. Ко је крив, то је питање.

1. СРС је до ногу потучена у Војводини, која је била ослонац СРС,
2. СРС ниеј имала у опште кампању у Војводини, ни на који начин, нити су људи у опште не само анимирани него ни били обавештени да има ДВА круга избора у Војводини.
3. СРС све време у скупштини распрацља о Томи Николићу, иако је он избачен из странке.
4. Цела Србиај прича о разлазу у СРС
5. Нико не прича о Војводини
6. Шешељ је физички одвојио СРС у Војводини од СРС из Србије

Сада, ово је што ја мислим:
- Ништа се не решава ван Србиеј. НАТо није ни део онолико моћан како ми мислимо и како нас Демократе убеђују. Када Мексико и Никарагва нису признали Косово, па ни Израел. О чему причамо.
ЈА СЕ БОЈИМ да се СВЕ ради из нутра
- отцепљење Црне Горе је руковођено из Београда
- статут Војводине је састављен од ДС-СПС коалиције ИЗ БЕОГРАДА

Сматрам да је СРС омогућила, свесно и то врх СРС да се донесе статут Војводине тако што ће ударати у таламбасе око николића.
Мислим да је Николић те ствари увидео. Хајде да ниеј он, али је увидео Делич. Хајде да ниеј он, али је увидео Вучић.
Дакле гро кадрова је отишао из СРС и то уз тешке оптужбе.
Сам Николичћ је рекао
"Каква идеологија Српског национализма!? Ми губимо Косово, не мењамо своје понашање. Отцепила се Црна Гора, ми не мењамо понашање!"

ДАкле, вратимо се на почетак.
"Када одстраниш немогуће, оно што остане, ма колико невероватно звучало- је истина"
Па хајде да видимо
НЕМОГУЋЕ: СРС ниеј знала да се спрема отцепљење Војводине
ДАКЛЕ: СРС је знала шта се спрема
Па шта се даље дешава. Посланици СРС могу да опструирају законе у скупштини. Имају време по пословнику и да се јављају.
АЛИ
Они не користе тов време да нападају Чанка, Демократе и статут, не користе време да дигну нацију на ноге.
Они користе време да нападају сопствене чланове, и патриоте који једноставно мисле другачије.

Како изгледа:
Испада да је 20 мандата СРС-у драге од Војводине.
Мандати, па мандати, као да је неко Вјерици радети украо бубрег!
Све што си написао, и на свако место где си написао СРС можеш да ставиш именом и презименом Томислава Николића.

Не контам ту логику којом се водиш.
Изгледа мЛого волЕш Тому, па ти се нешто помутило.

За свађу је потребно двоје.
Према томе, ко је крив, а ко није, сачекај да време покаже.
Немој после да буде куку-леле коме сам дао глас и кога сам подржавао! :bye:

To sve radi CIA:mrgreen:

Vala bobane !

Pa znate li vi ljudi kolika jevreja ima u Beogradu ? A znate li nekog ? Jedva . Ja znam jevreja kome njihovo bratstvo u srbiji placa sve sto mu je potrebno da zavrsi fakultet (visu skolu
) . Ima ih bre ko mrava u Beogradu - pogledaj samo koliko i kakvo im je groblje - bolje opremljeno od bilo kog fakulteta - mislio sam da se tamo uselim . A i na srpskim grobljima , malo malo pa davidova zvezda na grobu . Tamo Skot , pa neki Pek , pa Rot ...

A svi zavrsavaju fakultete - nema nijedan glup i neskolovan . Pa naravno da ce da sisaju ovce . Bre pa oni imaju te njihove druzine , organizacije koje pomazu jevreje u krizama ili nevoljama . Sta mozes da ocekujes od takvih grupacija u zemlji koju sacinjavaju sve skolovani ljudi , a samim tim sposobni i uz to mega bogatim . A de ne pominjem da su sve te organizacije , bratstva , kumstva , druzine povezane sa drugim druzinama iz drugih zemalja . Tako cine jednu globalnu masineriju koja jede sve pred sobom - samo ako hoce . Oni tako funkcionisu vec hiljadama godina . Nemaju drzavu pa se drze tih svojih druzina , bratstava ... i tako funkcionisu - tako dobro da zapravo njima netreba drzava , jer ceo svet je njihov ...

Аца се видим освестио. Само опрезно, није ни Николић савршен.
Ацо, погледај тему коју сам ја поставио, говорио о неким заблудама оних који су на патриотској страни.
Сложио бих се да је СРС (? - у ствари Шешељ) објективно радио на неким стварима заједно са "жутима" и осталим. Навешћу само два примера
1) Избори после Митровданског устава, када је "тестаментарно" обавезао радикале да НЕ сарађују са Коштуницом.
2) Последњи избори, када нуди Коштуницу као премијера, и пре самог гласања.
И ко је ту луд, а ко збуњен...

Мада лично мислим да је Коштуница са својим аутизмом много већа штеточина. Тадић би морао да му се одужи - направио га је апсолутним господарем Србије.

Све што си написао, и на свако место где си написао СРС можеш да ставиш именом и презименом Томислава Николића.

Не контам ту логику којом се водиш.
Изгледа мЛого волЕш Тому, па ти се нешто помутило.

За свађу је потребно двоје.
Према томе, ко је крив, а ко није, сачекај да време покаже.
Немој после да буде куку-леле коме сам дао глас и кога сам подржавао! :bye:

Meni se čini da će ovo što sam boldovao tebi da se desi, jer očigledno glasaš za SRS

Back