eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Ауууууууу... госпон' Ирон почео да "диже" бајате теме........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iron Lord:A što je bajato?
Gde piše rok trajanja?
eremita:Па "рок трајања" истекао је оног датума када је био последњи пост......хехехе.......
giovaniI:a lorde,..da mi obnovis onu temu o Velikoj Srbiji,koju mi je neko zajlkjucao?
hvala!
Iron Lord:Ajde Mito, ti ko da nikada nisi bio zaljubljen?
Stalno se razmišlja... stalno...
Ljubav nema rok trajanja...
:wink:

eremita:Ахам..........видим "дошла маца на вратанца"........![]()
![]()
![]()
Veljika Srbija zatvorena.....Opet ANTISRPSKA ZAVERA NA DELU....Zaliti se Vijecu sigurnosti OUNIron Lord:a prvo moraš da utvrdiš KO ti je zatvorio tu temu a ne da optužuješ unapred, ima dosta ovde ljudi a vi znate samo za "istureno odeljenje"...
;-)
ALO, NE DIRAM NIŠTA OVDE!
VIDI GDE SU MI RUKE!

eremita:А Марија је у питању.....што не рече одма' да волиш тај нотни кичерај?![]()
Iron Lord:Evo prave pesme, kakav kičeraj - politička ideja kao iz kontejnera pokupljena
ZAPAMTI REFREN!
eremita:Жао ми је али ја сам на самом почетку искључио - чим сам видео КАКВО је "уметничко дело"..........

*BILJA*:Ovoj temi je istekao rok upotrebe.
DSS i DS su u pregovorima, i nova Vlada je na vidiku.
Znaci, deplasirano je izvlaciti ovu temu iz naftalina.
Meni i emocije i razum kazhu jedno te isto - bezi dok te josh noge nose...Iron Lord:Ajte Biljo, Vi kao da nikada niste bili zaljubljeni?
Stalno se razmišlja... stalno...
Ljubav nema rok trajanja..
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3862941&postcount=282
*BILJA*:Meni i emocije i razum kazhu jedno te isto - bezi dok te josh noge nose...

Znam, zato i bezimeremita:Биљо, он се само радује што Народњачки блок није успео да успостави праву сарадњу и контакт са Националним блоком - а његовој црвеној радости НЕМА КРАЈА и КОНЦА...........![]()
![]()
![]()