SRS-DSS?

Ja mislim da bi ta vlada bila najbolje resenje ali radikali beze od vlasti ko djavo od krsta pa se ne bi usudili da je prave za svaki slucaj je Voja posle izbora u Hagu objavio knjigu kojau naslovu ima "qrvu Kosunicu" da ako se njihovi biraci zapitaju slucajno zasto nikako da udju konacno u vladu da im pojasni da ne mogu sa "qrvom" i stranim placenikom i americkim covekom kako ga je nazvao u testamentu.Hebiga i tim ljudima je vec sumnjivo kako da uvek glasaju za partiju koja dobije najvise glasova a nikako da dodje na vlast.

El-primer-ministro-serbio-Vojislav-Kostunica-2006102812521009xm1.jpg
servie.jpg

Ididntdoit.jpg

S kim si sada kad je tužno vreme?
Da l pomisliš nekad gde sam ja?
Sa kim sad tražiš nove teme?
I zbog koga noću nemaš sna?

Miki Jevremović :D

giovaniI:
a lorde,..da mi obnovis onu temu o Velikoj Srbiji,koju mi je neko zajlkjucao?
hvala!

a prvo moraš da utvrdiš KO ti je zatvorio tu temu a ne da optužuješ unapred, ima dosta ovde ljudi a vi znate samo za "istureno odeljenje"...
;-)

ALO, NE DIRAM NIŠTA OVDE!
VIDI GDE SU MI RUKE!

Iron Lord:
a prvo moraš da utvrdiš KO ti je zatvorio tu temu a ne da optužuješ unapred, ima dosta ovde ljudi a vi znate samo za "istureno odeljenje"...
;-)

ALO, NE DIRAM NIŠTA OVDE!
VIDI GDE SU MI RUKE!
Veljika Srbija zatvorena.....Opet ANTISRPSKA ZAVERA NA DELU....Zaliti se Vijecu sigurnosti OUN :lol: :lol: :lol:

Iron Lord:
Evo prave pesme, kakav kičeraj - politička ideja kao iz kontejnera pokupljena

ZAPAMTI REFREN!

Жао ми је али ја сам на самом почетку искључио - чим сам видео КАКВО је "уметничко дело"..........

*BILJA*:
Meni i emocije i razum kazhu jedno te isto - bezi dok te josh noge nose...

Биљо, он се само радује што Народњачки блок није успео да успостави праву сарадњу и контакт са Националним блоком - а његовој црвеној радости НЕМА КРАЈА и КОНЦА........... :lol: :lol: :lol:

eremita:
Биљо, он се само радује што Народњачки блок није успео да успостави праву сарадњу и контакт са Националним блоком - а његовој црвеној радости НЕМА КРАЈА и КОНЦА........... :lol: :lol: :lol:
Znam, zato i bezim :lol:

Tako je i u zivotu- jednoj istoj situaciji neko se raduje, neko tuguje.
Samo neka jednom sastave tu Vladu, i moja tuga ce proci. Kad se jednom nesto presece, manje boli.
Neizvesnost ubija vise od svake istine.

Back