SRS DRŽI NOVI SAD, A DS NIŠ!

Plašim se da će u Novom Sadu biti tesno, iako su radikali - vlast :roll:

Ljudi su iz dana u dan sve više razočarani rezultatima ex-DOS stranaka, tranzicija se otegla k'o gladna godina (problem je što su ovde u pitanju godine), lopovluk na svakom koraku, najgori kriminal i zločini se množe, cene rastu, radnici prepušteni na milost poslodavcima...

Teško da će nezadovoljnik glasati za neku ex-DOS stranku, teško...

Najnovije istraživanje IRI-ja pokazalo da su radikali sve jači u Beogradu i Novom Sadu, „demokratski blok" jači na jugu Srbije!

NOVI SAD: SRS 41%, DS 26%, LDP-LSV 11%, DSS-NS 7%, SPS 6, G17 4%, ostali 5%

BEOGRAD: SRS 32%, DS 31%, DSS-NS 14%, G17 6%, LDP 6%, SPS 4%, ostali 7%

"Konačno, u Novom Sadu radikali su ubedljivo najjači. Maja Gojković, sudeći po istraživanju, odlično radi posao gradonačelnika, pošto SRS ovde može da računa na čak 41 odsto glasova! Tadićeve demokrate imaju 26, a udruženi LDP i LSV čak 11 odsto glasova. „Narodnjaci" u Novom Sadu stoje najlošije, imaju samo sedam odsto glasova, SPS preskače cenzus sa šest odsto glasova, a G17 je u velikom problemu sa samo četiri odsto podrške. Računica kaže da DS, DSS-G17 i G17 zajedno u Novom Sadu imaju manje od SRS!

IRI pouzdan

Istraživanja IRI-ja, inače, važe za izuzetno merodavna. Među strankama ova istraživanja se uzimaju kao veoma pouzdan reper. Uoči poslednjih parlamentarnih izbora, ova organizacija je veoma precizno „izmerila" raspoloženje javnog mnenja!"

http://www.novinepress.co.yu/vest.jsp?id=22326&sectionId=37

A ja sam nekako stekao utisak da Novosađani koji su na forumu sve same "demokrate" ... :lol:
Ma jok, forum je jedna velika opticka varka (dva coveka, 22 klona :roll: )

Dok bi neki po ovoj anketi rekli da opet vazi ona 'sto juznije, to tuznije'....

Prosecna neto plata isplacena u opstini Novi Sad u 2004. iznosila je 17.981 dinara,
a prosecna neto plata isplacena u opstini Novi Sad u drugom kvartalu 2007. je 32.829 dinara.
Eto, to ti je slika i prilika kriminalno-genocidne radikalske novosadske vlasti.

Prosecna neto plata isplacena u opstini Novi Sad u 2004. iznosila je 17.981 dinara,
a prosecna neto plata isplacena u opstini Novi Sad u drugom kvartalu 2007. je 32.829 dinara.
Eto, to ti je slika i prilika kriminalno-genocidne radikalske novosadske vlasti.
a prosecna NETO plata islacena u Srbiji je bila 14.630 dinara u julu 2004. ,a u julu 2007. je 28.124 dinara ,pa da nisu i za to radikali zasluzni :roll:mislim kakve veze ima prosecna plata u opstini sa lokalnom vlascu koja nije dovela za 3 godine nijednu ozbiljnu proizvodnu investiciju u grad ,osim trznih centara gde ce gradjani da ostavljaju pare ,a koji se ionako grade u celoj zemlji :roll:

"Radikali maleni, mi smo vojska prava,
svakog dana rastemo, ko zelena trava ..."
a115.gif

Prosečna neto plata u NS je 32.829 :shock:
Čoveče, pa kolike i čije su to "gornje" plate koje čine ovako visok prosek? :roll:

No svejedno, gradska vlast nema veze sa velikom većinom plata u NS.

truba21
Plate u Novom Sadu su mozda i duplo vece nego u Nisu. I Novi Sad je 10 puta lepsi grad nego Nis.

Јел то значи да сад треба да побијемо све јужно од Калуђерице? Па и Суботица је 100 пута лепши град него Нови Сад па шта онда?

Уосталом шта значи то лепше. Неком је и Карачи леп. Неком за срце прирасте циганија у Каиру.

Boze svasta naravno da ne znaci, volim i Nis i celu Srbiju
Ako si ti iz Nisa - nisam imao nameru da te uvredim ili da omalovazavam bilo koga, iskreno se izvinjavam ako sam te uvredio,
samo odgovaram ovima sto pricaju o nekakvoj toboze "sveopstoj katastrofi" pod radikalima u Novom Sadu (vecina i nisu Novosadjani)

Back