SRS - Baš mi je žao....

I najbolje mi je kada kažu: "Pa dokle ćete se pozivati na Miloševića i radikale?"

Kao mi svi imamo kolektivnu amneziju i nemamo pojma da sranje koje su oni pravili 10 godina, ne može da se opere ni sledećih 20. Dok su sve sve zemlje u okruženju razvijale, u periodu ubrzanog informatičkog napretka, mi smo se vraćali u srednji vek. I sad predpostavljaju da tolika šteta koju su načinili srpskom narodu može tek tako da se ispravi.
Pa zbog njih će ispaštati i naša deca.

roy renk:
Sve je to jasno kao dan,samo je i jasno to koliko ih ima a da to ne shvataju....
Problem je u tome što mladi ljudi ne znaju šta su i ko su radikali, i ne znaju šta se dešavalo devedesetih godina.

Narod koji živi u bedi i koji nema šta da jede, veoma je lako zavesti. To su tipične nacional-socijalističke metode (Gebelsove), koje su urodile plodom u Nemačkoj, tridesetih godina.

shaddow:
I najbolje mi je kada kažu: "Pa dokle ćete se pozivati na Miloševića i radikale?"

Kao mi svi imamo kolektivnu amneziju i nemamo pojma da sranje koje su oni pravili 10 godina, ne može da se opere ni sledećih 20. Dok su sve sve zemlje u okruženju razvijale, u periodu ubrzanog informatičkog napretka, mi smo se vraćali u srednji vek. I sad predpostavljaju da tolika šteta koju su načinili srpskom narodu može tek tako da se ispravi.
Pa zbog njih će ispaštati i naša deca.
Nažalost, tako je. I Nemci, koji su dosta vredniji od nas, i kod kojih je procentualno uloženo mnogo više nego ovde, su do šezdesetih grcali. Čujem nešto da su se novosadski socijalisti odrekli radikala tamošnjih.

Našao sam i to.

''Četrdesetoro članova Socijalističke partije Srbije podnelo je ostavke na funkcije na koje ih je izabrala Skupština grada. Ovim je SPS istupio iz vladajuće koalicije u gradu. Socijalisti su ostavke podneli u šalter sali Gradske kuće, pošto ih nisu primili ni predsednik Skupštine grada, Zoran Vučević, ni gradonačelnica Maja Gojković''.

nesha taxista:
Našao sam i to.

''Četrdesetoro članova Socijalističke partije Srbije podnelo je ostavke na funkcije na koje ih je izabrala Skupština grada. Ovim je SPS istupio iz vladajuće koalicije u gradu. Socijalisti su ostavke podneli u šalter sali Gradske kuće, pošto ih nisu primili ni predsednik Skupštine grada, Zoran Vučević, ni gradonačelnica Maja Gojković''.
Setih se one poslovice o pacovima i brodu koji tone.

Da, kao onomad kad su radikali njih napustili posle bombardovanja, sve misleći kako se na izborima niko neće setiti kako su oni bili s njima u vladi. Ovaj narod doduše zaista ima kratko političko pamćenje, ali ne baš toliko.

nesha taxista:
Da, kao onomad kad su radikali njih napustili posle bombardovanja, sve misleći kako se na izborima niko neće setiti kako su oni bili s njima u vladi. Ovaj narod doduše zaista ima kratko političko pamćenje, ali ne baš toliko.

Ima kratko pamćenje i to baš kratko, da nije tako ne bi 30% ljudi da izborima dalo glas radikalima.

nesha taxista:

Kolk'o ja znam, nedugo potom su se vratili. Ako se ne varam, izgovor je bio: "Otadzbina nas treba."

Yopa:
Kolk'o ja znam, nedugo potom su se vratili. Ako se ne varam, izgovor je bio: "Otadzbina nas treba."

Naravno. Uvek su tu kad je bezbedno, čim zagusti, oni izlaze iz vlade, kao oni neće da učestvuju u izdaji, a do tog momenta su već sve uradili da nam napakoste i da nas dovedu u što goru situaciju.

Stvarno ne znam znaju li oni uopšte šta je obraz.

Back