Српски војник нема шта да тражи у Нато-у и нема шта да тражи у Грузији!

E dakle ti Gruzini stvarno treba da dobiju po pichki.
Srpska vojska nema shta da trazi tamo.
Ala ste se napalili...
Prvo- srpska vojska i ne ide tamo, niko to nije nikad ni rekao...
Drugo - ide par posmatrača da nešto tamo nauče i to iskustvo o vojnim veštinama donesu ovde...
Treće - od njihovog prisustva na manevrima - srpska vojska može samo imati koristi.
I na kraju...ovde mi nešto kandiše na smradikale...:think:

Ala ste se napalili...
Prvo- srpska vojska i ne ide tamo, niko to nije nikad ni rekao...
Drugo - ide par posmatrača da nešto tamo nauče i to iskustvo o vojnim veštinama donesu ovde...
Treće - od njihovog prisustva na manevrima - srpska vojska može samo imati koristi.
I na kraju...ovde mi nešto kandiše na smradikale...:think:

Bilo je reči o dva tri čoveka...Visokih oficira, koji će tamo da idu bez obzira na sve , samo ne zvanično i ne u uniformi VS.;)

Ove persone sto se zalazu za neutralnu Srbiju, sto znaci automatski vojno slabu i prepustenu na miliost i nemilost potencijalnim neprijateljima;
u svakoj normalnoj zemlji bi bili proglaseni za izdajnike i neprijatelje nacionalnih interesa,
te bi po kratkom postupku bili pozvani na informativni razgovor a zatim procesuirani po skracenom i ubrzanom postupku,
koji samo vazi za izdajnike i neprijatelje drzave i naroda.

Једини непријатељи српског народа ( не смрдљивих досоваца) су шиптари и они који су им помагали у њиховим злочинима. То је једино опасно подручје и поприште будућег рата, на којем се управо творци злочина налаза под заштитом НАТО-а. НАТО је пријатељ исконских српских непријатеља шиптара и према томе непријатељ српског народа Плус што је НАТО причинио стравичне штете 1999 .

Улазак у нато би значио да србија мора да купује наоружање од оних који се је разарали и уништавали, што би била посебна катастрофа и срамота

Цитирани пост је само доказ идиотизма доказивања недоказивог

Prvo- srpska vojska i ne ide tamo, niko to nije nikad ni rekao.

Znači nije istina ono što su pričali da se cela vojska tamo šalje :think:

Lažu nas bez mere.

Nego, četvrto... ne ide niko :)

Vuk Jeremić je naime "naveo da Srbija neće učestvovati ni u jednom projektu koji predstavlja bezbednosnu pretnju Rusiji" :)

E dakle ti Gruzini stvarno treba da dobiju po pichki.
Srpska vojska nema shta da trazi tamo.

Seta' sam ti prosloga ljeta sirom tvoje Republike Srpske, uradio dobre fotke ali mi je kasnije laptop krepa' pa su zajedno sa njime otisle i te fotke... Bio sam u Modrici, Doboju, Teslicu, Vukosavlju, Odzaku...:ok:

nenatovojsi.jpg

Nezvanično, bio je veličanstven skup,

okupilo se preko 15 ljudi :cool:

Back