Srpski vojnici na West Point akademiji ! good or bad ?

Korner zastavica:
Sto su se qurcili akd ne znaju da lete?
Logicno, zar ne?

Па сада у ираку сви амерички војници певају када рокне Ирачка мина

"Ibeliiiive I can flyyyyyy"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.С. Руку на срце једини њихов рат који иоле подржавам.
Икао га воде пацерски, без плана, савезника и идеје шта желе, али не би волео да видим Исламофашисте како побеђују.

Salvantis:
mnogo si bre pio na toj slavi, korner, nikako da se otreznis ceo dan :lol:
A ameri pregazise sve, ih al' u q, pogotovo Irak (dok su u avganistanu posao odradili plemenske poglavice, mada jos nisu umlatili talibane). I vijetnam si zaboravio...

A i nas pregazise totalno, 5000 civila, 500 vojnika. Ma uvek su bili jako efikasni, evo pre par dana na drugom threadu napisah da su 1944. tokom bombardovanja Podgorice ubili preko 2000 civila i manje od 15 okupatorskih vojnika!
Mocan taj Vest Point :lol:

Nisam,ja sam izraziti antialkoholicar. Nekad samo belo vino/jabuka.:D Mada i to retko.

Vijetnam,avijacija je razvalila Vijetnam,a sta su redile kopnene snage je druga stvar. I Amerika u Vijetnamo nije izgubila u klasicnom smislu te reci,vec se povukla,jer je nekome doslo iz dupeta u glavu da je 10 godina dovoljno i da nema vise smisla ravnjati dzunglu napalmom.

Ne mozes porediti efikansost bilo koje avijacije iz drugog svetskog rata i danas. kakva su iskustva imali piloti onda i sta su ucili,a sta da danas?

Alekasandar2:
Па сада у ираку сви амерички војници певају када рокне Ирачка мина

"Ibeliiiive I can flyyyyyy"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.С. Руку на срце једини њихов рат који иоле подржавам.
Икао га воде пацерски, без плана, савезника и идеје шта желе, али не би волео да видим Исламофашисте како побеђују.

Ako ti je ova stara fora ovoliko smesna,onda mislim stvarno...pfff...ne mislim...:D

Generalno sto se tice Iraka,oni su svoj posao zavrsili. Ovo sada je izdrkavanje. Eno ako si slusao da ce da donesu i neki zakon o rasporeli nafte po kome ce irackoj Vladi da ostaje 40% NJIHOVE nafte,a ostalo sve kupuju americke i britanske naftne kompanije,koje su inace preuzele sve poslove koje su tu za vreme Sadama imale i neke francuske i druge naftne kompanije.
Cim zavrse sa tim zakonom i tim sranjimaaa idu kuci.

Andreavk:
...taj NATO treba ukinuti...samo bi da ratuju...pa jos nas nasli da im pomazemo :)
Pa naravno da ih treba ukinuti, u cemu je svrha postojanja evropskog antikomunistickog vojnog saveza, skoro dvadeset godina posle sloma komunizma?!

Sto se tice bezbednosti u Evropi postoji OEBS.
NATO je potpuno i totalno suvisan sem kao pravno-formalni okvir za dokazivanje odanosti SAD njenih vazala, davanjem pomocnih trupa za raznorazne americke vojne avanturice.
I naravno za kupovanje zastarelog americkog naoruzanja dilejama koje se trude da dokazu da su dobri "partneri".

Alekasandar2:
Мислио сам рат а не групно силовање, а под рат не разматрам однос снага од 100.1 до 400:1 јер за то ти официри у опште нису потребни. :lol:

hahhahaahahaa

nego da se nadju na poljancetu iza skole, na ferku :D :D :D
Nema u glavu, nema kragne,i nema u yaya......... :roll: .......koji bolid :roll:

Tako je i nasa vojska, isla u ove balkanske klanice.......cekala da se neprijatelj namnozi, da bude ferka.......... :roll:

Korner zastavica:
Ako ti je ova stara fora ovoliko smesna,onda mislim stvarno...pfff...ne mislim...:D

Generalno sto se tice Iraka,oni su svoj posao zavrsili. Ovo sada je izdrkavanje. Eno ako si slusao da ce da donesu i neki zakon o rasporeli nafte po kome ce irackoj Vladi da ostaje 40% NJIHOVE nafte,a ostalo sve kupuju americke i britanske naftne kompanije,koje su inace preuzele sve poslove koje su tu za vreme Sadama imale i neke francuske i druge naftne kompanije.
Cim zavrse sa tim zakonom i tim sranjimaaa idu kuci.

Када американци оду влади у Багдаду остаје неколико месеци живота, буди реалан.
Ако овако се рокају са маринцима, шта ће да раде тек америчким сарадниуцима без америчке подршке?

Korner zastavica:
Decko,razmisljati o neprijateljima u buducnosti je zastarela ideologija cak i za komunisticki nacin razmisljanja,koji se inace zasnivao na tome.
A posto komunisticki razmisljas sramota je da drzis tu sliku Misica ili koga vec na avataru.

Fasizam, Nacizam, Komunizam, danas Terorizam i svi ostali "izmi" zarad Novog Imperializma pod okriljem "demokratije"

Ali svaka cast na "Psychological Profiling"-u sto si uradio kroz analizu mog teksta, provalio si me...komunista :D hahaha vidi se iz nicka ;)

p.s. daleko cete dogurati sa tom politikom "nek je i g0vn0 al' da je americko" hahaha :D

Alekasandar2:
Када американци оду влади у Багдаду остаје неколико месеци живота, буди реалан.
Ако овако се рокају са маринцима, шта ће да раде тек америчким сарадниуцима без америчке подршке?

Cekaj,jel ti mislis da to njih briga?
Malo ce da ih naoruzaju i posle ca da im kazu sad se yebite sami.

Nacionaldemokrata:
Fasizam, Nacizam, Komunizam, danas Terorizam i svi ostali "izmi" zarad Novog Imperializma pod okriljem "demokratije"

Ali svaka cast na "Psychological Profiling"-u sto si uradio kroz analizu mog teksta, provalio si me...komunista :D hahaha vidi se iz nicka ;)

p.s. daleko cete dogurati sa tom politikom "nek je i g0vn0 al' da je americko" hahaha :D

Jos si ti mladjan momak da bi mogao da razumes. Nista nije tako crno,niti tako belo.
Ili moze i nek je gowno samo da je rusko,a? To moze?
Nisi antikomunista time sto ces da okacis Misica na avatar ili u kuci na zid,niti sto ces da slavis slavu,krstis se i ides u crkvu i sl. ne,ne...samo dobro,ima vremena.
Ne seca se ti imala je KPJ i popove za clanove i to ne tajno ono UDBA i to,nego javno koji su sedeli na sednicama KPJ i drzali govore. Verovao ili ne.

Korner zastavica:
Jos si ti mladjan momak da bi mogao da razumes. Nista nije tako crno,niti tako belo.
Ili moze i nek je gowno samo da je rusko,a? To moze?
Nisi antikomunista time sto ces da okacis Misica na avatar ili u kuci na zid,niti sto ces da slavis slavu,krstis se i ides u crkvu i sl. ne,ne...samo dobro,ima vremena.
Ne seca se ti imala je KPJ i popove za clanove i to ne tajno ono UDBA i to,nego javno koji su sedeli na sednicama KPJ i drzali govore. Verovao ili ne.

A ti tvrdis da je kapitalizam bolji od komunizma ili socijalizma ? Ajde sada mi objasni zasto je kapitalizam bolji od ova dva sto sam gore naveo, jer ipak je u Americi kapitalizam iznad demokratije, sto se da videti na njihovoj "national security" politici koju seju po celom svetu.

Nacionaldemokrata:
A ti tvrdis da je kapitalizam bolji od komunizma ili socijalizma ? Ajde sada mi objasni zasto je kapitalizam bolji od ova dva sto sam gore naveo, jer ipak je u Americi kapitalizam iznad demokratije, sto se da videti na njihovoj "national security" politici koju seju po celom svetu.

Ako uzmes komunizam kakav je bio u praksi, nema tu sta da se dokazuje kada je vec u praksi pokazano da ljudi bolje zive u kapitalizmu nego u komunizmu ili socijalizmu kao prelaznom periodu do komunizma.
A ako gledas teroetski,onako kako pise u knjigama,nema lepseg i boljeg drustvanog uredjenja od komunizma. Radis koliko mozes,uzimas koliko ti treba...hm...mislim...samo nisu racunali na ljudsku pohlepu i alavost.
Americki kapitalizam je veoma surov. Ali i pored toga desetine hiljada emigranata svake godine hrli u USA. I?

Nacionaldemokrata:
http://www2.serbiancafe.com/lat/vesti/14/34093/

Sta mislite koliko je ovo dobro ili lose ?

p.s. trenirat ce nam pilote, a avione nemamo ? dat ce nam verovatno kredit da nam uvale one F4 iz Vijetnama hehe :) ma salim se :P ali i da dobijemo Raptora koji ce nam kad nam je vojska rasformirana, a nesmemo niskim da ratujemo :D ... mislim to je ocigledno ... jer nesmemo ni svoju teritoriju da branimo, sto se pokazalo u slucaju Kosova, znaci....zasta ce nam i piloti i modernizacija avijacije i vojska, kad kao sto sam rekao, nesmemo ni da se branimo a kamoli nesto drugo :)

ooooooooo da...ali mozemo da zaduzimo nasu zemlju sa kreditima za avione itd. a onda da iste koristimo u "koaliciji" i palimo i zarimo za Americke interese po svetu (ex. Iraq, Afganistan itd.)

Blago li je srpskim poreskim obveznicima :D sada cemo "indirektno/direktno" da finansiramo Americke ratove i nasilnu globalizaciju :P

Strasno...

nije strasno nego je good...
50 godina smo ucili od rusa, a sad malo od amera.
ovo je prilika koja se malo kome pruza - da izuci 2 totalno suprotne vojne doktrine.

btw, mi smo jedva skupili pare da modernizujemo one nase prepotopske MiG-29 (i to 4. komada), tako da o kupovini necega ne mozemo ni da sanjama....

Alekasandar2:
Чувеки Чак Јегер је рекао да је то срање од авиона, сви који су летели њиме исто.

a zasto mislis da je cak jeger osoba cije je ime bitno na tom polju?
cak jeger je obican selja koga je usralo da leti na X-1, i to je to....on uopste nije tako dobar i sposoban pilot kako se govori i kakvi mitovi postoje o njemu....

Korner zastavica:
Ako uzmes komunizam kakav je bio u praksi, nema tu sta da se dokazuje kada je vec u praksi pokazano da ljudi bolje zive u kapitalizmu nego u komunizmu ili socijalizmu kao prelaznom periodu do komunizma.
A ako gledas teroetski,onako kako pise u knjigama,nema lepseg i boljeg drustvanog uredjenja od komunizma. Radis koliko mozes,uzimas koliko ti treba...hm...mislim...samo nisu racunali na ljudsku pohlepu i alavost.
Americki kapitalizam je veoma surov. Ali i pored toga desetine hiljada emigranata svake godine hrli u USA. I?

Glupo je malo da komentarises americki kapitalizam i da ga uopste poredis sa socijalizmom ili komunizmom. To je najgori sistem na planeti, jer je napravljen da sluzi 2% super bogatog stanovnistva da se bogati jos vise, dok su ostali siromasniji svakim novim danom i postaju robovi tog drustva. Mozda amerika ima hollywood, disneyland, beverly hills, las vegas i miami beach na koji ljudi sirom sveta svrsavaju kad ih vide na "malim ekranima", ali zato nevide pravu istinu i milione gladnih i siromasnih koji zive na njihovim ulicama. Amerika je 1st world i 3rd world country u jednom. Kakve sirotinje ima sirom amerike toga samo jos ima u africi. SFRJ je u proseku za USA bila Svajcarska.

a znas li ti kakva sve sirotinja dolazi u ameriku??
znas li da svake godine pola miliona gladnih i zednih dolazi u tu zemlju?
i znas li da svi ostaju ovde...ako ih ne uvate
i prvi put u zivotu voze kola,i imaju 4 zida u sobi gde spavaju :shock:
nikad nisi cuo za pravu sirotinju,iz mexika,salvadora,haitija.....nisi gledao na tv..?

gledao si samo americke drogirane beskucnike,od kojih je pola mentalno bolesna..
a ovde nema ''laza'',pa su tu gde jesu..

nije bas sex,droga i R&R(ili jeste :-D )..
ali ono tvoje ''US,sfrj,svajacarska'' :shock: :confused:
mislim....ne lupaj,bre!

south:
a znas li ti kakva sve sirotinja dolazi u ameriku??
znas li da svake godine pola miliona gladnih i zednih dolazi u tu zemlju?
i znas li da svi ostaju ovde...ako ih ne uvate
i prvi put u zivotu voze kola,i imaju 4 zida u sobi gde spavaju :shock:
nikad nisi cuo za pravu sirotinju,iz mexika,salvadora,haitija.....nisi gledao na tv..?

gledao si samo americke drogirane beskucnike,od kojih je pola mentalno bolesna..
a ovde nema ''laza'',pa su tu gde jesu..

nije bas sex,droga i R&R(ili jeste :-D )..
ali ono tvoje ''US,sfrj,svajacarska'' :shock: :confused:
mislim....ne lupaj,bre!

Izvini burazeru, nisam ja kriv sto se ti poredis sa tim "indijancima", nisam nikada ziveo niti sam se ikad druzio ili znao nekoga ko je kod nas ziveo kao ti iz haitija, el salvadora, somalije itd. Te ljude i uslove u kojima su ziveli sam samo video u emisiji "Opstanak" i "Od naseg dopisnika" kad je posecivao te divljake.....ali meni je tebe iskreno zao sto si u istom rangu sa tim s'kojim se poredis i sto si kao i oni tek po dolasku u US po prvi put vozio "kola" (nadam se da si mislio na automobil, a ne na ZAPREZNA) i video kucu sa 4 zida a ne od blata ili slame.

Strasno....ali slazem se, za takve kao ti i drustvo iz "3rd world countries", za vas je Amerika civilizacija, a pored tih "domorodaca" u ameriku evropljani dolaze iskljucivo turisticki, naravno izuzev naseg naroda koji je dolazio zbog rata, a i on se sve manje odlucuje za US kao destinaciju za "bolji zivot".

Mislim da se ne isplati. Skolovanje na West Pointu kosta oko pola miliona dolara a cisto sumnjam da su oficiri koji zavrse na West Pointu bolji od nasih zbog znanja koje su tamo dobili. Evo samo jedan primjer...Manje vise sve sto ce ih tamo nauciti o kopnenom ratu ce biti pod preptostavkom da se ima vazdusna nadmoc...Mi jedva da imamo nekoliko ispravnih aviona. :lol: Imamo iskusnih oficira koji mogu dosta iskustva prenjeti na mladje oficire koji nece biti nista losiji od ovih sa West Pointa.

Nacionaldemokrata:
Izvini burazeru, nisam ja kriv sto se ti poredis sa tim "indijancima", nisam nikada ziveo niti sam se ikad druzio ili znao nekoga ko je kod nas ziveo kao ti iz haitija, el salvadora, somalije itd. Te ljude i uslove u kojima su ziveli sam samo video u emisiji "Opstanak" i "Od naseg dopisnika" kad je posecivao te divljake.....ali meni je tebe iskreno zao sto si u istom rangu sa tim s'kojim se poredis i sto si kao i oni tek po dolasku u US po prvi put vozio "kola" (nadam se da si mislio na automobil, a ne na ZAPREZNA) i video kucu sa 4 zida a ne od blata ili slame.

Strasno....ali slazem se, za takve kao ti i drustvo iz "3rd world countries", za vas je Amerika civilizacija, a pored tih "domorodaca" u ameriku evropljani dolaze iskljucivo turisticki, naravno izuzev naseg naroda koji je dolazio zbog rata, a i on se sve manje odlucuje za US kao destinaciju za "bolji zivot".

te tvoje fore ostavi za uciteljicu..
to izvrtanje reci,kad nemas nista pametno da kazes, se radi u 4-tom osnovne...
a za ne kapiranje price se dobije 1 ....to ti je poznato

lupetao si o beskucnicima,neke stereotipe...pa zato sam hteo da ti prosirim vidike,
ali ne ide..ti sve ''znas'' :-D

a i za evropljane,opet lupas i nemas pojma
ima engleza,nemaca..koliko hoces
bogati englezi beze od poreza u engleskoj,pa dodju ovde u ''3rd world countries'',kako kazes..sad da ti to objasnjavam.. :shock:
a nemacki doktor kaze da zaradi 3 puta vise,nego u bremenu...
ali dzaba ja tebi pricam...kad je ''sfrj bolja od amerike'' :roll:

south:
te tvoje fore ostavi za uciteljicu..
to izvrtanje reci,kad nemas nista pametno da kazes, se radi u 4-tom osnovne...
a za ne kapiranje price se dobije 1 ....to ti je poznato

lupetao si o beskucnicima,neke stereotipe...pa zato sam hteo da ti prosirim vidike,
ali ne ide..ti sve ''znas'' :-D

a i za evropljane,opet lupas i nemas pojma
ima engleza,nemaca..koliko hoces
bogati englezi beze od poreza u engleskoj,pa dodju ovde u ''3rd world countries'',kako kazes..sad da ti to objasnjavam.. :shock:
a nemacki doktor kaze da zaradi 3 puta vise,nego u bremenu...
ali dzaba ja tebi pricam...kad je ''sfrj bolja od amerike'' :roll:

Ti decko neznas sta pricas. Ja ne pricam o bogatim, njima je do yaya i u Albaniji a kamoli u Americi, tako da nije vazno gde ljudi sa parama odlaze da uzivaju i da im se one "mnoze" sa manjim porezom.

Onda si nasao da pominjes "doktore" i strucnjake, a takvih je mali % u zemlji od 300 miliona. Prema tome ti si taj koji izvrce reci i lupa gluposti.

Sada mi reci koji ce evropljanin, bilo da je Rumun, Poljak, Bugarin, Czech (eto da ti navedem i ove manje razvijene u EU, da ne pricam tek o Nemcima i ostalim) da napusti svoju zemlju, gde zna sve i svakoga, zaradjuje solidno, ne deru ga sa taxom na taxu itd. da ide u US i snalazi se u zemlji qrtona. Znaci izuzev strucnjaka kojima ponude kule i gradove, samo BUDALA moze da se odluci na taj korak, i naravno dosta naseg naroda koji je bezao od rata....a inace, tamo dolazi samo BELOSVETSKA SIROTINJA.

Ako si ikad bio u Vegasu, video si sta rade "imigranti" na ulicama grada svetlosti. Znaci oni koji su bili znaju o cemu pricam.

Cinjenica je da u jednoj Srbiji ko ima 1000 Eura mesecno je isto kao da ima $10 000 u USA, a da u Srbiji radis koliko radis u US zaradio bi ih sigurno. Sada mi ti reci koliki procenat obicnih ljudi zaradjuje $10 000 mesecno, a znamo da rade ko st0ka i u proseku amerikanac radi vise od japanca danas, kad se izracuna koliko rade dnevno/nedeljno/vikendom/prekovremeno/praznicima/mali godisnji itd.

Zato tisina i ne zaludjuj ljude sa amerikom i glupostima....

Back