Srpski Top model

Gledam i jaaaaaaaa
Svidja mi se koncept, mada je identican sa AMERICAN NEXT TOP MODEL, a, devojke koje su tamo pobedile su uspele u toj bransi i time se bave i dalje..
Mene zanima kako li ce nas Top model da uredi svoju karijeru nakon serijala?..
Navijam za Bojanu, a Milica mi je skroz slatka, a mislim da Nera i Ana imaju najvece sanse za pobedu...

Gledam i jaaaaaaaa
Svidja mi se koncept, mada je identican sa AMERICAN NEXT TOP MODEL, a, devojke koje su tamo pobedile su uspele u toj bransi i time se bave i dalje..
Mene zanima kako li ce nas Top model da uredi svoju karijeru nakon serijala?..
Navijam za Bojanu, a Milica mi je skroz slatka, a mislim da Nera i Ana imaju najvece sanse za pobedu...

ta Bojana je najruznija, ali mislim da je favorizuju iz odredjenih razloga.

zato sto cesto pobedjuje i biraju je, a realno nije za manekenk ni u jednom smislu

Zanimljiva mi je emisija i volim da je gledam:ok:. Nemam favorita i potpuno mi je svejedno ko će pobediti. Bojana mi se svidja samo zato što je pozitivna:D i što dobro vlada situacijom, prilično je jaka:cool: a to u ovom poslu treba. Verovatno ima neku harizmu u sebi koju agenti prepoznaju.

pa biraju je klijenti...
a nisi odgovorio na pitanje koje sam postavila...
napisao si da je favorizuju iz odredjenog razloga...kog razloga?

pa ja to ne mogu da znam, ali pretpostavljam da su interesi neki u pitanju, jer ona nije materijal za manekenku ni na marsu, jedino su tu one dve najmrsavijee za taj posao, ona sto misli da je najlepsa, al nije iako je naprikladnija za posao modela i ona druga sto stalno place.

lepota je u oku posmatracha :)
chinjenica je da bojana ima nevidjenu moc transformacije....
meni se u pochetku nije svidjala bash zbog tog razmaka medju zubicima, ali shta znam...to joj daje na sharmu, a i moze se ispraviti...
ni sama Ivana Stankovic, ako cemo biti iskreni, nema savrshene zube....

Back