[srpski sindrom] Kim Džong Un se nakon 40 dana pojavio u javnosti

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
srpski sindrom:
Kim Džong Un se nakon 40 dana pojavio u javnosti

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/kim-dzong-un-se-nakon-40-dana-pojavio-u-javnosti/

PJONGJANG – Severnokorejski lider Kim Džong Un se najzad pojavio u javnosti, obišavši jedan novi stambeni kompleks, kao i novi Institut za prirodnu energiju, objavila je severnokorejska državna agencija KCNA, ne pominjući njegovo dugo odsustvovanje.

Kim je prethodno viđen u javnosti 3. septembra, kada je sa suprugom prisustvovao jednom koncertu, prenosi AP.

Severnokorejski list „Rodong Sinmun” je objavio više fotografija na kojima se vidi kako Kim stoji uz pomoć štapa. Kim je na fotografijama nasmejan i okružen pomoćnicima. Obučen je, kao i inače, u tamno odelo, a oslanja se o crni štap.

Ovo je prvi put u poslednjih 40 dana da su državni mediji objavili izveštaj o nekoj njegovoj javnoj aktivnosti, preneo je Rojters.

Prema pisanju južnokorejskog lista „Džongang ilbo”, koji je prenela francuska štampa, Kim je sredinom septembra bio podvrgnut operaciji članaka na obe noge, a operisao ga je jedan francuski hirurg.

I američke i južnokorejske obaveštajne službe potvrđuju da je „Kimova sudbina bila u rukama francuskog doktora”, piše francuski list „Poen”.


Ovim zdravstvenim problemima bi se moglo objasniti Kimovo veoma primetno odsustvo na obeležavanju 69. godišnjice osnivanja Radničke partije Severne Koreje prošlog petka.

Mediji su proteklih nedelja iznosili najrazličitije spekulacije u vezi sa Kimovim odsustvom, od povreda nogu koje je navodno zadobio tokom vojnih vežbi i raznih bolesti, preko nagađanja da ga u rukovođenju zamenjuje sestra, do zaključaka da je došlo do političkih promena u vrhu zemlje te da je u kućnom pritvoru.

Kim (31), koji se znatno ugojio otkad je pre dve godine došao na vlast nakon smrti svog oca, se još u julu pojavljivao u javnosti hramljući.

Tipican ProSerBski Sindrom. Svi smo mi ortaci, svi mi znamo sve, svi svakome verujemo, u epsilon okolini. Ali kada je stani-pani, nema milosti: samo PROVERENI STRANI eksperti mogu da odrade zivotno vazne stvari! :smeker:

_nobody_
 

Back
Top