Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
![]()
![]()
![]()
Malisha , dosta je bilo za veceras , ajde evo ti jedna cuska pa na spavanje![]()
Tacno, dosta je bilo, da se ne raspravljam sa budalama, da ne bih ispao kao oni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
Malisha , dosta je bilo za veceras , ajde evo ti jedna cuska pa na spavanje![]()
Tacno, dosta je bilo, da se ne raspravljam sa budalama, da ne bih ispao kao oni.
A sto tako krupne reci , ta nepristojnost , to ne prilici jednom kulturnom momku iz provincije .
Ybg, prijatelju, cini mi se da ti drugi jezik ne razumijes.
Nemoj da se ljutis . Nisam ja zlopamtilo , ipak si ti ovde dvorska luda , sve ima svoj razlog .
Prva sa leva u drugom.Jel to bandera na grbu??????????
Ja bih rekla da je semaforNije to obicna bandera,meni vise lici na svetionik![]()
Biti dvorska lda je privilegija, uostalom koliko ja znam ti si ovdje postavljao slike nekog manekena tvrdeci da si to ti.
Naravno da nemas nista protiv pedera, zato sto ti i licis na jednog, ako su ono tvoje slike, mada cisto sumnjam.
Vidim da zdusno pratis moje aktivnosti. Da si ukljuciomalo mozga i da si pratio temu , shvatio bi da je lozenje . Ali opet , ja mislim da si ti gej cim si se tako primio . Nema veze jer ja nemam nista protiv homica .![]()
![]()
Nije ***** nego gej , cak je i homoseksualac uvredljivo . Ali to je druga strana tvoje gluposti , jer javno priznajes da si homofobni rasista . Biser je drugi deo teksta gde izjavljujes da licim na pedera , a u slike na osnovu kojih si to zakljucio sumnjas da su moje![]()
Gej, *****, homoseksualac, to jedno te isto. Za mene su isto sto i narkomani - bolesnici. Biser je sto ti branis takve ljude.
Bespotrebno si izbrisao onu rasisticku poruku . Ipak sam replicirao na nju , tako da modovi mogu da to uzmu u obzir ;-) Koliki si provincijalac dodatno pokazujes ovom novom . I
ako nema veze sa temom u modernim demokratijama pravima seksualnih manjina se testira njihov kvalitet . Barak Obama je veliki pobornik gej prava .
Brakovi i usvajanje dece su vec druga dimenzija koju ja ne odobravam , ali smatram da niko ne treba da se oseca zbog takvih neobrazovanih primitivaca poput tebe ugrozenim .
или да врате онај стари грб. ретро је опет у моди.
![]()