JankoTheGreat
Buduća legenda
- Poruka
- 27.326
Надам се. Да се опет вратим плати од 2000 еура...
U DE? Mozes imati i vise od toga u DE. A korona je manje vise proslost. Na proljece ce manje vise biti gotova prica oko toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Надам се. Да се опет вратим плати од 2000 еура...
Није Де већ Нл. Волим твој оптимизам и надам се да си у праву.U DE? Mozes imati i vise od toga u DE. A korona je manje vise proslost. Na proljece ce manje vise biti gotova prica oko toga.
#i ja sam jednom poverovo u te plate od 3 000 evra za baustelca..................dok se nisam uverio u suprotno.
Nema ni prekovremeno, gazde ne placaju. Uostalom, otkud to da je sve vise zapadnjaka blizu granice siromastva i da jedva krpe kraj sa krajem.....AKO SU IM PLATE 4-5000 EVRA.......(prema "informacijama" od nasih gastrabajtera koje je sramota da kazu da su naseli na ovakve lepe price o visokim platama u DE, F, CH.....................)
Otkud to da je ceo zapad u krizi, plate sve manje, zivotni troskovi sve veci, puca ne sve strane, demonstracije, strajkovi.....................A SAMO NASI PREZADOVOLJNI PLATAMA KOJE SU , PO NJIMA BAR 40 POSTO VECE OD PROSEKA KOJI VECINA NEMACA INKASIRA, A U REALNOSTI GASTOSI PRIMAJU 40 POSTO MANJE OD NEMACA........................"Razlika" izmedju laganja i realiteta se "popunjava" , ekstremnom stednjom i radom na crno pa novi mercedesi i vile po balkanu "dokazuju" ogromne zarade nasih lopatasa i cistacica po nemackoj.
Uostalom, zasto se te vile ne grade po Minhenu i Cirihu nego po Bogaticu i Despotovcu.....................? Odgovor je: u D, CH, A..... nasi gastosi su dno dna na socijalnoj skali a u Despotovcu "elita" sa mercedesima i vilama..............kojima mi treba da se klanjamo..........A ZIVE BEDNIJE NEGO VECINA NAS U SRBIJI.
jel ti stvarno mislis da ja nemam pasos?#
Varas se. SFRJ-ti se prilicno dobro snadu u DE i vecinom spadaju u visu srednju klasu.
Pogotovo ako su druga generacija, onda su visa klasa.
jel ti stvarno mislis da ja nemam pasos?
kad sam rekao da "imam pasos" mislio sam da kazem da sam proveo neko vreme u par zapadnih zemalja.Svi mi imamo pasos. Ja kazem i pricam o onome sto vidim/ SFRJoti se dobro snalaze na zapadu i svakako ne spadaju u socijalne slucajeve.
A šta bi radio sa EU pasošom?najveći problem srpskih građana, je taj što nemaju EU pasoš ili pravo normalnog zapošljenja...pa moraju da pokušavaju zaobilaznim putevima...a tu Srbe, čekaju braća Srbi, da ih oderu...
meni ne trebaa..treba ovima, što odlazeA šta bi radio sa EU pasošom?
meni ne trebaa..treba ovima, što odlaze