Srpski Jevreji i mržnja prema njima

?????

• Srpski Jevreji su ok ljudi, mnogo su uradili za Srbiju i BG. Ne izjednačavam ih sa Soroševcima

• Ne volim Jevreje, zagovornik sam politike Adolfa Hitlera

• Nisam imao-la prilike da komuniciram sa njima

• Kao i svaki drugi narod su. Imaju i dobre i loše pojedince.

• Plašim ih se, možda je taj strah neopravdan. Mnogo su me kljukali ksenofobijom.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма није ваљда :eek: ко ти је то рекао? :eek:

...можда ти? :eek:

Karakteristika je neo-nacista da se kriju iza svojih reči. Znači ne žele da diskutuju njima "bolne" teme, beže jer nemaju argumenata za svoje stavove. Neonacisti uglavnom tako pokušavaju da sakriju svoje stavove, jer to je jedini način da ne budu ekskomunicirani iz ljudske zajednice zbog svojih izopačenih i zlokobnih stavova i želja. Meni je jako žao što ovo pišem, ali čini mi se da ti potpadaš pod tu kategoriju.

Slična je situacija kao kada radikala pitamo o Velikoj Srbiji i susedima...ili ove silne tzv. "Dukljano-Montenegrine" kada je u pitanju bilo šta srpsko.

Prikazivanje kao šalu, može predstavljati još jedan pokušaj izvlačenja, i to poprilično ogavan (zamisli kada bih ja sada napravio sličan na račun koncentracionog logora Jasenovac), jer se očekivalo da je tema anonimna... :think:

Гледајући садашњост и све несреће Срба, мртав Хитлер није устао из гроба и распарчао Србију, већ је то дело данашњих циониста. Зато паљбу по њима! :rtfm:

А који су то ционисти? :think:

Cionistima je mozak u Izraelu, a armada u Americi. pa razmisli kako postuju Srbiju. PROCITAJ PROTOKOLE!!!!!!!!

A jesi li ti pročitao "Da Vinčijev kod"? :think:

...можда ти? :eek:

Karakteristika je neo-nacista da se kriju iza svojih reči. Znači ne žele da diskutuju njima "bolne" teme, beže jer nemaju argumenata za svoje stavove. Neonacisti uglavnom tako pokušavaju da sakriju svoje stavove, jer to je jedini način da ne budu ekskomunicirani iz ljudske zajednice zbog svojih izopačenih i zlokobnih stavova i želja. Meni je jako žao što ovo pišem, ali čini mi se da ti potpadaš pod tu kategoriju.

Slična je situacija kao kada radikala pitamo o Velikoj Srbiji i susedima...ili ove silne tzv. "Dukljano-Montenegrine" kada je u pitanju bilo šta srpsko.

Prikazivanje kao šalu, može predstavljati još jedan pokušaj izvlačenja, i to poprilično ogavan (zamisli kada bih ja sada napravio sličan na račun koncentracionog logora Jasenovac), jer se očekivalo da je tema anonimna... :think:

А који су то ционисти? :think:
Izvini, ali ti si bas GLUP. Nazismus je skracenica od Nazionalsozialismus, sto znaci nacionalni socijalizam. Koji mentol nije za to, kad to podrazumeva borbu za svoj narod i za socijalnu pravdu u kojoj treba da zivi?!!!
Pa Da Vincijev kod upravo ide u prilog meni i ovome sto ti pricam - zasto UN nemaju predsednika, nego gener. sekret. i za koga cuvaju to mesto?
Ili promeni temu ili prestani da glorifikujes jedan narod koji je najvise zla naneo citavom svetu, u kome se zene i udaju medju sobom da bi sacuvali imanje, koji su izdali Hrista na zaprepastenje cak i Rimljana, koji kreiraju 11. sept. da bi usli u Avganistan i zgazili Irak i poubijali tolike ljude i DECU.
O takodje njihovoj zloupotrebi ideje nacionalno socijalizma, necu ni da pricam.

A jesi li ti pročitao "Da Vinčijev kod"? :think:

Odgovor ti dat.

Ево имам једно питање па ако неко може да ми одговори.

Одмах по доласку у Белу кућу Јевреји, којих их има само 2,9 % од укупног америчког становништва, у Клинтоновој администрацији су заузели невероватних 56% ?

Ево имам једно питање па ако неко може да ми одговори.

Одмах по доласку у Белу кућу Јевреји, којих их има само 2,9 % од укупног америчког становништва, у Клинтоновој администрацији су заузели невероватних 56% ?

Oni su nas i bombardovali :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back