Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.708
Ма није ваљдако ти је то рекао?
![]()
...можда ти?

Karakteristika je neo-nacista da se kriju iza svojih reči. Znači ne žele da diskutuju njima "bolne" teme, beže jer nemaju argumenata za svoje stavove. Neonacisti uglavnom tako pokušavaju da sakriju svoje stavove, jer to je jedini način da ne budu ekskomunicirani iz ljudske zajednice zbog svojih izopačenih i zlokobnih stavova i želja. Meni je jako žao što ovo pišem, ali čini mi se da ti potpadaš pod tu kategoriju.
Slična je situacija kao kada radikala pitamo o Velikoj Srbiji i susedima...ili ove silne tzv. "Dukljano-Montenegrine" kada je u pitanju bilo šta srpsko.
Prikazivanje kao šalu, može predstavljati još jedan pokušaj izvlačenja, i to poprilično ogavan (zamisli kada bih ja sada napravio sličan na račun koncentracionog logora Jasenovac), jer se očekivalo da je tema anonimna...

Гледајући садашњост и све несреће Срба, мртав Хитлер није устао из гроба и распарчао Србију, већ је то дело данашњих циониста. Зато паљбу по њима!![]()
А који су то ционисти?

Cionistima je mozak u Izraelu, a armada u Americi. pa razmisli kako postuju Srbiju. PROCITAJ PROTOKOLE!!!!!!!!
A jesi li ti pročitao "Da Vinčijev kod"?