john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
Dobro je bre, nisi ništa skapirao, sad mi siđi s..... teme
ili napiši nešto pametno, ili nemoj da spamuješ
ili napiši nešto pametno, ili nemoj da spamuješ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je bre, nisi ništa skapirao, sad mi siđi s.....
Vrati se temi ili nemoj da spamuješ

Ja sam ti dao heroje a ti spamujes nazivajuci agima cekua srpskim herojem![]()
http://www.mojheroj.com/heroj.aspx?h=6
Milenko Pavlović
Herojski let u smrt
![]()
Komandant lovačkog puka poleteo je umesto mlađeg oficira u susret NATO eksadrili i bez oklevanja se upustio u neravnopravnu borbu
Potpukovnik Milenko Pavlović, od oca Milorada i majke Radmile, rođen je 1959. godine u selu Gornje Crniljevo pored Osečine, u valjevskoj opštini. Prva četiri razreda osnovne škole završio je u rodnom selu, a zatim naredna četiri u Osečini. Pohađao je Vazduhoplovnu gimnaziju u Mostaru, a potom nastavio školovanje kao pitomac Vazduhoplovne vojne akademije u Podgorici, Puli i Zadru.
Od 1982. godine službovao je u Batajnici. Dva puta vanredno je unapređivan: u majorski i čin potpukovnika.
Bombardovanje Savezne Republike Jugoslavije zatekla ga je na dužnosti komandanta 204. lovačkog puka, čije je sedište bilo izmešteno u Staru Pazovu.
Oko 12 časova 4. maja 1999. primećena je veća grupa NATO aviona koja je dejstvovala u pravcu Valjeva, uglavnom na fabriku municije „Krušik“, kao i na vojna skladišta u selu Pričević. Komandu da poleti dobio je jedan od mlađih oficira, ali je potpukovnik Pavlović telefonskom vezom naredio da se pozvani pilot zadrži, a umesto njega poleteo je on u svom avionu MiG-29. Ubrzo se našao nad Valjevom, ali se posle samog uzletanja na njegovom avionu pokvario generator naizmenične struje tako da je ostao bez radara. Pavlović se upustio se u neravnopravnu bitku i ubrzo je, oko 12 i 35, bio pogođen sa tri rakete. Poginuo je još u vazduhu. Poslednje reči su mu bile: „Imaju me!“, a ostaci njegovog aviona pali su u blizini sela Petnica.
Sahranjen je 6. maja 1999. na Bežanijskom groblju. Iza sebe je ostavio suprugu Slavicu, i sinove Srđana i Nemanju.
Nikada nije proglašen za heroja. Odlikovan je posthumno Ordenom za hrabrost i Zlatnom letačkom značkom.
Drugog maja 2005. godine u Gornjem Crniljevu otkriven je spomen kompleks koji obuhvata spomen-česmu na kojoj je krilo sa oborenog aviona MiG-29, i spomen-dom „Milenko Pavlović Pilot“, a u okviru kompleksa nalaze se i crkva Obnovljenja hrama sv. Georgija i igralište FK „Milenko Pavlović Pilot“.
RTS je snimio dokumentarni film pod nazivom „Let u smrt“, koji govori o životu i radu Milenka Pavlovića, kao i o njegovim poslednjim trenucima. U filmu govore njegovi roditelji, supruga, sinovi, kolege i prijatelji.
Film možete skinuti na sledećem linku:
http://rapidshare.com/files/22672542/Pavlovic_final200.avi
Izvini a po cemu je ovaj boldovani heroj? To je majmun bez mozga,kriminalac,ratni profiter i budala!Naravno.....ali to nisu heroji.......to su vise dobri ljudi,mada i ima heroja.
Evo necu vise da spamujem prilozicu neke heroje.
Ratko Mladic
Radovan Karadzic
Slobodan Milosevic
Lazar Hrebeljanovic
Zadovoljan![]()
Agim Čeku i Orić su isto heroji koliko i Mladić. Zar ne?
Izvini a po cemu je ovaj boldovani heroj? To je majmun bez mozga,kriminalac,ratni profiter i budala!

Uz duzno postovanje lupas!Kriminalac nije
Majmun je koliko ti ili ja,a uz to je verovatno najinteligentniji covek svoga doba ,daleko od toga da nema mozga
Ratni profiter svakako nije posto je licnost koga nikada nije zanimao novac,to bi barem trebao da znas.
Daleko od toga da je budala heroj.
Heroj je jer je herojski odlucio da se odupre natou i zapadnoj hegemoniji.
Herojcina..........i posle neko drugi us*rava temu![]()

Uz duzno postovanje lupas!
Odgledaj dokumentarac Jedinica,kako je Sloba prodavao oruzije i municiju muslicima i rvatima,kako je kamionima odvlacio stvari drugih ljudi za Bg i bio je nesposoban jer smo sve ratove izgubili! Takodje nije znao da se preorjentise ka Amerikancima,vec je bio uz u to vreme sjebane Ruse....

A ciji je to dokumentarac.........produkcija,imena itd.......
Slusaj znam ja mnogo o slobi,mnogo vise od mnogih ovde,svakako ne kazem da je bio sjajan i bajan,ali pusti me tih prica.........

Moj komsija je bio u PVO-u i kaze da su ga nasi pogodili a da je gledao da se ne srusi u grad vec da je namerno oborio avion u sumu da nikog u gradu mozda ne bi ubio!Da vidite kakva je to radost bila u Valjevu kad je pao avion jer niko nije znao da su naseg pilota oborili,svi su mislili da smo Americki oborili,posle je nastupila velika zalost,podigli su mu spomenik ispred fabrike Krusik! Svi smo bili heroji 99 (naravno oni koji su ostali u Srbiji),ovi piloti i vojnici sto su bili na Kosovu to su legende,heroj je suvise blaga rec za ono sto su oni uradili,borili smo se sami protiv 20 najrazvijenijih zemalja,za to zaista treba imati muda!
Uz duzno postovanje lupas!
Odgledaj dokumentarac Jedinica,kako je Sloba prodavao oruzije i municiju muslicima i rvatima,kako je kamionima odvlacio stvari drugih ljudi za Bg i bio je nesposoban jer smo sve ratove izgubili! Takodje nije znao da se preorjentise ka Amerikancima,vec je bio uz u to vreme sjebane Ruse....
sta se bre lomite sti narodni heroji.
najveci heroj svih vremena je danasnji srpski narod.lako je bilo na kosovo i na marici 1387 i 89 lako je bilo karadjordju 1804 lako je bilo braniocima beograda 1915 i soluncima 1918 lako je bilo na sutjesci neretvi al al ako smo preziveli od 1989 do danas treba da nas upisu u istoriju ko sveti srbin i sveta srpkinja
Nije heroj i patriota onaj koji napravi sranje i popije po pizdi za dzabe to je ludak,nego onaj ko zarati i pobedi i sacuva svoj narod!![]()
heroj je onaj koji da sve od sebe 

Nije heroj i patriota onaj koji napravi sranje i popije po pizdi za dzabe to je ludak,nego onaj ko zarati i pobedi i sacuva svoj narod!![]()

Dokumentarac je pravio B92,a heroji su oni koji su ginuli za narod a ne oni koji su za ginuli i slali druge da ratuju zbog kinte koju mogu da iskamce od rata!! Nisam simpatizer nijedne stranke jer imam lose misljenje o svima,nastavljamo diskusiju pp!![]()

reče dečko koji će da letuje u budvi![]()

Pošto se na ovom PDF-u često raspravlja o Srpskim herojima i junacima, i svako ima neke svoje favorite koji su osporavani ili veličani, postavljam jedan link o Herojima, koji su daleko nadmašili "herojstvo" često pominjanih likova ovde...
http://www.mojheroj.com/
... ali sve bi to bilo lepo da ti se vecina stranackih istomisljenika ne zalaze za pristup Srbije u NATO, pa je i vise nego licemerno sa vase strane pozivati se na ove ljude. ![]()
![]()
Da. Slava joj.
I onda neko kalja njeno ime, pominjući kao heroje Zlobodana, Karadžića, Mladića...![]()
![]()
![]()
Da. Slava joj.
I onda neko kalja njeno ime, pominjući kao heroje Zlobodana, Karadžića, Mladića...![]()