- Poruka
- 188.249
kvota za tako nesto je oko 30.dao 100 hiljada uzeo 3 miliona a vi srbi izedite svoja m
Sad sam nasao da je prosecna kvota na kladionicama iz 1 u 2 na ovoj utakmici bila od 40 do 50
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kvota za tako nesto je oko 30.dao 100 hiljada uzeo 3 miliona a vi srbi izedite svoja m

Srpski fudbal ?
Šta to beše - srpski fudbal ?
Nema to veze sto su najgori u Evropi!
Vazno je da svi pevaju Boze pravde!

GOST u 15.11.2014 03:56
ne znam da neko od balakanskih ekipa ima više igrača i talenata po svijetu ko ovi srbi od benfike intera liverpoola city-a chelsea i opet nemogu da se plasiraju na ep ili sp a kunu se to srsptvo te neki tokio te neke granice te oni zahebani ratnici opaki borci gdje vam je srce sjeme vam hebem pa srcem da igrate bili bi prvaci kakav tim imate.

Ovako su komsije prokomentarisale utakmicu ....
![]()
Ne moze se reci da nisu u pravu![]()
drzava treba da zatvori fkove - sve. a imovinu da nacionalizuje. ko ide preko neka ide
pa onda polako.
graditi timove od petlica , da svako zna kako mu disu saigraci i kako misle.
zvezda kad je bila prvak imali su uigranost.svako je znao sta mu kolega moze i gde ce biti . a ovi kao penzioneri kad podju u banju pa obilaze pa razgledaju pa sutnu na jednu stranu a saigrac otisao na drugu
klinac mi je trenirao fudbal, i nema boljeeg sporta za mlade. vezbanje napolju, mnogo kretanja, tehnika, a onda igra. ima li sta bolje
sranje pocinje kada treba sastaviti tim. korupcija svuda i stalno
dva kumica su mi stigla do crvene zvezde. mladi, vitki, plocice i sajle, snage za tri utakmice. i ...nista. nije imao ko da ih gura
Lupas gluposti opet, politika ne sme ni da se mesa u FS jer to FIFA i UEFA sankcionisu i za to cak preti i suspenzija FS ili izbacivanje.
нисам хтео после изјаве Матића да пишем, слутио сам овако нешто а и сад је тренутак ј**** их у уста манекенска.
Људи, да вам кажем искрено, у репрезентацији кад се окупе у Пазови је таква спрдња да сам ја био шокиран, знате ли ви да на пример Коларов ложи масера да за 500е скаче са терасе на терасу хотела, да полије свлачионицу уљем за масажу и набаца новчанице од 50, 100, 200 и 500е и у фазону ај ваљај се колико се залепи твоје је, знате ли ви да овог Дика не јебу ни два посто, спрдају се на загревањима, буквално је већини примарни циљ да дођу појебу ***** и успут одиграју за репрезентацију... е сад замислите шта гомила сељака са милионима евра може да ради, могућности су неограничене...
Главне баје у свалчионици су Коларов и Бане Ивановић, уме Бане и за гушу да ухвати некад саиграча после утакмице, али да се не лажемо, за ову нашу фудбалско-менаџерску репрезентацију трећина не заслужује позив( игра на захтев менаџера), трећина долази да кара ***** по Инђији,Новом Саду, Београду, сплавовима, клубовима, а трећина да кажем и покушава нешто... и после дође нека конференција за новинаре криви има навијачи, висока трава, нису испоштовали договор из свлачионице, и остале фразе, само примадоне нису криве никако...а сад сам убеђен да би и од Шиптара изгубили
Evo zašto dolaze da igraju za reprezentaciju...
Слажем се.Ti stvarno mislis da jedan Ivanovic i Matic dolaze iz Londona da se blamiraju i prodaju utakmice.
Valjda takvi profesionalci koji imaju i novac i ime nebi to sebi radili.
Nisu oni sami, ima tu jos dosta njih koji igraju na zapadu prave dobar novac i igraju dobro.
Zasto mislis da bi oni sebi to dozvoljavali i dalje se blamirali igrajuci za rep?
Elem, zavrsi se i ova tragikomicna utakmica, rezultat jos ne znam, nisam gledao do kraja, bolje bi igrao neki omladinski klub iz Medvedje..
Kako god.. temu pokrecem, ne zbog same lose igre, ne zbog poraza nego zbog stanja u fudbalu uopste a tu prvenstveno ciljam na FSS..
Dakle
"Riba smrdi s glave"
Pa jel vreme da se jednom pocisti to i sta vi gospodo mislite o tome i da li je to politicko pitanje ili nije, ili ipak spada u sfere sporta..
Moje misljenje ako vam nesto znaci, je cisto politizovan FSS (gotovo dozivotno predsednik T.K.)..
Pa...???

Stanje u FSS je i VISE NEGO DOBRO.
Stanje u srpskom fudbalu je VEOMA dobro.
S obzirom kakva je drzava, SPORT je HIPER FANTASTICAN a fudbal VEOMA dobar.
TOLE,TOLE,TOLE![]()