Srpski fudbal na UEFA listi

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajd da se držimo teme (interesantna je činjenica koju možemo prebaciti na FK Partizan temu) .. u pitanju je srpski fudbal na UEFA listi ...

Ovako se ne igra za Srbiju ... to je cela poenta
.
Игра Партизана у европским такмичењима је игра и за Србију, односно коефицијент који је потребан ради лакших квалификација и то је тема.

Неуспех Партизана у овом циклусу је последица нездравог стања у српском фудбалу.

И о томе пишем.

Него, какав је резултат чувене акције "15 минута за спас српског фудбала"?

Изгледа ми да је све у реду са српским фудбалом...

.

.
Игра Партизана у европским такмичењима је игра и за Србију, односно коефицијент који је потребан ради лакших квалификација и то је тема.

Неуспех Партизана у овом циклусу је последица нездравог стања у српском фудбалу.

И о томе пишем.

Него, какав је резултат чувене акције "15 минута за спас српског фудбала"?

Изгледа ми да је све у реду са српским фудбалом...

.
Druže, ja sam proveo više od 15 minuta večeras diskutujući o fudbalu u Srbiji tako da mi malo mozak ne radi u ove kasne sate :)

Ne ali stvarno ne kapiram o čemu se radi .. kakvih 15 minuta ? Da ne bi sišli sa teme, jel može u pp da mi objasniš o čemu se radi ?
.
Па у време "Толета лопова" навијачи Звезде повели су акцију "15 минута за спас српског фудбала" и (колко се сећам) првих 15 минута нису навијали, тако нешто...

Српски фудбал је очигледно спашен.

.

.
Па у време "Толета лопова" навијачи Звезде повели су акцију "15 минута за спас српског фудбала" и (колко се сећам) првих 15 минута нису навијали, тако нешто...

Српски фудбал је очигледно спашен.

.

Lopova je bilo i biće dok je sveta i veka .. ali ljubav prema klubu ne sme da se svodi na to ko vodi taj klub ... tako barem ja to gledam u protivnom odosmo mi u tri lepe i ovo što smo sada trenutno 20. će biti premija na UEFA listi.

Lopova je bilo i biće dok je sveta i veka .. ali ljubav prema klubu ne sme da se svodi na to ko vodi taj klub ... tako barem ja to gledam u protivnom odosmo mi u tri lepe i ovo što smo sada trenutno 20. će biti premija na UEFA listi.
.
У мом неком редоследу ствари лопови завршавају у затвору.

Овде се само променила боја лопова, а све је остало исто.

.

.

.
To ko gde završi, to je sad nebitno ... ja Piksiju nikad neću oprostiti što je umalo upropastio Zvezdu ali ja Zvezdu volim od rođenja i nema te uprave koja će mene odvojiti od Marakane i Zvezde i podrške timu.

Zvezda je srpski tim .. tačka.

To ko gde završi, to je sad nebitno ... ja Piksiju nikad neću oprostiti što je umalo upropastio Zvezdu ali ja Zvezdu volim od rođenja i nema te uprave koja će mene odvojiti od Marakane i Zvezde i podrške timu.

Zvezda je srpski tim .. tačka.
.
Како може бити српски тим, а игра на Маракани?

Мсм, Војводина игра на Карађорђу, Раднички 123 на Чика Дачи, Раднички из Ниша на Чаиру, Напредак под Багдалом, Партизан на ЈНА итд. а најсрпскији тим на - Маракани. Па јбт, да ли сте ви нормални?

Можда би неки психијатар ту помогао...

.

1724926703309.png

1724926817604.png

Asta ce biti do godine ?

Proslogodisnji direktni plasman zvezdi u ligu sampiona obezbedili su zvezda i partizan uspesima u evropi pre 4,5 i sest godina, kada su bila i proleca u evropi
iz tog perioda slave vuce i ova sezona pa smo imali plej of za ligu sampiona za prvaka, a za osvajaca kupa plej of lige evrope i obezbedjeno mesto bar u ligi konferencije.
posto je zvezda osvojila prvenstvo (igrala plje of ya ligu sampiona) u plejo of za ligu evrope umesto pobendika kupa c zvezde otisla treceplasirana ekipa u prvesntvu a to je tsc.
dakle da je vojvodina recimo osvojila kup tsc bi krecao od drugog kola kvalifikacija za ligu evrope... i put do evrope bi bio beznadezan

ali tu je vucic da obezbedi tsc laksi put. i narvano da zvezda niej dopustila vojvodini kup.

e sad? sta cemo dogodine ili tek ya dve godine?

sve one osvojene bodove koje su osvajali partizan i zvezda zbogk ojih smo imali privilegije prosle i ove godine u kvalifikacijama padaju u vodu jer je mnogo teže braniti bodove....i manje se bodova dobija...

iduce godine prvak nece igrati plej of ya ligu sampiona to je siggurno

.

.
Mani ga se covece. Taj je cak i za vidica upitao da li smo sigurni da je vidic cist ? pravdajuci namestanje dzajica i pljuvanje vidica od strane vuciceve miljenice....

TSC smenio trenera. Na mesto Klafurića navodno dolazi Jovan Damjanović, trenutni trener reprezentacije Srbije ispod 17 godina, koju je prošle godine odveo do polufinala evropskog prvenstva za igrače ispod 17.

Odličan potez, ovako na prvu. Taman dovoljno vremena da iznivelišu stvari pred Evropu.

TSC smenio trenera. Na mesto Klafurića navodno dolazi Jovan Damjanović, trenutni trener reprezentacije Srbije ispod 17 godina, koju je prošle godine odveo do polufinala evropskog prvenstva za igrače ispod 17.

Odličan potez, ovako na prvu. Taman dovoljno vremena da iznivelišu stvari pred Evropu.
Ovo je klasično prebacivanje krivice na drugog ..

Ono kad je jedan Radnički iz KGa uzeo više bodova ove godine nego Partizan ... i opet AV kriv za to ... muko moja pređi na drugoga.
па шта вреди кад се све дели са 5 какав црни Раднички и нишки и крагујевачки терај их све у.... догодине поново 4 екипе у Европи што је добро. нишки Раднички је МОРАО да проже Гзиру са Малте са крагујевачки је МОРАО да прође Морнар из Бара који вреди као Радник Сурдулица.

Back