Srpski fudbal na UEFA listi

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
susedi nas opravdano sprdaju

https://www.index.hr/sport/clanak/n...d-njih-su-san-marino-i-gibraltar/2589144.aspx

Nastavak srpskog debakla. Najgori su u Europi, ispred njih su San Marino i Gibraltar​

Worst nations by coefficient this season so far:

#54 Serbia 🇷🇸 0.200 (1-0-7)
#53 Liechtenstein 🇱🇮 0.500 (0-1-1)
#52 San Marino 🇸🇲 0.666 (1-2-7)
#51 N. Macedonia 🇲🇰 0.666 (2-0-6)
#50 N. Ireland 🇬🇧 0.750 (3-0-6)
#49 Gibraltar 🇬🇮 0.833 (2-1-8)
#48 Andorra 🇦🇩 0.833 (2-1-8)

susedi nas opravdano sprdaju

https://www.index.hr/sport/clanak/n...d-njih-su-san-marino-i-gibraltar/2589144.aspx

Nastavak srpskog debakla. Najgori su u Europi, ispred njih su San Marino i Gibraltar​

oni nikad neće biti 11. ko što smo mi bili pre 2-3 godine. naravno da se dogodio pad kad nesprećni Radnički izadje u Evropu zahvaljujući koficijetnu i ne može da prođe Mornar iz Bara koji vredi nepuna 3 miliona evra..

Brate šta to pričaš jedini bod Srbiji je donio Radnički a ti njih pljuješ. Transfermarket je sranje, ne pokazuje realan kvalitet jer ista ekipa bi vrijedila 5 puta više da je smještena u neku veću zemlju ili da zna lika koji uređuje te cijene, a tek koeficijent nacionalni još veće njesra. Zvezda igra a TSC i Čukarički lade jaja i upadnu u grupe ni krivi ni dužni tamo naravno ne mogu ništa uraditi jer su kvalitetom za početi od prvog pretkola kvalifikacija

Brate šta to pričaš jedini bod Srbiji je donio Radnički a ti njih pljuješ. Transfermarket je sranje, ne pokazuje realan kvalitet jer ista ekipa bi vrijedila 5 puta više da je smještena u neku veću zemlju ili da zna lika koji uređuje te cijene, a tek koeficijent nacionalni još veće njesra. Zvezda igra a TSC i Čukarički lade jaja i upadnu u grupe ni krivi ni dužni tamo naravno ne mogu ništa uraditi jer su kvalitetom za početi od prvog pretkola kvalifikacija
kakav bre Radnički ispali od Mogrena?!??! da l si realan!!!???
liga nam je najgora u Evropi ..gora od lige Kosova i ti pišeš o Radničkom?!??!
imaš državni projekat Zvezdu a ostali klubovi su raspad..mada i oni će da popuše već u prvom kolu evo videćeš

Jesmo baš loši, ali ne treba preterivati.

Većina poraza zadnje dve sezone su iz razloga što naši timovi kreću u kasnijim fazama, gde više nema prelakih protivnika kao ranije kad u prvom kolu dobiješ Florianu ili Suduvu pa bildaš koeficijent. Tako ostali EX-YU bildaju koeficijent, jedini izuzetak je Dinamo koji je objektivno odličan klub.

U Srbiji je glavni problem što 95% ljudi navija za blizance i što blizanci nemaju nigde prava gostovanja osim u Novom Pazaru.

Dođu na Karađorđe u NS, umesto da ih Firmaši pojedu većina stadiona Delije i Grobari. Ne valja to ništa.
ne..u Srbiji je glavni problem psihopata Vučić koji je uništio Partizan i ceo srpski fudbal da bi uzdigao Zvezdu..ali ima Boga pa je i ta Zvezda u Evropi krac

U Srbiji je glavni problem što 95% ljudi navija za blizance i što blizanci nemaju nigde prava gostovanja osim u Novom Pazaru.

Dođu na Karađorđe u NS, umesto da ih Firmaši pojedu većina stadiona Delije i Grobari. Ne valja to ništa.
E da te pitam ako pratiš to, a što se Partizan raspao, o čemu se tu radi, nisam upratio, gledao sam malo ove evropske utakmice niti imaju navijače ni igru, ni ekipu??? Vjeruj mi da bi bila velika borba sa tim Mogrenom ili kako se već zove

E da te pitam ako pratiš to, a što se Partizan raspao, o čemu se tu radi, nisam upratio, gledao sam malo ove evropske utakmice niti imaju navijače ni igru, ni ekipu???
pitaj mene jbt
što se raspao? pa to cela Srbija zna..
SNS krdo preuzelo klub i namerno ga uništilo da bi Zvezda bila prvak još 10 godina
ko je ubacio SNS gvna u klub tj okupatorsku upravu? Pa bolesni predsednik
ko ih čuva? isto on

E da te pitam ako pratiš to, a što se Partizan raspao, o čemu se tu radi, nisam upratio, gledao sam malo ove evropske utakmice niti imaju navijače ni igru, ni ekipu??? Vjeruj mi da bi bila velika borba sa tim Mogrenom ili kako se već zove
zato što je uprava katastrofalna i tribina je podeljena na milion delova. Iako je ekipa na papiru ista ili čak pomalo jača od onih od ranije, igra je katastrofalna. Više je do atmosfere u okviru kluba.

a za vreme Tadića i Toleta bilo mnogo bolje, Zvezda ispadala u drugom kolu, a Partizan moli boga da mu se žreb posreći da prođe u Ligu Evrope. Bili 28. na UEFAinoj listi.

nije da je sada bolje, ali nije ni gore. Oduvek je bilo isto.
za vreme Tadića smo imali ovo:

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/match/73386--partizan-vs-real-madrid/

a sada imamo ovo:

evo rezultati Partizana ranih 2010tih

2008-09: Liga Evrope grupa, poslednji u grupi
2009-10: Liga Evrope grupa, poslednji u grupi
2010-11: Liga Šampiona grupa, poslednji u grupi
2011-12: Ispadanje u plej-ofu od Šamrok Rovers
2012-13: Liga Evrope grupa, 3. u grupi od 4
2013-14: Ispadanje u plej ofu od Tuna

Ja ne znam odakle Grobari crpe optimizam, bukvalno su sranje 100 godina i sad odjednom kao sve užas. Ako ćemo iskreno, najbolji rezultati su ovaj od pretprošle sezone kad se igralo sa Fejenordom u osmini finala Konferencije i 2017-18 kada su igrali protiv Viktorije Plzenj u šesnaestini finala. Van toga rezultati ne postoje.

Back