Srpski fudbal na UEFA listi

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I to je to! Veliki trenutak se bliži. Konačno će naš život dobiti svrhu!

1000003538.jpg

Što točno znači "sendvičarski rezultat"? Što je sendvičar (osim osobe čija uvjerenja, obraz i glas na izborima koštaju jedan sendvič)
To ti je ono kada prodjes anonimuse na jedvite jade, slavis kao da si osvojio Ligu sampiona, a onda te otresu deca iz Norveske. Za sve krivis Vucica, dok ti talenti iz omladinske skole odlaze godinama i dovodis strance sumnjivog kvaliteta. A zadovoljstvo nalazis u rezultatima drugog kluba, kome se pritom podsmevas, a ne shvatas koliko si glup.
A "sendvicarski rezultat" je samo jedna glupost proistekla iz zavisti i mržnje...

To ti je ono kada prodjes anonimuse na jedvite jade, slavis kao da si osvojio Ligu sampiona, a onda te otresu deca iz Norveske. Za sve krivis Vucica, dok ti talenti iz omladinske skole odlaze godinama i dovodis strance sumnjivog kvaliteta. A zadovoljstvo nalazis u rezultatima drugog kluba, kome se pritom podsmevas, a ne shvatas koliko si glup.
A "sendvicarski rezultat" je samo jedna glupost proistekla iz zavisti i mržnje...
Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim o kojim klubovima se radi, ali naravno da mogu biti samo 2. Pošto u Srbiji postoji eventualno 4 kluba koji imaju navijače ili "navijače". Pod imanjem navijača mislim da mogu, u slučaju da se bore za naslov, cijelu sezonu po gostovanjima imati bar 300tinjak ljudi. E sad, ako je Partizan prošle (ili pretprošle) godine radio nizove od 20+ pobjeda, zašto mu ove sezone, kad bi imao osiguranu grupu to nije omogućeno? Jasno mi je da su i TSC i Čukarički zdravije sredine, privatni klubovi, opstaju svoji radom (i ne spadaju među ove koji imaju navijače). Ali Srbiju su na to mjesto doveli rezultati Partizana i Zvezde u Europi. Vidio sam da su ih ovi Norvežani zgazili kao opušak, ali da su bili 2. igrali bi neke grupe. I vjerujem da rezultat srpskog nogometa za sezonu 23/24 ne bi bio 25 utakmica-> 24 poraza.

Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim o kojim klubovima se radi, ali naravno da mogu biti samo 2. Pošto u Srbiji postoji eventualno 4 kluba koji imaju navijače ili "navijače". Pod imanjem navijača mislim da mogu, u slučaju da se bore za naslov, cijelu sezonu po gostovanjima imati bar 300tinjak ljudi. E sad, ako je Partizan prošle (ili pretprošle) godine radio nizove od 20+ pobjeda, zašto mu ove sezone, kad bi imao osiguranu grupu to nije omogućeno? Jasno mi je da su i TSC i Čukarički zdravije sredine, privatni klubovi, opstaju svoji radom (i ne spadaju među ove koji imaju navijače). Ali Srbiju su na to mjesto doveli rezultati Partizana i Zvezde u Europi. Vidio sam da su ih ovi Norvežani zgazili kao opušak, ali da su bili 2. igrali bi neke grupe. I vjerujem da rezultat srpskog nogometa za sezonu 23/24 ne bi bio 25 utakmica-> 24 poraza.
Tsk je orbanova ekipa sa novim stadionom , koji ne mogu da popune ni upola, planiran da igra u grupama pa je tako forsira u zavrsnici proslo prvenstva uz sakacenje partizana sudijama...

Jer je zvezda isla direktno u ligu sampipn a vicesampion imao obezbede u bar ligu uefa...

Eto kako su prosli...

A taj direktor u ligu sampiona i po last drugom i trećem u kvsčifikscijama je uz zvezdu u prethodnih 4 do 5 god dao partizan...

SAD cemo pasti duboko...

Vucic i ORBAN pođoše u evropi ki usrani...

Ne pratim toliko te UEFA liste ali bila je ovo rijetko velika šansa za srpski fudbal, gdje su se određeni privatni klubovi koji postoje samo zarad obrtanja love od prodaje igrača našli niotkuda u grupama UEFA takmičenja i imali su šansu da vrate malo i zemlji i ligi, ali su se pokazali amaterski. Onda da ne bi zjapili prazni novi stadioni pošalju Čukarički koji nema publiku ni u BG da ih puni i igra u Leskovcu ili gdje već. Šteta. Volio bih da je barem Voša upala kao i ovi srećno u grupe. Bio bi to spektakl za taj dio zemlje i pokazali bi se puno reprezentativnije

Zavrsi se epska dominacija mocnog srpskog fudbala u Evropi gde samo razvaljeni i okupirani Partizan upisao pobedu. U poslednjem kolu ostvaren ocekivani skor 0:3 sa gol razlikom 4:10. Sveukupno 1-2-25 i neverovatna gol razlika 21:75, najgori na eks yu prostoru, najgori u ostatku regiona i kao slag na torti najgori u Evropi. Raduj se fudbalska Srbijo, imas i zasto.:super:

Ne pratim toliko te UEFA liste ali bila je ovo rijetko velika šansa za srpski fudbal, gdje su se određeni privatni klubovi koji postoje samo zarad obrtanja love od prodaje igrača našli niotkuda u grupama UEFA takmičenja i imali su šansu da vrate malo i zemlji i ligi, ali su se pokazali amaterski. Onda da ne bi zjapili prazni novi stadioni pošalju Čukarički koji nema publiku ni u BG da ih puni i igra u Leskovcu ili gdje već. Šteta. Volio bih da je barem Voša upala kao i ovi srećno u grupe. Bio bi to spektakl za taj dio zemlje i pokazali bi se puno reprezentativnije
B1: Nije. Pali bi ovako i onako (pisao sam ovo čim se saznalo da Srbija dobija izravnog predstavnika. Samo je to data tumačeno kao ljubomora, i što sve ne). Srbija jednostavno nema 5 klubova koji mogu igrati Europu. Tj. nema dovoljno klubova koji mogu skupiti dovoljno bodova da u europi drže 5 klubova. Tj. 2 kluba ne mogu vući za 5.
B2: Vojvodina je jedan od 4 kluba s navijačima na koje sam mislio u prethodnom postu.

Vlast drzi sve konce i to se nece jos dugo promeniti. TSC je ista prica ali sa ulaganjem od strane Orbana. Hleba i igara i svi srecni i zadovoljni. Problem je sto se mnogi mesaju i hoce svoj deo, a taj lanac je podugacak.

Tsk je orbanova ekipa sa novim stadionom , koji ne mogu da popune ni upola, planiran da igra u grupama pa je tako forsira u zavrsnici proslo prvenstva uz sakacenje partizana sudijama...

Jer je zvezda isla direktno u ligu sampipn a vicesampion imao obezbede u bar ligu uefa...

Eto kako su prosli...

A taj direktor u ligu sampiona i po last drugom i trećem u kvsčifikscijama je uz zvezdu u prethodnih 4 do 5 god dao partizan...

SAD cemo pasti duboko...

Vucic i ORBAN pođoše u evropi ki usrani...
B1: Zaniljivo da su kod nas kupili Osijek. Naravno, nije Orban, ali sumnjam da Mezsaros radi išta na svoju ruku. Ne znam koji im je krajnji cilj, ali Osijek je u regiji gdje ima najviše Mađara u Hr, uložili su hrpu para u momčad, izgradili novi, natkriven, moderan, nogometni stadion od 12000 mjesta (koliko sam stadion digne utakmicu, sve izgleda duplo bolje. Dok bi npr. City u Koprivnici izgledao kao i Istra. Ne bi bilo velike razlike). Ali kod nas (u ovom slučaju u Osijeku) su ljudi razmaženi. Od kad su Mađari kupili klub, bilježili su najbolje HNL rezultate u povijesti kluba ( u Europi su kiksali jedne ili 2 sezone, jedne su imali realno preteškog protivnika) imali su odličnog trenera (Bjelica), uloženo je u prilično skupe igrače, 2 sezone za redom su se borili za naslov do zadnjeg kola....ali nisu mogli napunit stadion, na gostovanjima ih je bio jedan kombi, svi drugi su im bili krivi, krali su ih suci,namjerno su im ubacili nesposobnu upravu (Mađari koji su pljunuli pare), samo da oni ne budu prvaci.....pa kakva su to pojačanja (očekivali Mbappea valjda)....onda se Bjelica pjenio što im Rijeka nije pustila utakmicu, a trebali su im bodovi (kao previše su se trudili iako im ne treba jer se ne bore za titulu).....konstantna psihoza. Pa priče o hrvatskoj velikoj četvorci. Može bit, eventualno, velika trojka; Dinamo, Hajduk i Rijeka. Što bi Osijek kvalificiralo da se nađe tamo, nemam pojma (ali oni misle da su daleko iznad Rijeke, svakako iznad Hajduka, iznad Dinama nisu samo zato jer ih kradu), valjda jedno 2. mjesto. .
B2: Normalno. To je ono što nama fali (imali smo Rijeku jedno vrijeme), konstantan 2 klub u skupinama. Ali nije mi jasno, ako već moraju gurati TSC, zašto je Čukarički direktno u grupama, a ne Partizan? Tu se ne radi o trenutnoj snazi prvih 11, nego o tome da su jedni odigrali stotine takvih utakmica, a drugi niti jednu. Pa da igraju najgoru sezonu ikad, u Kupu Profesora Baltazara bi samo na iskustvo uzeli 4 boda. Nek uz to odigraju jednu utakmicu dobro, to je već 7. Mislim, da ne prođeš grupu u tom natjecanju se stvarno trebaš potrudit. Teže se kvalificirat (ako krećeš iz kvalifikacija za taj kup), nego proći grupu kad upadneš. Imamo primjer kode nas gdje naši ne mogu u grupe jer im dolaze Lille, PAOK, Villarreal, Adanaspor....A kad uđeš u grupe te čekaju razne Flore i Faune, pa klubovi s Kosova, Farskih otoka, Slovenije, Islanda, Kazahstana, BiH i sl. I Čukarički bude najgori u cijelom natjecanju s 0 bodova, primljenih 16 i zabijenih 2 gola (oba Ferencvarosu). Makar se treba priznati da su imali tešku grupu (ako idemo nekako opravdavati tu blamažu).

Back