ljuta_mamba
Iskusan
- Poruka
- 6.762
Страшно.... Дража да ликвидира Пећанца, брат брата....
Pecanac je u 2.s.r radio za Nemce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Страшно.... Дража да ликвидира Пећанца, брат брата....
Tacno.
Znam ja to ali Vuk izgleda nije znao.
Nisam ni znao da je Zbor imao posebnu zastavu, razlicitu od one SDK,sve dok oni Radovci nisu poceli da masu sa njom na jednoj utakmici.
А диви ово![]()
![]()
![]()
Кажем ја лепо Крашком да су другови (наглашавам другови) Љотићевци који су збрисали у Швабију рачунали, чек боље да радим "камараде" него за прљаве капиталисте и основали Штази.
![]()
Сад очекујем неки демант са сликама Љотићеваца како раде у IBM-у или CIA.
Јел да очекујем?![]()
А диви ово![]()
![]()
![]()
Кажем ја лепо Крашком да су другови (наглашавам другови) Љотићевци који су збрисали у Швабију рачунали, чек боље да радим "камараде" него за прљаве капиталисте и основали Штази.
![]()
Један од два који су имали. Овај је био незваничан, чини ми се.Јел оно стварно амблем Штазија или нека модернистичка творевина.
Очекуј Љоте у развојном погону Микрософта.
Мислиш на шестар ?Не би да се удаљавам од теме( сличност је наравно случајна), ал морам да приметим много интересантнији централни детаљ који неодољиво асоцира на масонерију...
Pa i Nedic je, ali pre svega su radili za Srbe.
Један од два који су имали. Овај је био незваничан, чини ми се.
Мислиш на шестар ?
"Сличност је наравно случајна".
![]()
Кажем ја лепо Крашком да су другови (наглашавам другови ) Љотићевци који су збрисали у Швабију рачунали, чек боље да радим "камараде" него за прљаве капиталисте и основали Штази.
Nediceva saradnja i Pecanceva,nisu bile na istom nivou......pritom,od Pecanca se to nije ocekivalo ni pod tackom razno,jer je bio srpski junak,te je zato njegova izdaja bila gora
Недић и његови људи (Љотић,Пећанац итд.) радили су за Немце.
Михаиловић и његови људи радили су за Енглезе и Американце.
Тито и његови комунисти радили су за СССР.
The National Emblem of the German Democratic Republic featured a hammer and a compass, surrounded by a ring of rye. The hammer represented the workers in the factories. The compass represented the intelligentsia, and the ring of rye the farmers.
Није фер тражити од комунисте да било шта посматра из српског угла. Из совјетског, евентуално хрватског...Занимљиво како ниси написао ни слово на темама о усташким злочинима над Србима, ни слово о усташама или ако хоћеш хрватским фашистима, а који су чинили огромну већину у хрватском народу, а овде просто мазохистички, у недоглед отвараш теме о некаквим "српским фашистима" који једноставно нису постојали, на твоју жалост, а они на које ти алудираш били су мизерна појава и нису имали никакву подршку српског народа...
па знаш шта...и ти твоји "српски фашисти" су далеко мањи издајници од српских титоиста...ако гледамо са становишта Срба и Србије, зар не?