gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
Najbolje nek bude samo "Brod" i " Kostajnica" i mirna glava![]()
to i JESTE srpski prijedlog koji je ustavni sud podrzao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je pokusaj promene imena cista zahebancija.
meni je u stvari smesnije ono "ustav republikesrpske". mislimkkoliko ustava ima u toj bosni??? i kakva je to drzava kada svaki deo ima svoj ustav na koji onaj drugi ne moze uticati??????
brod sa toliko kapetana nikada nece stici go luke
Зато су у Србији 1989 спроведене уставне промене
koja je logika da se Bosanski brod zove Srpski Brod?
.........
popis stanovništva iz 1910 :
Grad Bosanski Brod (1910.)
ukupno: 3.378
Hrvati - 1.936 (57%)
Bošnjaci - 672 (20%)
Srbi - 506 (15%)
Židovi - 163 (5%)
ostali - 101 (3%)
da lije srbija imala pravo na to???
poenta je da je tadaipakjedan sutavni sud bio iznad drugih. da li je tobio sud srbije ili juge nije bitno.
sada u bosni niko ne moze uticati na ustavni sud srpskog dela, ili bosnjackog ili... meni je to neozbiljno. i ja bih tu preduzeo nesto
mislim da je pokusaj promene imena cista zahebancija.
meni je u stvari smesnije ono "ustav republikesrpske". mislimkkoliko ustava ima u toj bosni??? i kakva je to drzava kada svaki deo ima svoj ustav na koji onaj drugi ne moze uticati??????
brod sa toliko kapetana nikada nece stici go luke
A jel i zajebancija sto je Urosevac preimenovan u Ferizaj,a Srbica u Skenderaj![]()
Kakav vi to zemljopis učite kad ni za Vrginmost nisi čuo,zar je takva kriza da ni za kartu Hrvatske u školi nemate
A ček za Ramu ti hočeš da kažeš da je nisu Madžari zauzeli nego ste im vi poklonili i nju i sebe, pa nije ni čudo što ste napucani iz Bosne kad ste poklanjali tuđe
Evo za Brod ponovo,što ne čitaš
A za Brod...znam osnovao ga je Hrvatsko-Ugarsko-Ramski-Austrijski imperator Janoš I Nepostojeći 789.godine H.N.E.
mislis sto su im vracena stara imena???
ps.mada ti to verovatno nisi znaotako da te ne krivim![]()
Štooo, pa nisu Italijani vladali obalama Baltika nego nekim drugim obalama
Nego jel se u Hrvatskoj uči geografija, pa da znaš da ste gradu Prozor promjenili ime u Rama a Vrginmostu u Gvozd ili se ti to onako frljaš prapovijesnim činjenicama iz bespuća![]()
to i JESTE srpski prijedlog koji je ustavni sud podrzaozebra je malo tendenciozno napisala naziv teme
![]()
kakvi argumenti
ucili su nas samo za kardeljevo,takve karte bile
dobio po guzi pa poceo izmisljat neke nepostojece imperatore....sreca pa nisi srpskog stavio
ajde ljepotice javi se kad saznas sta je brod![]()
Je pa da pošta ode u Slavonski Brod ili Hrvatsku Kostajnicu!
Kakav sagovornik takvi i argumenti
Šta treba o istoriji voditi ozbiljne rasprave koji svoje povijesno znanje zasniva na bespućima i konstrukcijama hrvatsko-ugarski kralj a ne poznaje ni gradove po hrvatskoj
Brod...pa ti nisi savladao ni zemljopis hrvatske a pričaš o Brodu
Izlapila stara glava...![]()
Gradovi se i zovu Brod i Kostajnica,samo ti upiši Republika Srpska uz to i ima da ode na pravu adresu.
saljes gole slike pismom,svome voljenom iz praga i napises na pismo republika srpska (bilo koji grad) i slike dodju?
Zato sto Srbi cine vecinu ne treba da znaci da se to mora zvati ''SRPSKI''.
Ako hoce mesto tako da nazivaju neka idu u Srbiju.