Srpski Brod i Srpska Kostajnica kaže Ustavni sud Republike Srpske!

mislim da je pokusaj promene imena cista zahebancija.
meni je u stvari smesnije ono "ustav republikesrpske". mislimkkoliko ustava ima u toj bosni??? i kakva je to drzava kada svaki deo ima svoj ustav na koji onaj drugi ne moze uticati??????
brod sa toliko kapetana nikada nece stici go luke

Зато су у Србији 1989 спроведене уставне промене

Зато су у Србији 1989 спроведене уставне промене

da lije srbija imala pravo na to???
poenta je da je tadaipakjedan sutavni sud bio iznad drugih. da li je tobio sud srbije ili juge nije bitno.
sada u bosni niko ne moze uticati na ustavni sud srpskog dela, ili bosnjackog ili... meni je to neozbiljno. i ja bih tu preduzeo nesto

koja je logika da se Bosanski brod zove Srpski Brod?

.........

popis stanovništva iz 1910 :

Grad Bosanski Brod (1910.)

ukupno: 3.378

Hrvati - 1.936 (57%)
Bošnjaci - 672 (20%)
Srbi - 506 (15%)
Židovi - 163 (5%)
ostali - 101 (3%)

Пази ово БОШЊАЦИ 1910!!!! - и онда да човек верује у било шта тшто је написано!

da lije srbija imala pravo na to???
poenta je da je tadaipakjedan sutavni sud bio iznad drugih. da li je tobio sud srbije ili juge nije bitno.
sada u bosni niko ne moze uticati na ustavni sud srpskog dela, ili bosnjackog ili... meni je to neozbiljno. i ja bih tu preduzeo nesto

Предузео би то да би дозволио муслиманску мајоризацију, не мораш ни да кажеш!

mislim da je pokusaj promene imena cista zahebancija.
meni je u stvari smesnije ono "ustav republikesrpske". mislimkkoliko ustava ima u toj bosni??? i kakva je to drzava kada svaki deo ima svoj ustav na koji onaj drugi ne moze uticati??????
brod sa toliko kapetana nikada nece stici go luke

A jel i zajebancija sto je Urosevac preimenovan u Ferizaj,a Srbica u Skenderaj :think:

Kakav vi to zemljopis učite kad ni za Vrginmost nisi čuo,zar je takva kriza da ni za kartu Hrvatske u školi nemate:mrgreen:

A ček za Ramu ti hočeš da kažeš da je nisu Madžari zauzeli nego ste im vi poklonili i nju i sebe, pa nije ni čudo što ste napucani iz Bosne kad ste poklanjali tuđe:mrgreen:

Evo za Brod ponovo,što ne čitaš
A za Brod...znam osnovao ga je Hrvatsko-Ugarsko-Ramski-Austrijski imperator Janoš I Nepostojeći 789.godine H.N.E.

kakvi argumenti :lol:

ucili su nas samo za kardeljevo,takve karte bile :lol:

dobio po guzi pa poceo izmisljat neke nepostojece imperatore....sreca pa nisi srpskog stavio :hahaha:

ajde ljepotice javi se kad saznas sta je brod :zper:

mislis sto su im vracena stara imena???:rtfm:
ps.mada ti to verovatno nisi znaotako da te ne krivim:rotf::rotf:

Stara imena ?!!! :eek:
E moj Ademe...samo se ti valjaj....Sto i Gracanici,Lipljanu,Podujevu ne vratite staro ime...pa Kos.Kamenici i Mitrovici :think:...mnogo slovenski zvuce
A taj Feriz je bio pre kralja Urosa :)

Poslednja izmena:
Štooo, pa nisu Italijani vladali obalama Baltika nego nekim drugim obalama:mrgreen:

Nego jel se u Hrvatskoj uči geografija, pa da znaš da ste gradu Prozor promjenili ime u Rama a Vrginmostu u Gvozd ili se ti to onako frljaš prapovijesnim činjenicama iz bespuća:D

A Srpske Moravice ostadoše i bez Srba i bez Srpske, Banija postade Banovina, televizija dalekovidnica,sport šport,veš-mašina perilica,stanica postaja i ko zna šta sve još i kako po novome

Poslednja izmena:
kakvi argumenti :lol:

ucili su nas samo za kardeljevo,takve karte bile :lol:

dobio po guzi pa poceo izmisljat neke nepostojece imperatore....sreca pa nisi srpskog stavio :hahaha:

ajde ljepotice javi se kad saznas sta je brod :zper:

:hahaha::hahaha:

Kakav sagovornik takvi i argumenti

Šta treba o istoriji voditi ozbiljne rasprave koji svoje povijesno znanje zasniva na bespućima i konstrukcijama hrvatsko-ugarski kralj a ne poznaje ni gradove po hrvatskoj:lol:

Brod...pa ti nisi savladao ni zemljopis hrvatske a pričaš o Brodu:lol:

Izlapila stara glava...:mrgreen:

:hahaha::hahaha:

Kakav sagovornik takvi i argumenti

Šta treba o istoriji voditi ozbiljne rasprave koji svoje povijesno znanje zasniva na bespućima i konstrukcijama hrvatsko-ugarski kralj a ne poznaje ni gradove po hrvatskoj:lol:

Brod...pa ti nisi savladao ni zemljopis hrvatske a pričaš o Brodu:lol:

Izlapila stara glava...:mrgreen:

da mi je tvoja čehra pa se naspavat :lol:

ajde brodaru mirno ti more

Gradovi se i zovu Brod i Kostajnica,samo ti upiši Republika Srpska uz to i ima da ode na pravu adresu.

Nema potrebe za time, ovako napišem Srpski Brod i nema frke jer nije logično ako šaljem pismo iz Nevesinja ili Mostara da pišem Rep.Srpska:rotf::rotf::rotf:, kakva nebuloza, pa to je kao da šaljem pismo iz Vranja u Novi Sad pa napišem Rep.Srbija:rotf::rotf::rotf:

Back