Upravu si za Despota Stefana Lazarevica. On je bio najbolji evropski vitez tog doba!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Михајло, роде, немој б цара Душана међу војсковође. Он је ЦАР. Није он људи војсковођа. Он је више од тога. Знаш ли бре шта значи ЦАР.Михајло:За мене ЦАР ДУШАН, и Ђенерал Ратко Младић
DukeofSerbia:Ма није него. Проширио је Србију на рачун Ромејске империје, али су му после увалили Симониду па није освајао даље.
Био је познат по масовном коришћењу страних плаћеника (Татара, Алана и разних Турака). Слао је српску армију да се бори за Андроника по Тракији и у Малу Азију одакле су се вратиле победнички. А и брата Драгутина је поразио неколико пута.
Prilicno me vredja to shto je stavljen Mladic.On je ratni zlocinac,na medjunarodnoj poternici koji je Srbiji vishe zla nego dobrog doneo,i stvarno mi nije jasno kako je mogao da se nadje na listi pored ovako velikih imena kojima nije ni do kolena.Moj glas je otisao Caru Dusanu.Mada sam se dvoumio izmedju njega i Stepanovica.