Srpske Ustase ili nesto drugo ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nacionaldemokrata:
Znam da je vecina pljuvaca Srbije na ovom forumu neki ustaski "branitelj" ili muslimanski "mudza", ali medju njima ima i "srpskih ustasa". Neznam kako drugacije nazvati domace izdajnike, ali pitanje je zasto je njihov mentalni sklop izdajnicki?

Mislim da su to slepci i paraziti koji su uvideli da mogu da zive ili dodju do izrazaja lakse ako ce pljuvati po svom narodu u ovo vreme reformi i slusajuci svoje nalogodavce dobiti koju pohvalu ili poklon za sve ono sto rade.

Srbi prvo trebaju da se rese ovakvih "srba", a posle toga ostali ce biti vise nego lojalni drzavi u kojoj zive ili ce tiho pokupiti prnje i zapaliti iz iste.
Na isti način je razmišljao i najpoznatiji Austrijanac tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka. A ''ne znam'' se inače piše odvojeno Srbine.

eremita:
Ахахаха.....можда мисли да нису Словени зато што су римокатолици...... :lol:
Eremita nekad si zaista prazan.
Pitaj bilo kog Poljaka da li je slovenskog porekla,poslace te u p.m. odmah.Izgleda da je od Urala do sadasnjeg Berlina bio brisani prostor,potpuno nenaseljen sve do dolaske Slovena i Madjara.
P.S. Predpodstavljam da je Srbija pobedila 90-ih, ti bi tvrdio da su Srbi nebeski narod ,i da nemaju nikakve veze sa Slovenima.

Decko stvarno pricas gluposti. Pa ko po tebi nije slaven, Srbi ili Hrvati, posto nemaju bas najlepsu zajednicku istoriju, isto kao Rusi i Poljaci, onda tu da ubacimo i Bugare, i oni su sa nama ratovali, da li to znaci da nisu slaveni ?

Sada da ne pominjemo romane i njihove medjusobne ratove i trzavice. Isto tako to sto kazes za poljake da se uvrede kad im kazes da su slaveni, to nije tacno. Poljaci mrze ruse, ali ne negiraju da su slavenski narod, to je obicna glupost, a sada sto su jedni pravoslavci, drugi rimokatolici to je nevazno, isto kao sto su "bosnjaci" muslimani pa su opet slavenski narod.

Postavio sam ti link ujedno, tako da ne bude "he said, she said" ;) :D

Nacionaldemokrata:
Decko stvarno pricas gluposti. Pa ko po tebi nije slaven, Srbi ili Hrvati, posto nemaju bas najlepsu zajednicku istoriju, isto kao Rusi i Poljaci, onda tu da ubacimo i Bugare, i oni su sa nama ratovali, da li to znaci da nisu slaveni ?

Sada da ne pominjemo romane i njihove medjusobne ratove i trzavice. Isto tako to sto kazes za poljake da se uvrede kad im kazes da su slaveni, to nije tacno. Poljaci mrze ruse, ali ne negiraju da su slavenski narod, to je obicna glupost, a sada sto su jedni pravoslavci, drugi rimokatolici to je nevazno, isto kao sto su "bosnjaci" muslimani pa su opet slavenski narod.

Postavio sam ti link ujedno, tako da ne bude "he said, she said" ;) :D
Srbi i hrvati imaju sukobe u trajanju od jednog veka.Rusi i Poljaci deset puta vise.
Uz put okruzen sam Poljacima pa znam kako se izjasnjavaju. Mozda moze na prste jedne ruke da se nabroji da ce neki Poljak kaze za sebe da je slovenskog porekla.
Kao sto su stavili Makedonce da su slovenskog porekla,a sta su drugo nego Srbi.Stara Srbija.Znaci oni su Sloveni,nisu Srbi.Ali posto su Srbi Sloveni sve je u redu.
P.S.Izgleda da su jedino pojedini Srbi optereceni sa pitanjem porekla Poljaka,Ceha,Slovenaca,Makedonaca.Dok te narode boli bas **** kako ih ti, ja,ili neki tamo svrstavamo.

Nacionaldemokrata:
Znam da je vecina pljuvaca Srbije na ovom forumu neki ustaski "branitelj" ili muslimanski "mudza", ali medju njima ima i "srpskih ustasa". Neznam kako drugacije nazvati domace izdajnike, ali pitanje je zasto je njihov mentalni sklop izdajnicki?

Mislim da su to slepci i paraziti koji su uvideli da mogu da zive ili dodju do izrazaja lakse ako ce pljuvati po svom narodu u ovo vreme reformi i slusajuci svoje nalogodavce dobiti koju pohvalu ili poklon za sve ono sto rade.

Srbi prvo trebaju da se rese ovakvih "srba"
, a posle toga ostali ce biti vise nego lojalni drzavi u kojoj zive ili ce tiho pokupiti prnje i zapaliti iz iste.

pacenice.
i posle se pitate zasto se srbija svaki put sve vise raspada,a "resili bi ste se" svih koji ne zadovoljavaju vase arijevske kriterijume (posto ovo sto si napisao o "resavanju" od neadekvatnih ko da je neki nazi retard pisao)....prvo svih srba koji ni pod razno ne mogu da budu katolici ili ne daj boze ateisti (komunjare pu pu daleko bilo ),pa onda ako ne zadovoljavaju kriterijume nacionalne zadrtosti (a tek su ti za gasnu komoru) i na kraju ako neko ne zadovoljava fizicke kriterijume (oblik vilice,duzina butne kosti - te treba zadrzati kao belo roblje u slucaju da su dovoljno nacionalno zadrti,pa im uciniti uslugu)...jel tako? i onda 5 ljudi koji ostanu zivece srecni i cistoj srbiji :D

reci mi molim te,ako su izdajnici nacionalnih interesa "srpske ustase" kako se onda zovu domaci retardi i maloumnici? :)
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Enfroz2891.:
Pa dobro..malo sam zbunjen..shta su Poljaci poreklom ako nisu Sloveni?:lol:
Jel su i oni Iranci:lol: ?
A Srbi su kao Sloveni.Pet vekova pod Turcima,savatli su svaciju babu i sad su Srbi tamnoputi,bas onako kao pravi Sloveni.Pa ti sad kazi Srbinu da je gentski turcin a ne Srbin.Videces sta ce ti reci.
Tako je sa Poljacima,ovde gde sam imas Poljaka pun q..c i svi za sebe kazu da su Poljaci,slovenstva se gade.Kako ce se izjasnjavati neinteresuje me.Kao sto ti i ja mozemo da se izjasnjavamo kao Srbi,a sve i jedan Srbin ima turske krvi u sebi.
Vi Slovenstvo vezujete za Rusiju.Poljaci se kolju sa Rusima vekovima.Mozda imaju svoje licne razloge sto to vecina odbacuje.Isto kao i ti da ti je pra,pra,pra deda neki Mustafa koji ti je okrpio babu.
Mozes li ti ili bilo ko od Srba da kaze da je zaista Srbin.U proslom ratu koji je trajao pet godina bilo je hiljade slucajeva silovanja.Sad zamisli koliko je toga bilo pod Turcima.

Ova tema je veoma grubo postavljena i formulacija je prilichno...radikalska.
Postoji "problem"u Srbiji i on duboko seze od komunista pa do ldp-a i radikala kao dve komunisticke krajnjosti koje shtete nama kao narodu....
Pitaje je delikatno i ta primitivna etiketizacija"svi su oni ustashe"nije tacna.Stvar je mnogo slozenija ali i shkakjiva,previshe bi trebalo pisati da se to jasno i nedvosmisleno formulishe shta i kako jer preti opasnost da te pogreshno shvate ako se dovoljno jasno ne izrazish.
Najjednostavnije bez proseravanja,problem Srbije je oduvek bio shto ni politicari a ni deo naroda nikad nisu mogli da prepoznaju nacionalni interes i josh vaznjje shta kako i na koji nacin ga braniti.I usled tog neprepoznavanja deo ljudi je uvek lako zavesti antisrpskom demagogijom.Da postoji svest o nacionalnom interesu sa jedne i zdravom razumu sa druge strane ni radikali ni Cheda ne bi se javljali kao problem.

@smnjivo lice.
Pa nisi mi odgovorio...Poljaci su zapadni sloveni..tako smo uchili u shkoli to je jedino priznato,sve ostalo je politichka propaganda.Svaki narod vuche poreklo od nekog.Ja ne vezujem pripadnost slovenia sa Rusijom,Rusi su samo deo istochnih slovena.Postoji ta podela sloveni-pa 3 pravca migracije..itd.
Tom logikom po yebanju ni za jedan narod ne bi moglo onda da se utvrdi kojoj grupi naroda pripada.

Dok god se pozivamo na junačka dela svojih predaka nismo dostojni da sebe nazivamo herojima.

Tema je konfuzna: pljuvanjem čak i po delu svog naroda pljujemo ujedno po sebi a da toga nismo svesni...

Opet, možda je iza onakvog teksta želja da nam autor objasni kako želi jedinstvo u srpskom narodu?

Naravno, može se očekivati da se kroz par junačkih postova pomene konkretno ime stranke i to sa junaštvom nema veze koliko sa ispraznim marketingom. Savko ovde može da napiše - ja sam junak a ostali nisu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back