Srpske jajare osme na svetu

Naravno, jer ako to ne uradim, odoshe vila, skupa kola i bazen u sekundi. Razumesh, nije to zbog toga shto bi me uvredio, nego bi morao da te upucam, jer ako to ne uradim... shta bi onda moji prijatelji i poslovni partneri mislili o meni? z:hm:

A ne bre, nisi me razumeo. Ne pred drugima nego nasamo. Ja to što sam rekao da sam već rekao, to je bilo nasamo a ne pred ljudima.

A ako to uradiš ideš u zatvor ko zna koliko dugo i to zbog gluposti i sitnice. Pa ti vidi ! U tome je poenta.

Pa jes' ali ja ne razmishljam tako + imam svoje ljude koji mi pomazu da me ne uhvate + za ubistvo zaista nadju jednog od deset tako da... al' ajde, ok, ako je od toga frka, morao bih bar da te poshteno izotvaram.

A ne bre, nisi me razumeo. Ne pred drugima nego nasamo. Ja to što sam rekao da sam već rekao, to je bilo nasamo a ne pred ljudima.

Pa nije bitno, posle ti mozesh da idesh i prichash kako sam ja jajara, a to je nedopustivo...

Pa jes' ali ja ne razmishljam tako + imam svoje ljude koji mi pomazu da me ne uhvate + za ubistvo zaista nadju jednog od deset tako da... al' ajde, ok, ako je od toga frka, morao bih bar da te poshteno izotvaram.

Pa nije bitno, posle ti mozesh da idesh i prichash kako sam ja jajara, a to je nedopustivo...

Ma nije bitno kako ti razmišljaš, ti bi u svakom slučaju završio u zatvoru i bio osuđen na manju ili veću kaznu (u zavisnosti od niza okolnosti) i na neviđeno maltretiranje. Znači, osudili bi te, ma kako ti razmišljao. A da je tako kao što ti pričaš srpski zatvori sad ne bi bili puni i prepuni ubica, dilera, kriminalaca i raznorazne bagre.

A šta kao ja ne mogu da pričam okolo da si ti npr. jajara bez da sam to tebi rekao u lice ? Ma daj. A drugo, ja ne volim da omalovažavam ljude i da im pričam takve stvari u lice pred ljudima. Isto tako ne volim ni da drugi to meni rade. Ja to sve nasamo kažem. Direktno, u oči, ali nasamo.

Pa i jeste vec tako, puni su zatvori tih shto si ih naveo, a josh sto puta ih je vishe na slobodi... a ovo drugo... pa vidi, mozesh, ali to nije pametno jer ako dodje do mene... naravno, uvek postoji shansa da si ti to shto si rekao rekao nekome koji pored toga shto je gangster ima i malo mozga, pa ti se nasmejao u facu ili rekao neshto u stilu: "Dobro jesam, i shta cemo sada?" , ili "Jesam, ali ti si veca z:p " itd... al' pazi, takvih je pet posto... kod ostalih se i za manje uvrede gubi glava... ili jednostavno mozda si to rekao liku koji te iz nekog razloga gotivi pa ti je oprostio... :sanke:

Ne lažem, zašto bih lagao ? A šta, ja kao nemam olovo i utoku ? Ili je on možda brži na obaraču ? Ma daj...

Samo kad bi probao da izvadi i potegne pištolj na mene zbog takve gluposti, prosuo bih mu mozak dok si rekao OPERACIONALIZACIJA ! z:D

A kad ne bi imao utoku kod sebe...Pa ne bi bio ni prvi ni poslednji kome bi u oči rekao: PUCAJ, BRE ! ŠTA ČEKAŠ ? I šta misliš, da bi pucao na mene ? Da bi me ubio zbog takve izjave ? Jok, more ! Pa nije lud da ide u ćorku zbog budale ! z:lol:

Ne znam,zato sto volis a verovatnije je da ne znas pravu percepciju reci kriminalac iliti mafijas,ocu da kazem ko zna kakve shabane smatras pod to z:mrgreen:

Pa nemas,a i da imas tim gore,samo bi ih jos vise razbesneo z:mrgreen:

Naravno da bi pucao,mislim ne znas ti jos kakvih mentola ima da si ziv i zdrav z:mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Nadam se i ja z:). Jesmo mala zemlja, ali problem je što smo na nekakvom tranzitu, putu između Evrope i Bliskog istoka. Novi Sad je recimo pun narkomana. Bilo je i nekih akcija, hapšenja, ali nikako da se to odlučnije preseče. Nervira me što su sudije jako sažaljive prema dilerima, posle godinu, dve, eto ih na slobodi. Ja bi takvima uveo doživotnu robiju.

Još jedna analiza koju upravo i ja slušam na RTS-u...ta mafija je zapaćena u periodu stare Jugoslavije kada je Tito kriminalce svih vrsta slao preko grane(kao i Rusi) a meni ,lično, je drago...jajare su stanovnici tih država pa to nisi primetio...inače,po sličnim analizama koje je radio neki Škot mi smo najgluplji i najprimitivniji u Evropi...kao čovek koji je prošao Evropu i koji se zgražavao njihovom glupošću i nepismenošću mogu samo da se grohotom nasmejem...

Pa zar nismo najgluplji??? Dovoljno je videti sta narod u Srbiji dopusta da mu radi grupa bitangi i lopova koji vladaju ovom drzavom i jasno je da vecih glupaka nema.

ovaj papan sto je pisao ovu "studiju" o mafiji, pa jos postavio nase shatro - mafijase na visoko osmo mesto u svetu je kapiram, neki coravi pampuz koji o mafiji i kriminalu zna koliko ja o geoloskom sastavu Plutona.......

prvo.......mafija je sinonim za piramidalno organizovanu, skoro vojnicki disciplinovanu kriminalnu grupu koja ima vise desetina , pa i vise stotina pripadnika, a kriminalne delatnosti kojima se bavi donose vise desetina , pa i stotina miliona dolara profita godisnje........takodjer, mafija je , za razliku od krimi grupa i grupica , povezana sa politicarima, tuziocima, policijom i uopste, drzavnim aparatom........

Bez sumnje, postoje mocne organizacije, koje imaju sve ove karakteristike......pre svega , jos uvek vodeca italijanska mafija, bilo da je sicilijanska koza nostra, ili napolitanska kamora......zatim idu ( ne po redu ) ruska mafija, iza koje stoji i dalje infrastruktura i logistika bivseg KGBa, japanske Jakuze , kineske triade, razne juznoamericke kriminalne imperije, od kolumbijaca, meksikanaca , nadalje.........pa su tu i siptari, turci, filipinci, jamaicani, haicani.......i naravno, razne severnoamericke organizacije i bande belih rasista , ili ostataka crnih pantera , te latino grupa koje se bave ozbiljnim kriminalom na teritoriji USA........

U takvoj konkurenciji , srbi nikada nisu bili ni blizu onog mesta koje su prizeljkivali momci sa ovih prostora......sem u jednom momentu , krajem sedamdesetih i pocetkom osamdesetih, kada su operisali na teritoriji evrope, pretezno nemacke , italije, i skandinavskih zemalja........za srpsku "mafiju " se u svetu nikada nije ni culo, a kamoli ozbiljno racunalo kao rivale ili opasne protivnike bilo u svercu droge, trgovine ljudi, prostitucije ili kockanja........

Istina, bilo je uvek pojedinaca koji su se isticali u kriminalnim krugovima ,bas u zemljama koje sam nabrojio, ali njihova licna hrabrost, ili ludost, ili beskurpuloznost nikada nije mogal da ih izdigne iznad nivoa siledzije koji radi za nekog ozbiljnijeg mafijasa , i kupi mrvice sa prebogate trpeze.........to vazi cak i za ovde izvikane , Arkana, Ljubu zemunca, gisku , ranka rubezica, jusu , i ostale "vitezove asfalta"........

elem, da ne duzim vise.......cela prica je smesna, jer su srpski mangupi u najboljem slucaju mogli da oforme neku manju bandu koja bi operisala odredjeno vreme na zapadu , i neminovno bivala rasturena, jer nije imala ni brojnost, ni strukturu , a ni veze u svetu politike i policije kao ozbiljne organizacije...............tako da se doprinos srba u svetu kriminala svodio , najcesce na siledzije, uterivace dugova, ubice , makroe.......i to je to..

danas je situacija jos nepovoljnija nego tih godina , za srpske kriminalce, jer su sve svetske mafije ili krimi grupe odavno dobar deo novca prebacile u legalne tokove, dok se srbi i dalje bave , sporadicnim pljackama , reketima, ucenama i kradjama.......

tu od mafije nema ni M........onaj ko jajare i klosare iz nekih selendri po srbiji smatra za "mafiju" taj ne pravi razliku izmedju lava i vola..........
Лепо је рекао Сергеј Шојгу: ''Ја бих вашу мафију средио за две недеље''.z:D

Ја му верујем.

elem, da ne duzim vise.......cela prica je smesna, jer su srpski mangupi u najboljem slucaju mogli da oforme neku manju bandu koja bi operisala odredjeno vreme na zapadu , i neminovno bivala rasturena, jer nije imala ni brojnost, ni strukturu , a ni veze u svetu politike i policije kao ozbiljne organizacije...............tako da se doprinos srba u svetu kriminala svodio , najcesce na siledzije, uterivace dugova, ubice , makroe.......i to je to..

danas je situacija jos nepovoljnija nego tih godina , za srpske kriminalce, jer su sve svetske mafije ili krimi grupe odavno dobar deo novca prebacile u legalne tokove, dok se srbi i dalje bave , sporadicnim pljackama , reketima, ucenama i kradjama.......

tu od mafije nema ni M........onaj ko jajare i klosare iz nekih selendri po srbiji smatra za "mafiju" taj ne pravi razliku izmedju lava i vola.........

:snesko5: upravo tako.

Back