Српска власт финансирала антисрпски филм Турнеја

rezimski klanovi haraju srpskim filmom, ako to uopste postoji i moze da se kaze tako

i taj reziser, ime necu da nu spomenem, nije mu prvi put da je rezimski podoban, a antiprotivan odbrani nase drzave devedesetih

film jr onako komesarski, gola propaganda, neskrivena. racunaju da stizu mladi koji se ne secaju sta je bilo, pa ajde da im se malo propere mozak, rezimske dobrobiti radi

tesko je to nazvati umetnoscu, a nazvati to pravim imenom - pa kaznili bi me zbog vredjanja

rezimski klanovi haraju srpskim filmom, ako to uopste postoji i moze da se kaze tako

i taj reziser, ime necu da nu spomenem, nije mu prvi put da je rezimski podoban, a antiprotivan odbrani nase drzave devedesetih

film jr onako komesarski, gola propaganda, neskrivena. racunaju da stizu mladi koji se ne secaju sta je bilo, pa ajde da im se malo propere mozak, rezimske dobrobiti radi

tesko je to nazvati umetnoscu, a nazvati to pravim imenom - pa kaznili bi me zbog vredjanja

Садашња власт хапси српску децу зато што лепи плакате да је звер солана умро. Са таквим битангама на власти није ни чудно да су финансирали антисрпско пропагандни филм.

Ti bi sa ekipom da napadaš dedu od 60 i kusur godina? Ovo je na nivou onoga kad je Šešelj poslao telohranitelje da nalupaju ribu. Cccc ... :lol:

Film može da bude plagijat i da ima komunističke glumce ali - gde je tu satanizacija Srba i svega srpskog? Hoće li više neko da da primer?

Патетично је да лажеш о Шешељу. Наведено је у теми шта је антисрпско у ђубре од филма. Само зато што је неко стар или што има женски полни орган не значи да те особе нису злотвори. Фурлан и остали глумци у филму су србомрзачка титова гамад.

Na sta potrosih sat i kusur svog zivota.Pa da sam blenuo u masnu tacku na plafonu produktivnije bih utrosio vreme.
Dosta bre real politike kao tema u domacoj muvi industriji.Dajte malo fantastike sa primesama tragi-komike.
Smatram da bi film koji se bavi progresivnim lokal umovima koji u stampedu jurisaju ka EU ali kao po nekom nepisanom pravilu uvek upadnu u neku jamu koju je pitomi selja namenio za govedji izmet bio pravi blokbaster i maznuo debelu lovu u mnogim svetskim kino blagajnama.

Poslednja izmena:
Dal bi mi neko upuceniji objasnio , gde su to i kad , Srbi klali muslimansku decu .

Муслимани су клали српску децу 90их, али то србомрзачког такозваног бошњака не интересује.
Picture 1 of 34. Srebrenica/Zvornik region: The body of a Bosnian Serb boy murdered by Nasir Oric's forces in the Srebrenica pocket in eastern Bosnia.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/001.shtml

Picture 2 of 34. The bodies of Ranko Sekulovic, left, and his wife, Radenka, 30, executed and mutilated by Bosnian Muslim Territorial Defense forces on September 13, 1992 in Foca. Bosnian Muslim troops murdered the entire Sekulovic family.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/002.shtml

Picture 3 of 34. Bottom, the mutilated body of 13 year old Bosnian Serb Darko Koroman. Bosnian Muslim troops executed him and cut off his right ear and stabbed him through the neck. The bodies of executed Bosnian Serb civilians Pero Grcic and Stojka Koroman lie beside his.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/003.shtml

Picture 4 of 34. The body of Bosnian Serb civilian Kostadinka Grcic, executed by Bosnian Muslim forces by stabbing her in the chest.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/004.shtml

Picture 5 of 34. The decapitated head of Bosnian Serb farmer Pero Makic, who was executed by Bosnian Muslim/Croat forces in the northeastern Bosnian city of Brcko on June 22, 1992. His head was placed on a pitch-fork and a cigarette was placed in his mouth. One of the forks of the pitch-fork was stabbed in his eye. This is a photo that was censored and suppressed in the West and the US.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/005.shtml

Picture 6 of 34. The decapitated head and torso of Bosnian Serb Miladin Asceric, who was executed and decapitated by Bosnian Muslim forces north of Srebrenica, in the town of Kamenica.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/006.shtml

Picture 7 of 34. Bosnian Muslim forces murdered 11 Bosnian Serb refugees on August 27, 1992 in Rogatica. Charred bodies of Bosnian Serb man and woman.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/007.shtml

Picture 8 of 34. The charred skeletal remains of a Bosnian Serb refugee who was tied with a cable and burned inside his car by Bosnian Muslim forces in Kukavice on August 27, 1992.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/008.shtml

Преживели срби сведоче о муслиманско-хрватском конц логору Оџак који је запад подржавао. У конц логору Оџак су муслимани и хрвати силовали и убијали српску децу и жене:
https://video.google.com/videoplay?docid=3483629315788255490&q

Муслимани су клали српску децу 90их, али то србомрзачког такозваног бошњака не интересује.

Преживели срби сведоче о мсулиманско-хрватском конц логору Оџак који је запад подржавао. У конц логору Оџак су муслимани и хрвати силовали и убијали српску децу и жене:
https://video.google.com/videoplay?docid=3483629315788255490&q

zbog ovih slika treba obesiti markovica:evil:

I dalje u potrazi za necim antisrpskim, ni vodje nista...

ja sam bio u tom srbobranu i na cukama oko tokom rata kao pripadnik 31 brigade vojske republike srpske i nismo slali ustase uz cecine pjesme u minska polja ne sto mi to nebi hteli vec zato sto su najblizi ustaski polozaji bili 30 km udaljeni kod kupresa,u tom srbobranu ili ti danasnjem donjem vakufu ljudi su ginuli svaki dan od muslimanskih granata koje su padale na grad

ovaj film je totalna glupost nema veze sa realnoscu ,onaj ko je pravio film ima svoje vidjenje rata a to je ono koje kreira b92 i ostali takozvani nezavisni mediji u srbiji

ja sam bio u tom srbobranu i na cukama oko tokom rata kao pripadnik 31 brigade vojske republike srpske i nismo slali ustase uz cecine pjesme u minska polja ne sto mi to nebi hteli vec zato sto su najblizi ustaski polozaji bili 30 km udaljeni kod kupresa,u tom srbobranu ili ti danasnjem donjem vakufu ljudi su ginuli svaki dan od muslimanskih granata koje su padale na grad

ovaj film je totalna glupost nema veze sa realnoscu ,onaj ko je pravio film ima svoje vidjenje rata a to je ono koje kreira b92 i ostali takozvani nezavisni mediji u srbiji

И антисрпска власт у РС и Србији.

Ти то озбиљно, и дословно? :think:

Није ти ужас гледати поклане србе, муслимани и хрвати нису поштедели ни српску децу клања. Него ти је криво што је србин написао да жели праву казну за антисрпску звер Марковића.

Sigurno nisi nikad sreo ni grupu glumaca iz BG koji su dosli da vam izvode predstave, zar ne?

U filmu HVO vojnik pita "a kaj bu te igrali?" :mrgreen: HVO? I to 93? Nismo li bas te godine bili s njima u nekakvom polutajnom savezu?

Hocu reci da taj film nije poput filmova "Najduzi dan", "Der Untergang" i sl. gde je cilj verno prikazati dogadjaje, sa pravim imenima itd...

Ovde je naglasak na necem sasvim drugom, a ne u vernom prikazivanju polozaja odredjenih jedinica.

Није ти ужас гледати поклане србе, муслимани и хрвати нису поштедели ни српску децу клања. Него ти је криво што је србин написао да жели праву казну за антисрпску звер Марковића.

Ti mora da se šališ, nemoguće da si ozbiljan :eek::hahaha1:

Само што сам помислио да не може лицемјерније нико од американаца снимити пропагандни филм, кад се синоћ разувјерих, могу (не)Срби, могу и горе и подмуклије, кукавички, онако како само они то знају!
Ко је имао (не)прилику да синоћ на јадном тв сервису европске Србије, одгледа г.овно од филма звучног имена; ТУРНЕЈА, тај је ако је остао жив од силног задаха и смрада убуђале умјетности и њених времешних стваралаца, свједок о непоправљивом српском цинизму, кукавичлуку и подаништву сваке врсте!

Не сумњам да је кандићкин ФХП сигурно дао паре за снимање оваквог сра.ња, али кад погледам да су спонзори и Влада РС, телећа глава из лакташа, и неке општине у РС, као и пронатовска РТРС, просто не знам да ли да се смијем или плачем!
Још је тај филм и негдје вани конкурисао значи мало је унутрашње бламирање, ми то морамо и пред цијелим "демократским" свијетом да покажемо!

Улоге су убијБоже, глумци пропале старе режимлије, незаобилазни, "Прле" и "Тихи", ****** воја брајовић и ****** драган николић, хм, прошло њихово златно доба, кад им је ћопави загорац трпо у дупе паре, за режимске улоге, нема више отписаних, (а због њих сам почео и још увијек навијам за Њемачку државну репрезентацију у фудбалу, као дијете још сам прижељкиво да неки поштени Шваба упуца ове двије гњиде, и тако престане национално сра*е, од серије отписани).
У овом срању од филма, се могло свашта видјети, само не рационалности, нема људскости, нема људских патњи и тешких судбина, у једном суровом времену, галопирајућег зла у предвечерје западњачке бруталне моћи!

Група београдских глумаца, ентузијалистички се упушта у једну кратку одисеју на "планету мајмуна" јер тако је представљена Република Српска у овом назови филму, гдје одмах на улазу официр пограничне патроле пита "ко је овдје џавархарлал нехру?", лафо не знајући да је то име улице, сумњајући већ на неког муџахедина!?

У даљем току г.овно-филма, радња тече по систему опште пљувачине по свему српском, а нарочито по ВРС, па кад један од тих глумаца пита "а одкуд војсци паре да гледају представу?", други одговара "па имају они паре, од пљачке"??
Наравно ту се пљује и по коридору, нема изузетка, Војска Републике Српске је престављена као разуларена пљачкашка банда одрпанаца, који немају ни одјећу како треба, који не говоре и не комуницирају, већ рокћу, скиче, урлају, пију, лочу, наједају се, и наравно туку се ко дивљаци!?

А онда бјежећи од тих српских примитивних дивљака, долазе до углађених цивилизованих хрватских домобрана, припадника ХВО, који су наравно господа у бијелим рукавицама, обријани сређени, ко зуце, и пред њима један од "глумаца" тврди "ја нисам Србин, ја сам глумац"!!А онда су ту пронашли и Аркана, наравно као неког витеза, спасиоца, немилосрдног, бруталног, са пјесмом "загрли ме", ја сам помислио на Чолину пјесму, што би било индикативно, јер је и Чола поријеклом са "планете мајмуна", али јок, они су ту турили Цецилију!? Није баш "европејски" качити се са Чолом, ипак се добро зна ко је био и остао Чолић Здравко нб.1!Лукава нека сценаристичка џукела!

Углавном, поред камаре, глупарија, и некултурних сцена, далеко изван области звана УМЈЕТНОСТ, ова камарила, замишљених пајаца, стиже и до муслимана, и ту је врх кретенизма, заробљавајући их, муслимански бојовник, открива да је обожавао у својој младости те глумце, радо гледао њихове представе, у сред Сарајева између "Жеље" и "Сарај'ва" он навијао за Звезду , и све било идеално да није ту идилу прекинуо неки српски пјесник Љубић, кога је он препознао прије рата у Бијељини, и од тада поче сва несрећа на "планети мајмуна", дирљиво, , а тек сценски наступ младе глумице, пред зајапуреним муџахединима, сцена из Јелене Тројанске, муџахедини не трепћу, слушајући интерпретацију, вјероватно су и они некад грчку митологију читали и учили на арапском!?

Углавном невјероватно дркање по Србима се завршило, тако како је и почело, глумачка екипа се вратила неопажено у свој театар, на редован посао, живи и здрави, мудри и паметни, јер забога само су они били једино нормални цијелим током лудила на "планети мајмуна", а сви остали ето нису!?

С обзиром, ко је све са муслиманске стране био укључен у овај пројекат, великог пишања по Србима, и не чуди ме читав такозвани сценарио!
Ево шта Србији и Србима поручује "мултиетнички" Емир Хаџихафизбеговић, један од протагониста филма "Турнеја", иначе министар културни, колега од воје брајовића, мислим и види се, да су колеге!

За овај циркус, од антисрпске пропаганде, постоје негдје и некакве номинације за награде, што је за неповјеровати, докле се све наша несрпска руководста стижу брукати пред свијетом!

Гвнарима ништа није свето, не чуди ме да су у "Светом Георгију" узели у уста да попљују и оног српског војника из Првог свјетског рата, који је у ондашње вријеме цио свијет задивио својим јунаштвом и својом часном жртвом!

ovu dzukelu sto laze ... spaliti na LOMACI

Back