Српска привреда у минусу

Gledaj ga crnogorac sto se brine :hahaha: Sto jel ti neki rodjak radi u nekoj nasoj firmi?

Najblizi rodjak koji mi radi u Srbiji je profesor Engleskog jezika... ;) Nemam mnogo rodbine gore... A iskreno, nije mi drago sto vam se ovo desava, umjesto da budete lokomotiva koja ce povuc sve ove vagone iz krize vi picite u rikverc!!! Sjecam se onog Bogoljuba Karica kad je jednom gostovao na TV-u kaze: "Bio bih u stanju i korov da izvezem" u sto ja i ne sumnjam!!! Zasto ga je Dinkic ocerao p. da mu materina!!!

Najblizi rodjak koji mi radi u Srbiji je profesor Engleskog jezika... ;) Nemam mnogo rodbine gore... A iskreno, nije mi drago sto vam se ovo desava, umjesto da budete lokomotiva koja ce povuc sve ove vagone iz krize vi picite u rikverc!!! Sjecam se onog Bogoljuba Karica kad je jednom gostovao na TV-u kaze: "Bio bih u stanju i korov da izvezem" u sto ja i ne sumnjam!!! Zasto ga je Dinkic ocerao p. da mu materina!!!

Znaš kako,....pametnim palamudarima su izuzetno smetali njegovi padeži i mladeži ,
a svi dobro znaju da su upravo takvi stvorili, recimo USA, takvom kakva je.....
Ne mora ništa da se radi, samo nek se lepo priča i lepo izgleda na TV..

..''Kako on, džudža, stvara tolike pare...a ja stručnjak, obrazovan...patim se za siću.''.

Ne možemo da ne propadnemo.....

sb2bf6.png

Где их нађе ...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

А кад ће нуклеарка ???

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Znaš kako,....pametnim palamudarima su izuzetno smetali njegovi padeži i mladeži ,
a svi dobro znaju da su upravo takvi stvorili, recimo USA, takvom kakva je.....
Ne mora ništa da se radi, samo nek se lepo priča i lepo izgleda na TV..

..''Kako on, džudža, stvara tolike pare...a ja stručnjak, obrazovan...patim se za siću.''.

Ne možemo da ne propadnemo.....

blizi se vreme kad cemo na kolenima da molimo one koji znaju a dokazali su da znaju i nama i svetu samo za razliku od nas svet ih podrzava iCENI.Molicemo ih da nas izvlace iz blata,ali ne znam da li ce oni hteti jer smo mi slusali teoreticare dinkic,djelic,labus,....koji svoje teorije nisu nigde dokazali u praksi,za razliku od BK.
Ocemo na zapad al bato tamo teoreticari sede i teoretisu u institutima,a oni koji svoje teorije dokazu u praksi vucu zemlju napred,ALI KOD NAS SVE MORA DA BUDE OBRATNO....
VALJDA CE SVANUTI I TAJ 6 I TAJ 7 OKTOBAR PA DA POCNEMO I MI DA ZIVIMO !!!!!

Back