Srpska policija

Treba im smanjiti plate
Које плате?Шта лупаш бре
Њихове једине привилегије ван униформе су повластице у градском превозу

ukinuti im sindikat
А како би теби било да ти укину синдикат? И не видим зашто би се ово радило ...

ima tu puno da se radi
Јел? Треба им техника, треба им људство, требају им финансије, требају им још организованих акција хапшења кримоса ...
pa potpukovnik policije prima osnovnu platu oko 1000 evra.
И треба, то није мали чин и није мала одговорност и није необразован човек

Da wasp i famas vi stvarno znate sve,mi drugi ne znamo,ma kako bi ja znao a svaki dan sam u kontaktu sa istima,ili ako sam radio sa njima,u mup-u nisam ali je moja jedinica bila u zgradi mup-a,ma sta ja znam,ili ako znam iz mup operative ljude,ma mi-wasp i famas znamo bolje,a sta ce policiji sindikat,potpukovnik je mali cin oduvek bio i u vojsci,a dzaba njemu obrazovanje kad po misljenje mora da ode kod sefa,tehnika,ma sto im ne bi kupili po dva dzipa jednim nek idu na posao i kuci a drugi da mogu da daju rodbini,treab njima ukinuti mnogo toga pa da vidis kako ce da hapse tamo gde treba.

Trazili ste temu o policiji. Posto niko ne otvara, evo ja cu prva...
Da li mislite da nasi policajci profesionalno obavljaju posao i sta treba menjati u srpskoj policiji? Da li imate neke pohvale na njihov racun?

Е ТЕМА ТИ ЈЕ ПРАВА. Чекај само док је напипају цигани , гробари и остала фамилија.

Ал нећу одмах да их нападам , скоро су похватали кокошаре који су мом ортаку обили ауто. Налетели су на њих иза ћошка , ал и то се пика.

Da wasp i famas vi stvarno znate sve,mi drugi ne znamo,ma kako bi ja znao a svaki dan sam u kontaktu sa istima,ili ako sam radio sa njima,u mup-u nisam ali je moja jedinica bila u zgradi mup-a,ma sta ja znam,ili ako znam iz mup operative ljude,ma mi-wasp i famas znamo bolje,a sta ce policiji sindikat,potpukovnik je mali cin oduvek bio i u vojsci,a dzaba njemu obrazovanje kad po misljenje mora da ode kod sefa,tehnika,ma sto im ne bi kupili po dva dzipa jednim nek idu na posao i kuci a drugi da mogu da daju rodbini,treab njima ukinuti mnogo toga pa da vidis kako ce da hapse tamo gde treba
Ја не кажем да све знам али ти стварно лупаш и колико видим ти би требао да идеш по мишљење

I sto odmah pljujete ovde po policiji?
Zar ne postoji nijedan jedini policajac kojeg nesto mozete da pohvalite?

Ето похвалио сам патролу из околине Бгд.
А ти сестро много нагињеш на њину страну. И на осталим темама заступаш ЈСО , ПТЈ , жандармерију ..........

Ko zna sta seka oce,mislim ja nisam rekao nista sto nisam video i sto ne znam,pa jednom visem policajcu sad je potpukovnik,a tada je bio major i radio je u operativnom odeljenju u 29 odakle je prebacen iz odeljenja koje je radilo suzbijanje trgovinoe drogom,i gle dobiju dojavu za vecu primopredaju,naprave sacekusu,kad ne lezi,neko ih odruka unutar policije pa sacekusa ispade sacekusa njima,popio je on rafal po stomaku,pa posle je opet radio poslove ovako vece za policiju bio malo malo na tv ali kad se priblizio taman da sklopi kockice oni mislim policija ih posmenjuje citavu ekipu pa ih postavi na mesta savetnika i tako se vrte u krug pa ti wasp vidi gde ces po misljenje ja sam svoje davno uzeo.

,mislim ja nisam rekao nista sto nisam video i sto ne znam,pa jednom visem policajcu sad je potpukovnik,a tada je bio major i radio je u operativnom odeljenju u 29 odakle je prebacen iz odeljenja koje je radilo suzbijanje trgovinoe drogom,i gle dobiju dojavu za vecu primopredaju,naprave sacekusu,kad ne lezi,neko ih odruka unutar policije pa sacekusa ispade sacekusa njima,popio je on rafal po stomaku,pa posle je opet radio poslove ovako vece za policiju bio malo malo na tv ali kad se priblizio taman da sklopi kockice oni mislim policija ih posmenjuje citavu ekipu pa ih postavi na mesta savetnika i tako se vrte u krug
И због тога би ти пубићима и интервентној смањио плате и укинуо синдикат? Извини што ти ово кажем али с тобом нешто није у реду ...
Као прво те ликове нису сменили неки други официри већ министри и/или неке друге политичке личности;Као друго
синдикати постоје управо да би се стало (колегијално) на пут оваквим стварима !!!

А околко видим ти си се ухватио за једног човека који ти је очигледано урадио нешто нажао па га оцрњујеш а уз њега и све остале полицајце који можда обављају свој посао као треба ... можда и тај подпуковник обавља посао како треба, шта више готово сам сигуран јер не видим ништа лоше у вези његовог рада у свему што си ти до сада навео

pa ti wasp vidi gde ces po misljenje ja sam svoje davno uzeo.
Ја имам своје мишљење и не морам нигде да идем по њега (за разлику од тебе)

Sta bi bilo kad bi svi isto mislili,vidim da objektivno ne gledas,sigurno da ima ok pubova,ali to je zanemarljiv broj,hoces da kazes da ako ti uzmu auto na proveru mogu da ga voze mesec dana i sta vrate ti ga sve je ok,sta tu radi sindikat,samo nemoj da kazes da se to ne radi.

Ето похвалио сам патролу из околине Бгд.
А ти сестро много нагињеш на њину страну. И на осталим темама заступаш ЈСО , ПТЈ , жандармерију ..........

SAJ si zaboravio. Rekla sam da su slatki i da imaju lepe uniforme. A Kobre kad hvalim to nikom nista?

Sta bi bilo kad bi svi isto mislili,vidim da objektivno ne gledas,sigurno da ima ok pubova,ali to je zanemarljiv broj,hoces da kazes da ako ti uzmu auto na proveru mogu da ga voze mesec dana i sta vrate ti ga sve je ok,sta tu radi sindikat,samo nemoj da kazes da se to ne radi.
Ајде мало појасни ово, ко узима чији ауто

Ja ga i nemam pa ne mogu,ali sveki pub danas moze da ti uzme auto na proveru bez obzira koja god.tip,model,a da ih voze to sigurno znam jer sam video,mozda samo na jednom mestu,ali sumnjam kako je u jednoj stanici tako je i u vecini.

Back