Srpska policija prebila Srpsko dete a migrante nesme da pipne

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Ne bih da se hvalim (ili žalim) ali ja sam proveo neke mladalačke dane u petrovcu na mlavi,..tamo sve sami manijaci,dileri,lopovi,narkomani,male fufe....ne znaš skim imaš posla dok ti drugi ne kaže..ne čudi me reakcija milicije,tog dečka su verovatno imali na oku neko vreme.
Alo jel si svestan ti sta pises??? Nisu oni njemu udarili jedan samar ili kokavac sto je takodje za osudu, oni su dete tukli 2 sata!!!!

Ko zna kako se decak ponasao prema njima,ali to nije nikakav izgovor da ga izudaraju onako.Mogli su posto je bilo dva pandura,lako da ga savladaju,stave mu lisice i privedu u stanicu.Da su roditelji tog decaka pametni pa da odu kod lekara i uzmu papire o povredama i nadju dobrog advokata u da ih tuzi.Da plate dobru odstetu i da ostanu bez posla.
nisu ga oni tukli na ulicu nego u stanicu kad je priveden. Tukli su ga kako pise skoro 2 sata

To sto ima 15 godina nista ne znaci.
mi smo u kraju imali nekoliko takvih, koji kada su pocinjali sa oko 14-15 krali po radnjama, krali i automobile, juga su tada krali sa jednim srafcigerom, i obijali stanove preko terase.
Ukradu auto pa se provozaju pa ga slupaju ili ga ostave kada nestane benzina.
Komsija pandur mi rekao, mi ih uhapsimo nalupamo, posle se malo smire pa jovo nanovo, nista im ne mogu.

To sto ima 15 godina nista ne znaci.
mi smo u kraju imali nekoliko takvih, koji kada su pocinjali sa oko 14-15 krali po radnjama, krali i automobile, juga su tada krali sa jednim srafcigerom, i obijali stanove preko terase.
Ukradu auto pa se provozaju pa ga slupaju ili ga ostave kada nestane benzina.
Komsija pandur mi rekao, mi ih uhapsimo nalupamo, posle se malo smire pa jovo nanovo, nista im ne mogu.
onda drzava treba da nadje nacin da to spreci

jer ne samo da ne vredi sto ih * nalupaju* vec se protivi civilizacijskim normama

pa kad ne vredi nalupavanje , smisli sta vredi

ima dosta praznih kasarni , ogradi jednu , napravi dom za maloletnike, raspodeli ih prema tezini izvrsenih dela

pa nek ih vaspitavaju , obrazuju i pripremaju na takvim mestima za civilizacijski zivot

nek ih uce neki zanat

jer ne samo da ne vredi sto ih * nalupaju* vec se protivi civilizacijskim normama

ima dosta praznih kasarni , ogradi jednu , napravi dom za maloletnike, raspodeli ih prema tezini izvrsenih dela

pa nek ih vaspitavaju , obrazuju i pripremaju na takvim mestima za civilizacijski zivot

nek ih uce neki zanat
Policija tak samo stvara osvetnike,koji kad budu stariji ce da bace bombu na pandurovu kucu,pa ce i tu da nastradaju nevini.U svakom slucaju nisu smeli takvo sto da mu urade.Ako je bio agresivan i bezobrazan,mislim da bi bilo dosta par samara da ga smire,a ne da ga unakaze.

Policija tak samo stvara osvetnike,koji kad budu stariji ce da bace bombu na pandurovu kucu,pa ce i tu da nastradaju nevini.U svakom slucaju nisu smeli takvo sto da mu urade.Ako je bio agresivan i bezobrazan,mislim da bi bilo dosta par samara da ga smire,a ne da ga unakaze.
ma ni par samara , kad se pocne tesko se staje i pravi granica

policija ce sve lakse i sve vise biti

agresivan - napad na policiju , novcana kazna roditeljima 100 hilj , recimo

ako je prvi put , ako je drugi - duplo plus mesec dana doma

nek ih uce neki zanat
Vazi.

Dodaj na kraju tog spiska i Mir u svetu.

Ne bih da se hvalim (ili žalim) ali ja sam proveo neke mladalačke dane u petrovcu na mlavi,..tamo sve sami manijaci,dileri,lopovi,narkomani,male fufe....ne znaš skim imaš posla dok ti drugi ne kaže..ne čudi me reakcija milicije,tog dečka su verovatno imali na oku neko vreme.
Uuh mislis da je negde bolje,samo je uvijeno u lepsu masnicu

Batina je iz raja izasla.. Godine nemaju veze ako je klinac manijak ili idiot. A to sto ima neko 15god nema bas neke veze. Imao sam.komsiju koji je sa 14god bio visok 190cm imao 100kg a od svoje 6te je trenirao kickbox, klinac bi mogao da nalupa ta dva pandura a da ne trepne, sva sreca pa je bio normalno dete I nije pravio probleme.
Dakle samo batine, ko zna sta je mali uradio I radio pre toga. Da je silovao nekog ili ubio onda bi drugaciju pricu pricali...

Back