nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Da vidiš samo kako lepo persiraju malo jačim lopinama, sve lepo i redno, samo što im ne poduvaju!![]()
Ма има и тога, гарантујем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vidiš samo kako lepo persiraju malo jačim lopinama, sve lepo i redno, samo što im ne poduvaju!![]()
Ма има и тога, гарантујем.

Stvarno. Zaista se ne bih usudio da ustvrdim suprotno.![]()
Па погледај како изгледају наши пандури кад ходају ... Неки као да су буре јахали![]()

pa on je pao kada je odgurnut dok ej tukao policajca....mora ti biti jasno jedno,da ti podržavaš napade na službena lica likujući za urošem,pravdajući zarića...imaš neki problem očito..sklon podršci devijantnog načina života...
ne valja to bato seko šta god da si...
zamisli se samo da si se našao pred tim od 190 cm i 100 kg pijanim huliganom koji odma kreće da te maklja?
ajde molim te...pitam se samo zašto toliko svaki vid napada na policiju pravdaš?
navijači su na primer neokontrolisana rulja i bagra da ne kažem stoka...
videli smo ih u đenovi...video ih i svet...videsmo kako pale policajca i ubijaju francuza...
a ti takvim našo tražiš pravdu?
treba tebe dobro prevaspitavati ako još ima nade za tebe...
ne ozbiljno čemu tolika odbrana svega što je devijantno?
признанју

Јоš uvek svež prelazak sa latinice na ćirilicu? Glava misli ćirilično, al prsti rade latinično![]()
Iskreno rečeno, meni ovaj pandur ne deluje ništa "bolesnije" od onog lika koji je prošlog meseca jeb'o kera...
Iskreno rečeno, meni ovaj pandur ne deluje ništa "bolesnije" od onog lika koji je prošlog meseca jeb'o kera...
Samo da svratim na temu i dam podrsku nasoj narodnoj miliciji.
Al' nemoj da mijenjaš priču kada se stvari promijene, pa na vlast dođu ovi njihovi/naši/tvoji/moji/njegovi pa počnu tebi da prebijaju bubrege.

Samo da svratim na temu i dam podrsku nasoj narodnoj miliciji.
Ako se ponasam kao agresivni nasilnik i treba da mi polome svaku kosku u telu.Nisam ti ja vracarac, pa da branim nasilnike i agresivce.
A sasvim je druga prica kada biju iz politickih razloga. Ali ja nesto ne cuh da je policija tukla Voju mlohavog ili Dobricu Cosica![]()
друго и нисмо очекивали...то ти је од слобе остало.........
само батина, застрашивања, пребијања, присила, принуда и цензура....то су твоји људски и интелектуални домети.
ко брани насилнике????
Клинца од 16 година пребила полицијска пантрола и сломила му вилицу на два места!!!!
А све то учинио полицајац који је већ био суспендован због прекомерне употребе силе...
Слобице мали.................теби је лоше...јако, јако лоше.
П.С.
а да ли си чуо да су твоји (Слобини) тукли Вука или ови ивичини Вучића? О маси анонимних грађана (попут момка који је носио Слобину лутку на протестима 96'-97') и да не причамо ...или ни то по обичају не знаш'?
Ako se ponasam kao agresivni nasilnik i treba da mi polome svaku kosku u telu.Nisam ti ja vracarac, pa da branim nasilnike i agresivce.
A sasvim je druga prica kada biju iz politickih razloga. Ali ja nesto ne cuh da je policija tukla Voju mlohavog ili Dobricu Cosica![]()
Ti ces nesto da mi kazes.
Tvoji su 'Baci baklju u bus pun ljudi' i 'Opljackaj samoposlugu i brzo sedaj u bus tebra'
Ti branis nasilnike. Uvek i svuda. Nemoj sada da se foliras, svi to znamo.
Цитирај где сам бранио било ког насилника...или се извини.
П.С.
Зашто избегаваш чињеницу да је полицајац већ био суспендован због непотребног насиља?

Pa ne mogu da citiram sve tvoje teme gde branis navijace, zaista.Pa ne mogu da citiram sve tvoje teme gde branis navijace, zaista.
A boli me stojko za ovaj slucaj. Mali majmun se ocigledno glupirao i silio, a za takve me zabole levo jaje.
Ne foliraj se.
50 % tvojih postova je branjenje nasilnika, tj. navijaca.
Да ли си размишљао да посетиш доктора?
изгледа да ти је перцепција благо поремећена па је за тебе навијач исто што и насилник?
Или и даље навијачима не можеш да опростиш песмицу коју су певали твом слоби (спаси Србију и ...)?
Ипак, наведи макар ЈЕДАН пример у коме сам оправда неки насилни чин?

A da za pocetak poznemo sa tvojom odbranom Urosa?
Kao 'Ne branim ja njega, nego kazem da je dobio preostru kaznu'
Ili kada napadas Toleta Karadzica, umesto onu bagru koja skandira protiv njega i preti mu, a koja je 300 puta veci problem u Srbiji. Predsednik kluba ne sme da dodje na uskrsnji Derbi, jer se plasi/ulizuje svojim huliganima, a ti ih branis.