Mikowiny
Zainteresovan član
- Poruka
- 423
ej, "Stavro" koliko kukuruz moze da izraste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
migud:Coke, ti si zbilja neobrazovan. mozda si je ti napisao?
Provokacija!
Elem... Prvo sto je privuklo moju paznju je nepostojanje dijalekatskih varijateta odredjenih fonema posto su vec imitirani dijalekti.
Ekspresivna funkcija skoro da ne postoji; parole na mitinzima su poeme za ovo ruglo. To ukazuje na nepostojanje subjektivnog odnosa ka fokusu, a svako ko pise poeziju rabi recenicnu prozodiju kako bi izrazio sve treptaje, senzibilitet, duse.
Idejna perspektiva je toliko haoticna da me asocira na manijakalno, deponijsko frljanje bucnim terminima husackih politickih skupova, pa od tako ekstazivnog bujanja emotivni, estetski diskurs je doveden na tragican nivo.
Ne percepiram auditivnu niti vizuelnu normu; ritmicka konfiguracija koja pospesuje remu ( informativnu celinu ) je eliminisana, i uopste, ceo emski koncept je za zgrozavanje. Ili za ismevanje, ako ovaj tekst shvatimo olako. A ne bismo smeli.
Rado bih da se jedan Pizistrat pozabavi ovom aktivnoscu.
Nadam se da su platili coveku. Glupost je danas skupa rabota.
Sunchaser:@ Коук
Већ сам ти лепо рекао да ме прескочиш са својим полуписменим и просто-проширеним сомнамбулијама. Ти фазони можда добро изгледају члановима чопора, кад идете да малтретирате 80-годишњаке на кућним праговима, а овде си прво смешан, па досадан, па изазиваш жаљење (повремено и констернавцију што мајка тако нешто уопште може да роди - ако ниси само нека зајебанција, генерисана у лабу неког хакера-почетника). Гротеска у пуном облику.
Coke:Sunchaseru, što se trpaš tamo gde ti nije mesto.
Za tebe je čoveče da gajiš krompir. Malo rada po svežem vazduhu, malo dremke i tako u krug.
Nemoj da se zamaraš stvarima koje ti opterećuju mozak previše.
Kvazi-inteletualne gluposti koje valjaš okolo može da umesto tebe radi i trenirana šimpanza.
Takvi crnokošuljaši poput tebe najveću uslugu svojoj zemlji učine kada se "vrate prahu."
Nemoj da te mi zadržavamo, neće niko suze pustiti, ne brini.
Sunchaser:А ко сте то ви, рад бих био знати? Зар ти ништа не можеш у своје име да кажеш (ако га уопште и имаш), тролу мали? Моје квази-интелектуалне глупости можеш лако да анулираш било којом смисленом и логички одрживом реченицом, какву од тебе чуо нисам. Зато ти и кажем да ме лепо игноришеш; са формама живота попут тебе ни уживо не размењујем утиске и мишљења (а још мање сузе и остале флуиде).
Што се кромпира тиче, апсолутно - боље кромпир него авганистанске народне посластице (које теби стижу са сљободне Косове). За мој мозак се не брини, јесте да и није неки, али други немам. Ти прво набави себи један, па онда можда и нећеш служити за шалу и разбибригу форумске популације (а могу да замислим урнебес твојих живих наступа).
Р.Ѕ. Црнокошуљаш ти је вероватно био деда, који је на време променио страну и ослободио туђу кућу. Само неко ко је одрастао на на причама о "јунацима" из Јасеновца и Јадовна, може овде тако грозничаво да повраћа тупаве антисрпске гадости, и да му се сваки пост своди на "стрељање" и "забрану" сваког ко се не уклапа у његов усташки трип и остало.
Ја и ти си...........Mikowiny:ne dirajte mi Coke-a
i ja sam nalkoman
pa na ovoj temi skoro svi banovani