Srpska open

DJI_0114.jpg

IMG_20230411_231026.jpg

mondo

Svečano otvoren teniski kompleks za turnir „Srpska open 2023“​

Na otvaranju je poručeno da će Banjaluka na ovaj način stati u rang sa Barselonom, Hamburgom, Marakešom i drugim gradovima koji imaju čast da organizuju ATP turnir iz serije 250.
s open.jpg

Teniski kompleks u Banjaluci na kojem će se održati turnir „Srpska open“ zvanično je otvoren za posjetioce.
Svečanom otvaranju prisustvovalo je nekoliko hiljada građana Banjaluke, kao i predstavnici Teniskog saveza Republike Srpske, najvišeg republičkog rukovodstva na čelu sa Miloradom Dodikom, predsjednikom Republike Srpske, te prisustvo predstavnika Gradske uprave Banjaluka na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.
Na otvaranju je poručeno da će Banjaluka na ovaj način stati u rang sa Barselonom, Hamburgom, Marakešom i drugim gradovima koji imaju čast da organizuju ATP turnir iz serije 250.

Za samo nekoliko dana, neka od najvećih imena iz svijeta tenisa poput Novaka Đokovića, Andreja Rubljova, Gaela Monfilsa, Stanislasa Vavrinke zaigraće na terenima u okviru nacionalnog teniskog centra u parku Mladen Stojanović i sigurno je da će Banjaluka od nedjelje, 16. aprila, do 23. aprila biti centar svjetskih sportskih dešavanja.
Bojan Vujić, predsjednik Organizacionog odbora turnira Srpska open naglasio je da mu je zadovoljstvo što može da pozdravi sve prisutne, kao i da se zahvali na uloženom trudu da se ovako nešto ostvari.

„Jako sam srećan što mogu da kažem da će ovaj kompleks biti rame uz rame sa svjetskim teniskim centrima. Igrao sam na mnogim turnirima i ovaj centar je zaista veličanstven, a sve za buduće generacije mladih tenisera i teniserki“, kazao je Vujić.

Alo online

S obzirom da sam Banjalucanin...
A ovde ima i smrdljivih trolova.
Ovo sto je otvoreno NIJE teniski teren, trolcugo.
To je osnova NOVE SPORTSKE DVORANE ustvari visenamenske.
Takvu imaju mnogi gradovi.
Kad zavrsi turnir idu radovi na postavljanju POKRETNOG krova.
Cifra koju si lupio odnosi se na SVE radove ukljucujuci sredivanje parka i okolnih ulica.
Tu su i novi kruzni tok i pesacka zona.
Nema moderacija ostavi odgovor trolcuge jer je samo tako ovo pisanje korisno.
Ja sam prvi kriticar vladti i ovde i u Srbiji, ali lazz ne podnosim.
Hvala.

Извлачење парова у 13 сати.
Слободни у 1. колу Ноле, Рубљов, Ћорић и Кецмановић.
Сутра почиње, прогноза је шућмураста али биће добро, са срећом.

IMG_20230413_225806.jpg

res_1681540187_saobracaj-potpuno-obustavljen-u-nekoliko-ulica.png

S obzirom da sam Banjalucanin...
A ovde ima i smrdljivih trolova.
Ovo sto je otvoreno NIJE teniski teren, trolcugo.
To je osnova NOVE SPORTSKE DVORANE ustvari visenamenske.
Takvu imaju mnogi gradovi.
Kad zavrsi turnir idu radovi na postavljanju POKRETNOG krova.
Cifra koju si lupio odnosi se na SVE radove ukljucujuci sredivanje parka i okolnih ulica.
Tu su i novi kruzni tok i pesacka zona.
Nema moderacija ostavi odgovor trolcuge jer je samo tako ovo pisanje korisno.
Ja sam prvi kriticar vladti i ovde i u Srbiji, ali lazz ne podnosim.
Hvala.

Bolje biti trolcuga nego bajina sendvicarska botcuga. :mazi:

Back