Srpska megalomanija - između realne mogućnosti i ambicija ili projekat "Velika Srbija".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ko je onda prebego rusima na istocnom frontu prvi put

Tamo gde je gusto prebegnu, ali kad se pljačka i ubija Srbija niti jedne pa i najmanje pobune.

a ko je u jadovnu u jame bacan drugi put

Ko je u masovnim grobnicama rasejanim širom Srbije nakon 1944. ?

gospodine da smo live izvinjavali bi se i morali odati pocast zrtvama

Kad ih potomstvo počinioca oda mojim žrtvovanim precima razmisliću o tome da je i ja odam njihovim.

Poslednja izmena:
Druze, Crna Gora je starija od Srbije....mi smo sami sebe stvorili od pamtivijeka...da budemo slobodni sokolovi, mi smo izmislili Srpstvo....Srbija je nova tvorevina napravljena od nasijeh doseljenika i drugih mjesavina. Crna Gora je jedina cista srpska zemlja, mi smo najcistiji, nijesmo kontaminirani kao ostali tudjinskijem krvlju razumijes....vi ste bezimeni bili 500 godina, dok smo mi slobodarili....
Да, али су вас руски цареви хранили да не поумирете од глади, а међу првима сте пљунули на Русију.

Karlobag Virovitica Ogulin i jeste zapadna granica srpskog etnickog i zivotnog prostora, nije nista sto nije realno i sto je izmisljeno
Ovo ispod je etnicka karta SFR Jugoslavije po poisu iz 1981 god
Isto treba uzeti u obzir cinjenicu da je nad Srbima pocinjen stravican genocid u NDH 1941 - 1945
i da je NDH provodila planove da jednu trecinu Srba pobije,jednu pokatolci a jednu protjera u Srbiju
Tokom 1941 1945 je pobijeno i protjerano stotine hiljada Srba a sve se nastavilo 1991 -95
Da nije bilo genocida i etnickog ciscenja 1941 plavi prostor na etnickoj mapi bi bio mnogo veci
Nazlost posle etnickog ciscenja i progona 1995 Srba na ovim prostorima ima jos manje ali to ne znaci da Srbi u nekoj novoj gepolitickoj konstalaciji i podjeli karata ne mogu vratiti te svoje teritorije

DTSccdEVQAA7ayg.jpg

Autorska.

Nešto razmišljam o srpskim nacionalnim i državnim aspiracijama, svojataju granice na zapadu u Hrvatskoj linija Karlovac, Karlobag, Virovitica, Bosnu i Hercegovinu, na jugoistoku Makedoniju, na jugu Crnu Goru, Kosovo, čak bacaju pogled na Skadar, pa se onako realno pitam čime, kako to misle ostvariti kada demografskim potencijalom ne mogu pokriti ni ono teritorije što imaju. U Srbiji su pali na ispod 6 miliona , samo dva grada odnose 1/3 stanovništva, Beograd i Novi Sad, dok je ostatak pust ili slabo naseljen, u Srpskoj na 800 hiljada i opet tolika megalomanija a okolo sve sami ljuti neprijatelji a koje su sami sebi stvorili zbog vlastite megalomanije zbog koje su pokrenuli ratove protiv gotovo svih okolo sebe, poričući svima i narodnost i naciju i državnost.

Pogledajte prilog 1379130
Srbi započeli ratove? Pa ono, Špegeljevo planiranje ubijanja vojnika i oficira JNA te bacanje bombi u porodične stanove je dio velikosrpskog projekta a?

Kako te nije sramota da tako bezočno lažeš pa iako si virtuelni lik?

Da nije bilo genocida i etnickog ciscenja 1941 plavi prostor na etnickoj mapi bi bio mnogo veci

Da nije bilo etničkog čišćenja 2012.-2023. u kome je iz Srbije otišlo milion Srba bilo bi nas više.

Da se titoistička vlast i krajiški generali nisu iživljavali nad Srbima bilo bi nas u Srbiji još bar nekoliko miliona više.

Da isti nisu istrebili srpsku elitu 1944-46. Srbija bi bila izvesno najjača država u ovom delu Evrope.

U oba rata ste bili na strani onih koji su želeli da unište Srbiju bez trunke svesti da slabeći Srbiju sečete granu na kojoj sedite.

Doduše većina izbeglih je danas na vlasti u Srbiji tako da se može smatrati da ste postigli svoj pravi cilj.

Da nije bilo etničkog čišćenja 2012.-2023. u kome je iz Srbije otišlo milion Srba bilo bi nas više.

Da se titoistička vlast i krajiški generali nisu iživljavali nad Srbima bilo bi nas u Srbiji još bar nekoliko miliona više.

Da isti nisu istrebili srpsku elitu 1944-46. Srbija bi bila izvesno najjača država u ovom delu Evrope.

U oba rata ste bili na strani onih koji su želeli da unište Srbiju bez trunke svesti da slabeći Srbiju sečete granu na kojoj sedite.

Doduše većina izbeglih je danas na vlasti u Srbiji tako da se može smatrati da ste postigli svoj pravi cilj.

Srbijanski partizani iz prve i druge srbijanske proleterske i trece crnogorske su trjebili srpski narod kao i ustase
Bosansko Grahovo je citav rat bila slobodna srpska teritorija gde ustase nisu mogle ni da pridju sve dok nisu dosli srbijanski partizani i napravili progon i pokolj srpskog naroda

https://sh.wikipedia.org/wiki/Pohod_proleterskih_brigada_u_Bosansku_krajinu

O ovim dogadjima sam cuo iz prve ruke od svjedoka
To su preci ovih drugosrbijanaca a to znaci da ste vi drugosrbijanci vece zlo nego i ustase

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back