Српска манекенка извршила самоубиство

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.373

Вест да је преминула манекенка Бојана Шарац потресла је многе. Према незваничним информацијама, несрећна девојка извршила је самоубиство.

У свету моде њено име добро је познато. Успешно се бавила манекенкством у земљи и иностранству, док ју је шира јавност приметила у споту Реље Поповића за песму „Мариа“.

Бојана Шарац студирала је психологију, пишу медији. Ништа на њеном Инстаграм профилу није слутило на трагедију, а последњу фотографију објавила је два дана раније.

1658207006176.png

Eto opet!

Neki dan sam i temu otvorio o tome kako mi se čini da u poslednje vreme previše mladih nalazi izlaz u samoubistvu?

možda se sada više piše pa upada u oči?
Tako je... ljudi vrlo često steknu pogrešan utisak zbog načina na koji se danas izveštava. Recimo danas daleko manje ljudi strada u automobilskim nesrećama nego pre par decenija, ali ako se gleda pravilno - po broju pređenih kilometara po putniku. Razlog za to su daleko sigurniji automobili nego pre.

A ako pitaš ljude na ulici, većina će reći da je statistika obrnuta, da se danas više strada nego pre.

Sta ja imam sa hriscanstvom?:roll:
Koncept vecnog mira i vecnog pakla mi je neprihvatljiv.
Covek koji sebi oduzme zivot najverovatnije ce morati nekako da plati i pati zbog toga,pre nego sto ponovo bude rodjen u ljudskom ili nekom drugom obliku.
Neće. Nije sve ni u krivici osobe koja sebi oduzme život. Ko zna kroz šta je sve prolazila.

Sta ja imam sa hriscanstvom?:roll:
Koncept vecnog mira i vecnog pakla mi je neprihvatljiv.
Covek koji sebi oduzme zivot najverovatnije ce morati nekako da plati i pati zbog toga,pre nego sto ponovo bude rodjen u ljudskom ili nekom drugom obliku.

Jeste to istina tako… eno Hitler se ponovo vratio u vidu četke za vece šolju. Kosmička pravda svakog stigne!

Kada se govori o suicidu kod mladih osoba,ne moze se nikako zaobici,problem konzumiranja droge,koji se kod mladih spustio na pocetak koriscenja,
cak na cetrnaest petnaest godina.Mislim da razlozi za konzumiranje,nisu socio psiholoski,vec iskljucivo modni manir,dosao kao i mnogi modni hirovi
iz SAD.Ma da bi o razlozima ,moglo da se diskutuje,ali to je siroka tema,nije za ovo mesto.

Back