Srpska liga: Crna Gora da ustupi Herceg Novi i jednu luku, a Srbija deo oranica u Banatu

al bundy

Legenda
Poruka
64.033
Srpska liga: Crna Gora da ustupi Herceg Novi i jednu luku, a Srbija deo oranica u Banatu

Izvor: Pink.rs, Foto: Medija Centar Beograd |pre 3 sata|pre 3 sata

U obostranom interesu srpskog i crnogorskog naroda je da Srbija i Crna Gora postignu međudržavni dogovor i naprave poseban sporazum o međusobnom ustupanju delova svoje teritorije na 99 godina, uz odgovarajuću nadoknadu, s ciljem da Srbija dobije izlaz na more, a Crna Gora deo obradivog poljoprivrednog zemljišta u Banatu – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

https://pink.rs/drustvo/210599/srps...vi-i-jednu-luku-a-srbija-deo-oranica-u-banatu

Ide gaaas!!! :maramica::super:

Cirkus Kolorado pod šifrom Izbori 2020. u punom sjaju ,očekujemo Pišu Vacića , Paju i Čomićku da povedu jednu konstruktivnu debatu o ovom sjajnom predlogu,kao nezavisni expert Krile Golubović .:klap:

Poslednja izmena od moderatora:
Neuvaženi gospodin

IMG_20190620_133658_300.jpg

Do sada je bilo aktuelno razgraničenje sa Albancima i izlaz na more preko Albanije a odjednom sad izlaz na more preko Crne Gore. Šta sve Alekova kuhinja neće proizvesti nakon sage Čedo Zemuncu i Putin ruši Bajatu.
Dulo krenuo u opasnu kampanju u Vojvodini ,pogotovo po dodjoškim predgradjima i selima gde je tvrdo uporište SNS-a , Ivica i BG SPS užasanuti koliko tera qurac Andreju koji drži APV ,al Dule ne yebe ...tako da je jasno na čijoj strani je Putinovo srce . :lol:

Значи пао је договор ако фашисти не помрсе конце.

Црна Гора даје Бар и Боку а Србија даје сву земљу коју би Црногорци икад пожелели да риљају.
Ti si se te muke rešio, hodaš u gospocke aljine, razgovaraš sa učeni ljudi, putuješ po bijeli svijet
i sve na crtu

Oteli Crnogorci :D
Kako ide stara narodna : Srbobranci gde su vama vranci , u zadrugu odveli Bosanci :lol:
A nisu meni , moji iz Bačke su bili šljakeri ,zanatlije , sitni gradski trgovci ,komunjare još od Bele Kuna i one prve revolucije u Ugarskoj , čak je jedan bio i kod Ljote kad je prešao Dunav 41' .Oni drugi Srbijanci su imali neke zemlje silne koju su mislim profućkali na kocku,kafanu ,loše poslovne poduhvate,a ostatak solidan komunisti uzeli ,al mislim su u pitanju bile domicilne ništarije . :lol:

Kako ide stara narodna : Srbobranci gde su vama vranci , u zadrugu odveli Bosanci :lol:
A nisu meni , moji iz Bačke su bili šljakeri ,zanatlije , sitni gradski trgovci ,komunjare još od Bele Kuna i one prve revolucije u Ugarskoj , čak je jedan bio i kod Ljote kad je prešao Dunav 41' .Oni drugi Srbijanci su imali neke zemlje silne koju su mislim profućkali na kocku,kafanu ,loše poslovne poduhvate,a ostatak solidan komunisti uzeli ,al mislim su u pitanju bile domicilne ništarije . :lol:
Dakle imaš žicu velikog Džordža Besta :D
To je lijepo čuti!

U obostranom interesu srpskog i crnogorskog naroda je da Srbija i Crna Gora postignu međudržavni dogovor i naprave poseban sporazum o međusobnom ustupanju delova svoje teritorije na 99 godina, uz odgovarajuću nadoknadu, s ciljem da Srbija dobije izlaz na more, a Crna Gora deo obradivog poljoprivrednog zemljišta u Banatu – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).
Opaki milogorski ratari već oštre svih osam plugova Milogore.

A da, možda im Đurđev ponudi i zakup 1000 kmetova na 99 godina.

Poslednja izmena:

Back