peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 37.588
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad tako deluje ,al cenim da se sprdaju i prave se na budale za fine (državne ) pare ako pogledamo biografiju gospodina Lige :Та Српска Лига, јесу то неке будале?
За друга питам.
Crna Gora je izgubljena 1997 a Kosovo 1999. U vreme tvog Slobe. Najlakše je kriviti sve DOS pa računati postanak sveta od žutih. Svakako da su i komunisti pre Slobe stvorili uslove da on zabrlja na tim pitanjima.Да није било мутавог досовца Коштунице не би имали ових проблема са ЦГ ..Србија је свакако требала да задржи једну луку у Котору , Херцег Новом и ако треба и да је плати као закуп ..ништа од тога није урађено јер апсолутно није било воље да се сачува Црна гора .
Pa sad tako deluje ,al cenim da se sprdaju i prave se na budale za fine (državne ) pare ako pogledamo biografiju gospodina Lige :
Да није било мутавог досовца Коштунице не би имали ових проблема са ЦГ ..Србија је свакако требала да задржи једну луку у Котору , Херцег Новом и ако треба и да је плати као закуп ..ништа од тога није урађено јер апсолутно није било воље да се сачува Црна гора .
Srbija treba da da Šeher Rajvosa i Zencu za Herceg Novi.
Ja bi se menjao ,al nemam zemlju u Vojvodini .
Најјачи су ми ови што позивају да се врате ''старе српске земље'', типа Скадар, Дубровник, Црна Гора...
Није њима до старих српских земаља, већ до једне или две плаже на Јадрану.
Чуј, нама треба лука? Због чега? Да би силну робу извозили? Па нама су највећи трговински партнери Албанија и Косово...
Metar plodne oranice ne vredi pet lavora slane vode.
Да није било мутавог досовца Коштунице не би имали ових проблема са ЦГ ..Србија је свакако требала да задржи једну луку у Котору , Херцег Новом и ако треба и да је плати као закуп ..ништа од тога није урађено јер апсолутно није било воље да се сачува Црна гора .
Најјачи су ми ови што позивају да се врате ''старе српске земље'', типа Скадар, Дубровник, Црна Гора...
Није њима до старих српских земаља, већ до једне или две плаже на Јадрану.
Чуј, нама треба лука? Због чега? Да би силну робу извозили? Па нама су највећи трговински партнери Албанија и Косово...