hefajst
Primećen član
- Poruka
- 581
sta fali njemu, meni je on vrlo drag
U pravu je sto se nekih stvari tice.Napolje sa plemenskim varvarima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:270239-Pero-mi-je-spasilo-zivot
Цитат: "Uz pomoć jugoslovenstva, oni drugi, koji nisu iz Srbije i koji ne poznaju život Srbije uspeli su da se domognu ključnih pozicija i da Srbijance tretiraju kao niži ljudski rod."
Hahahaha a sta recimo ako je pisac fantastike i ne pise o Srbima vec o nekoj vanzemaljskoj rasi i njegove knjige budu popularne u "ostatku sveta"? Znaci, nije pisao samo za Srbiju, o Srbiji... Je l onda on vanzemaljski pisac? hahahahahaa
Elem, to je samo dokaz da nakaradna politika stvara isto takve nakaradne, frankenstajnske stavove.
P.S. Naravno da je ono u vezi Vladana Desnice bila sala, Radda65![]()
da budem iskrena mene njegovo privatno misljenje ne zanima, ko mu je cerka, ko joj je muz, ko je njegova cerka i tako dalje, hocu da kazem da sve to nema veze sa tim da je Kad su cvetale tikve genijalno delo, ali ga treba izbaciti iz lektire jer je neprilagodjeno uzrastu i deca ga ni ne vole a i ja sam se smorila kad sam imala 17 god, nista nisam razumela, samo me je nervirao neki zastareli zargon i mislila sam da je uzasno jeftino, a sad tvrdim da je to jedno od najboljih dela na srpskom jeziku
drugo on kao povratnik sa Golog otoka tesko da moze da veruje u ideje bratstva i jedinstva i u tom smislu nacionalizam me ne cudi (on je iz Cuprije, a mora se priznati da Sumadija i nije neko plodno tle za pisce); ja medjutim nit sam iz Curije nit podnosim nacionalizam ali to su sve neke nevazne stvari za razumevanje i tumacenje onoga sto je napisao
To nije nacionalizam, to je poslednji trzaj samoodrzanja.
Pitajte ostale srbe sta misle o srbijancima
Jel mozes da dokazes drugojace ? Nemozes, jer je to susta istina a sa time i srpska knjizevnost je uzurpirana kojekakvim hrvatima, bosancima....
.....Ej jugosloveni seme vam se utrlo sta ste uradili od Srbije, srpske kulture![]()
da budem iskrena mene njegovo privatno misljenje ne zanima, ko mu je cerka, ko joj je muz, ko je njegova cerka i tako dalje, hocu da kazem da sve to nema veze sa tim da je Kad su cvetale tikve genijalno delo, ali ga treba izbaciti iz lektire jer je neprilagodjeno uzrastu i deca ga ni ne vole a i ja sam se smorila kad sam imala 17 god, nista nisam razumela, samo me je nervirao neki zastareli zargon i mislila sam da je uzasno jeftino, a sad tvrdim da je to jedno od najboljih dela na srpskom jeziku
drugo on kao povratnik sa Golog otoka tesko da moze da veruje u ideje bratstva i jedinstva i u tom smislu nacionalizam me ne cudi (on je iz Cuprije, a mora se priznati da Sumadija i nije neko plodno tle za pisce); ja medjutim nit sam iz Curije nit podnosim nacionalizam ali to su sve neke nevazne stvari za razumevanje i tumacenje onoga sto je napisao
ovo ne razumem?
Bravo.Odlicno receno.Samo bi napravio malu korekciju i stavio umesto jugoslovenstva komunizam.
To je prava navala varvara i poluintelektualaca kojima je plemenski nagon jaci od svakog nacela.
Od sad ce Mihajlovic biti moj omiljeni pisac.
Sta je po tebi "SPAM" !? Ono sto nije istovetno tvom misljenju.....?![]()
A ja nesto sumnjam da je bila sala![]()