Srpska glumica u policiji zbog pretnji smrću i komentara o patrijarhu Pavlu

vidi, koliko ljudi toliko cudi...nikad ne znas kako ce neko da odreaguje kad mu povredis neko osecanje, ukljucujuci i versko...
mi smo ovde svi anonimno i mozemo da seirimo do mile volje, ona je javna licnost i trebalo da bi da pripazi sta izjavljuje...ili neka snosi posledice...

I eto, snosi posledice, preceno joj je smrcu, a sada neka snose posledice i oni koji prete.

Lupetanje gluposti priglupe dokone domaćice ne spada u slobodu govora i postulate demokratije.

Nešto si ti tu opasno pobrkao ali nema veze, nije ti prvi put.

Errrm...spada, naravno da spada.

Lupetanje gluposti priglupe dokone domaćice ne spada u slobodu govora i postulate demokratije.

Nešto si ti tu opasno pobrkao ali nema veze, nije ti prvi put.
Ko određuje šta je pametno a šta glupost?
Postoji li neka inkvizicija koja to određuje i ocenjuje?
Sloboda govora ne postoji ako je na taj način ograničena.

da li se ona hrišćanski ponaša, šta će joj ovo?
Da li je ona obavezna da se ponaša hrišćanski?
Možda je ateista?
Oni koji joj prete, misleći da brane Patrijarha Pavla, sebe smatraju hrišćanima. Onda i treba tako da se ponašaju i prema drugim hrišćanima i prema nehrišćanima. U protivnom, Patrijarh bi ih prvi osudio.

Poslednja izmena:
Ko određuje šta je pamtno a šta glupost?
Postoji li neka inkvizicija koja to određuje i ocenjuje?
Sloboda govora ne postoji ako je na taj način ograničena.

Da li je ona obavezna da se ponaša hrišćanski?
Možda je ateista?
Oni koji joj prete, misleći da brane Patrijarha Pavla, sebe smatraju hrišćanima. Onda i treba tako da se ponašaju i prema drugim hrišćanima i prema nehrišćanima. U protivnom, Patrijarh bi ih prvi osudio.
Svako ima pravo na mišljenje,da je rekla nešto pohvalno o patrijarhu, to verovatno ne bi bilo objavljeno. Izgleda se zaželela da se njeno ime pojavi u medijima, bez obzira kojim povodom. Šta konkretno postiže sa ovim, jer verovatno je propala na svim poljima

Svako ima pravo na mišljenje,da je rekla nešto pohvalno o patrijarhu, to verovatno ne bi bilo objavljeno. Izgleda se zaželela da se njeno ime pojavi u medijima, bez obzira kojim povodom. Šta konkretno postiže sa ovim, jer verovatno je propala na svim poljima
Ako ima pravo na svoje mišljenje zašto je napadaju pa čak prete i smrću?
Ovde i nije reč o tome da li je u pravu ili nije. Reč je o slobodi govora.

jesi li ti uopste procitao njenu izjavu? toliko je podrugljiva i hejterska da nema dalje, to vec nema veze sa slobodom govora vec sa borbom sa nekim samo njoj znanim demonima...ponavljam, ona je javna licnost i sve ovo joj nije trebalo...
sta je uopste mislila dok je pisala taj podrugljiv tekst? da ce reakcija izostati? e pa malo morgen, ni ja ne dam na patriajarha pavla jer ga prilicno dobro poznajem iz vremena dok je bio vladika prizrenski...
e sad, ja nisam fanatik pa joj necu pretiti smrcu ali bih je rado poslala tamo gde sunce ne sija pa nek razmislja o svojim postupcima...njena pogana usta nisu dostojna spomenuti ime takvog coveka, bio on svetac ili ne...

jesi li ti uopste procitao njenu izjavu? toliko je podrugljiva i hejterska da nema dalje, to vec nema veze sa slobodom govora vec sa borbom sa nekim samo njoj znanim demonima...ponavljam, ona je javna licnost i sve ovo joj nije trebalo...
sta je uopste mislila dok je pisala taj podrugljiv tekst? da ce reakcija izostati? e pa malo morgen, ni ja ne dam na patriajarha pavla jer ga prilicno dobro poznajem iz vremena dok je bio vladika prizrenski...
e sad, ja nisam fanatik pa joj necu pretiti smrcu ali bih je rado poslala tamo gde sunce ne sija pa nek razmislja o svojim postupcima...njena pogana usta nisu dostojna spomenuti ime takvog coveka, bio on svetac ili ne...

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije

Tačno tako.

Ajde ova balavurdija kad se prossrerava pa im i dobiješ na neiskustvo ali ovo ozbiljan čovek, bar se takvim predstavlja.

Pa da, svasta bi joj napisala i resena stvar, zbog toga te niko ne bi prijavio policiji, u tome i je stvar. Nije se digla uzbuna zbog toga, vec zbog pretnji smrcu

Ne, ovde nije reč o slobodi govora. Već se mnogima koji imaju antisrpske stavove daje medijski prostor, što ne kaže nešto o licemerju nevladinih organizacija koje se finansiraju iz inostranstva. Kao prete joj ubistvom, ona je baš bitna u srpskom društvu.

Pa da, svasta bi joj napisala i resena stvar, zbog toga te niko ne bi prijavio policiji, u tome i je stvar. Nije se digla uzbuna zbog toga, vec zbog pretnji smrcu

jel ti citas sta pisem?
uvek se nadje poneki fanatik koji ce ostrije odreagovati na ovakve provokacije... znaci njega treba osudjivati, a provokatora pustiti da i dalje provocira?

i da, ako neko odluci da je kokne to sigurno nece objavljivati po drustvenim mrezama...

Ne, nisam čitao njenu izjavu. Ovde je sadržina izjave nebitna, reč je o slobodi govora!

Da, tvoj je stav napredak! Ne bi je ubila nego bi je poslala u zatvor zbog toga što se usudila da misli na svoj način (glup ili pametan, svejedno) i da to javno kaže.
U zatvor uime slobode govora!

Ne, ovde nije reč o slobodi govora. Već se mnogima koji imaju antisrpske stavove daje medijski prostor, što ne kaže nešto o licemerju nevladinih organizacija koje se finansiraju iz inostranstva. Kao prete joj ubistvom, ona je baš bitna u srpskom društvu.
Ako je reč o medijskom prostoru zašto prete njoj a ne uredniku medija?
Ne svodi li se to ipak na ograničenje slobode govora?

i da, ako neko odluci da je kokne to sigurno nece objavljivati po drustvenim mrezama...
Koliko sam razumeo, pretili su joj u privatnim porukama. U mreže je dospelo kada je ona zatražila zaštitu.

jel ti citas sta pisem?
uvek se nadje poneki fanatik koji ce ostrije odreagovati na ovakve provokacije... znaci njega treba osudjivati, a provokatora pustiti da i dalje provocira?

Pa fanatici i jesu oni koje treba spreciti da ne oduzmu nekome zivot, njeno misljenje koliko god da je glupo, ima prava da ga kaze, a fanatik nema prava da joj zbog toga oduzme zivot pobogu :roll:

I da, pisao sam o tome, to da nece objaviti je istovetno prici da onaj ko se hoce ubiti ne najavljuje to, dakle obican mit.

Back