Kažeš da sam naporan, da stalno dolazim da pišem o Vojvodini i šta sve ne, ali ja bukvalno sam danas prvi put posle x vremena ponovo došao da pišem na ''Politici''. Ali eto lepo je što sam ti ostao u sećanju i što pamtiš moje stare komentare koje sam ja sam davno zaboravio.
Da, tačno je da se u Vojvodini sve više ljudi izjašnjavaju kao Vojvođani i to ne tvrdim ja već popisi. I ja to nisam predstavljao kao neku radosnu vest, već kao problem koji mnogi ignorišu.
Drugo je to što ljudi poput tebe to shvataju previše lično i kao provokaciju, jer bi vi radije da verujete u lepu srpsku laž nego u istinu koja vam ne ide u prilog. Pa meni ovaj Krishna pripisuje tuđe reči sa podforuma ''Istorija'' iako sam ja zapravo vodio raspravu sa čovekom koji je te reči zapravo zapisao.
Vi zaista ni od čega ne prezate.
Pusti ti male sredine. LSV u Kneževcu nije prošao ni cenzus dok je u Novom Sadu na vlasti.
Mene Vojvođanska partija ni najmanje ne zanima. Odžić je smešan, ne zna gotovo ništa o Vojvodini osim da ponavlja iz emisije u emisiju jogurt revolucija, Ustav iz 1974., Londonska mirovna konferencija 1992. i još možda dve floskule. Budala i neznalica.
I on je radikalan, ekstreman i štetan kao i vi, samo je razlika što ste na suprotnim stranama.