Srpska desnica

Али нема разлога за скакање и нервирање када се у његовом развоју помене и та етапа у животу. Ja сам га само споменуо у почетку да је он одредио правац политике ДС, и очистио га мање више од свих тзв. ''десничарских''', ''националистичких'' настројених, а то је почело још за време Мићуновића

uopste se ne nerviram oko toga, te etape, jer savrseno nemam nikakav problem sa tim. objasnio sam i zasto.
ne vidim razlog da bi bilo ko skakao.
p.s. a sto se tice ciscenja 'nacionalista', na primeru, recimo, cavoskog, vidimo gde je taj vajni desnicar zavrsio svoje putasestvije i koliko mu je tu bilo mesto
Aко није био члан КПЈ, био је марксиста и левичар, а и то је остао до краја живота....На томе је и докторирао из философије....
ovo je stvar koja je bzv, no kako god

Poslednja izmena:
То сви кажу....Данас се између деснице и левице, највише ломе копља, око неких етичких питања, однса према религији и њене улоге у друштву, а економију треба препустити економистима, нема места за неке велике акробације....капитализам је ту неоспоран....

ovo se slazem.
sto se kaze, jedine teme koje su politici preostale od globalne premoci ekonomije su neka drustvena- eticka pitanja, porodica, shkolstvo, ekologija, nauka...
s tim sto je meni licno bas u tim pitanjim desnica neodgovarajuca

Тачно, мора постојати државни интервенционизам јер у противном добијаш разне Мишковиће што неминовно мора да пукне. Тешка комуњара Мишко данас је ЛИБЕРАЛНИ КАПИТАЛИСТА и то на основу лоповлука а не на основу рада, па да ли је то нормално... а поготово што народ грца у сваком погледу. Неки дан читам, неки наш комуњара купио 11 код нас рудника... па ***... тужно и жалосно.

pa ako tako gledas, taj liberalni kapitalizam' ako je zdrav, (ne ko nash) podrazumeva anti- monopole, pravnu drzavu etc...
nije stvar u tome sto su neki miskovici liberalni kapitalisti, vec sto je ovo bila i jos uvek je trula banana drzava

Данас је нама најпотребнија државотворна странка....Странка која ће поставити темеље и економске и политичке структуре земље.....
Нарочито што Србија и Срби нису решили ни своје национално питање, на почетку 21. века.

a kako se ovo postavlja, zivo me zanima?
DSS pomalo lici na pomenutu stranku.

ako andreja treba da bude nekakva desnica, pisi propalo.
meni izgleda da ako je andreji svanulo, ugasilo se za jankovica, parivodica, neke ljude koji bi mogli da vode stranku koja bi bila vise od manjeg partnera radikala u mitingovanjima za radovana i slicne gluposti.

Back