Српска демографија катастрофална

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Problem nataliteta u nasoj zemlji nije iskljucivo vezan samo sa nasim trulim kukanjem kako nam je zivot odvratan,kako nemamo novxa za ovo ili za ono.Mi ne shvatamo sebe na pravi nacin,jer nismo u mogucnosti da vidimo koliko jadno zive drugi na planeti.Za nas,gledano uz nasih soba,pored TV-a sa prijateljima uz pivo,kaficu,slatko,meze,svi,ali bas svi drugi zive bolje,a mi jadni nemamo para da izdrzavamo troje ili cetvoro dece!!!

Nije sve u losoj situaciji u zemlji. Ako se malo prisetimo videcemo da su nase babe i dede radjane u mozda jos i losijim uslovima za zivot nego sto su nasi. I pored toga sto su ziveli u losim uslovima imali su po vise od troje dece. Moja prababa recimo je imala petoro dece, svako od njene dece je imalo najmanje po 3 ili vise dece. E onda su ljudi poceli da jure bolje uslove za zivotm da grade karijere i da skupljaju sto vece bogaststvo. Zaboravili su da su najvece bogatstvo deca. Danas kada pitate neku devojku od recimo 25 godina kada planira da ima decu svaka ce vam odgovoriti jos je ranoi, treba prvo da zavrsim fakultet, da se zaposlim na dobro placenom mestu pa kada izgradim karijeru onda dolaze deca na red. Pritom ni jedna ne razmislja da li ce, kada bude zelela, moci da dobije decu jer je medicinski dokazano da sto je zena starija vece su sanse za rizicnu trudnocu. Ako pritom dodamo da je velika vecina devojaka imala abortus, da se oblace neprikladno za vremenske prilike ( pod ovim mislim na gole stomake po hladnom vremenu, ne razmisljajuci da ce mozda to imati neke posledice na njihov organizam) mislite li da ce sve devojke ili barem vecina njih moci da postanui majke

:vatromet::vatromet::vatromet:

Najjači smoooo! :mrgreen:

Moja opština ima pozitivan prirodni priraštaj. ;)
Ako vaša nema, bolje ćutite...

Ово ме чисто занима, због тога што се ради о регији где драстично опада сеоско становништво: да ли је тај позитиван природни прираштај последица високе стопе наталитета, или прилива досељеног сеоског становништва?

Nije sve u losoj situaciji u zemlji. Ako se malo prisetimo videcemo da su nase babe i dede radjane u mozda jos i losijim uslovima za zivot nego sto su nasi. I pored toga sto su ziveli u losim uslovima imali su po vise od troje dece. Moja prababa recimo je imala petoro dece, svako od njene dece je imalo najmanje po 3 ili vise dece. E onda su ljudi poceli da jure bolje uslove za zivotm da grade karijere i da skupljaju sto vece bogaststvo. Zaboravili su da su najvece bogatstvo deca. Danas kada pitate neku devojku od recimo 25 godina kada planira da ima decu svaka ce vam odgovoriti jos je ranoi, treba prvo da zavrsim fakultet, da se zaposlim na dobro placenom mestu pa kada izgradim karijeru onda dolaze deca na red. Pritom ni jedna ne razmislja da li ce, kada bude zelela, moci da dobije decu jer je medicinski dokazano da sto je zena starija vece su sanse za rizicnu trudnocu. Ako pritom dodamo da je velika vecina devojaka imala abortus, da se oblace neprikladno za vremenske prilike ( pod ovim mislim na gole stomake po hladnom vremenu, ne razmisljajuci da ce mozda to imati neke posledice na njihov organizam) mislite li da ce sve devojke ili barem vecina njih moci da postanui majke

Promeni pol i radjaj, umesto da smaras ovde.

Ово ме чисто занима, због тога што се ради о регији где драстично опада сеоско становништво: да ли је тај позитиван природни прираштај последица високе стопе наталитета, или прилива досељеног сеоског становништва?

Stopa prirodnog priraštaja je razlika između broja rođenih i broja umrlih na određenom području podeljena sa 1000.

Dakle, migracije nisu uključene... Samo novorođeni i umrli na određenom prostoru i u određenom vremenu. Znači, prirodni priraštaj nije promena broja stanovnika na određenom području.

Узрок рапидног изумирања је атеизам,паганизам,односно "Европејство".То у пракси значи себичан начин живота уз робовање наказном систему који је конципиран тако да не подржава стварање и развој живота,него његову деструкцију.Људи не раде и не живе у сврху стварања,него из себичних хедонистичких разлога.Велики пример је концепт данашње економије,у којој се пропагирају и намећу појмови као "успех","конкуренција",
"здрава конкуренција",односно "успех" кроз систем "конкурентности".Човек који је иоле сачувао ментално здравље зна да је конкуренција нераскидива са непријатељством.Кад дође непријатељство,следи међусобна конкуренција или кад дође конкуренција,следи непријатељство.Дакле,намеће се и пропагира живот који треба да се одвија кроз људско међусобно непријатељство путем конкуренције,па се друштва која то фино прихвате и негују(па добију деструкцију кроз нестанак) називају као друштва са "здравом конкуренцијом".
То је само пример болести евро-атлантских наказних друштава и са њима овакве наказне европејске Србије.

Кад се не живи у сврху стварања,онда нема ни деце,нема слободе,али зато има ропства и нестанка.

Poslednja izmena:
косово и метохија:

88% Albanians
6% Serbs
3% Muslims (Bosniaks and Gorani)
2% Roma, Ashkali and Egyptians
1% Turks

270px-Kosovo_ethnic_2005.png

Ma je l'? :lol:
A tih 88% Albanaca je koliko brojčano? I koliki je to procenat ako uđu u cifru iz naslovne poruke u temi? :D

Back