- Poruka
- 98.635
moze biti niko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
error 404:
ja nemam dusu![]()
i nekomoze biti niko
dobro zabče..ne neko...niko
pa ne moze da naidje niko kao jadobro zabče..
nemoj tako,sta ako ipak naidje taj neko..
mozda sam bas ja![]()
naletjeh sinoć na ovo...da vidimo imamo li ključ ili bravu na ovom forumu
"Srodna duša je neko ko ima brave koje odgovaraju našim ključevima a i ključeve koji odgovaraju našim bravama. Kada se osećamo dovoljno bezbednim da otvorimo brave, možemo da budemo u potpunosti baš ono što jesmo. Naša srodna duša deli naše čežnje, naš smisao za pravac. Naša srodna duša je neko ko donosi život u život."
Ričard Bah
Deluje nekako previse preoptreceno ova izjava,za srodne duse...
Mozda je ispravnije reci da je srodna dusa neko ko moze da probudi u nama ono sto drugi ne mogu,da nas inspirise da mislimo o zivotu i ljubavi na drugi nacin,ne mora obavezno biti istih interesovanja kao mi,ustvari uglavnom je rec o sukobu,ali pozitivnom,ono kad radimo stvari koje inace ne bi,neku tesku glupost,al to nas gura napred,otvara vrata prema zivotu i vadi nas iz nase ok,cool,super svakodnevne varijante gde bi mi tako rado ostali u toj barustini lenjosti,al srodna dusa ne da,ona nas provocira na nesto vise,da spoznamo sebe![]()
ne to moze svaki psihijatar a srodna dusa se poklopi kao drugo mi
Ima li vase srodne duse bas ovde na forumu a mi to ne znamo jos uvek,,,
Hoćemo li mali testic.
.Po vama, vasa srodna dusa sa foruma moze biti???![]()
ne to moze svaki psihijatar a srodna dusa se poklopi kao drugo mi
kakva bre srodna dusa
ko smislja te gluposti
a da Aristotel![]()
dobro derko, i on je voleo dechake![]()
nas kako kaze net mudrost
samo picketine otvaraju klonove jer nemaju muda s glavnog da ti cak i preko neta u lice kazu sta ih muci![]()