- Poruka
- 20.959
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JerryRopero:ja odmaram i nije mi lose...
deder sestro popi malo ljute travarice da vidis kako tera sve djavole iz organizma mani se tih medicinara :-DBanshee:ne radi dom zdravlja bas kada ja treba da idem
![]()
Какав Дом здравља!Код приватника.Ово је капитализам!8-)Banshee:ne radi dom zdravlja bas kada ja treba da idem
![]()
kad sam bio manji, mene je znao da zaboli zub uvek za državni praznik ili neradni dan, pa je to redovno bio 1. maj ili 29.11. :-D :-D :-DBanshee:ne radi dom zdravlja bas kada ja treba da idem
![]()
Ево,потписаћу ја...Ако будеш фина,као данас!8)Banshee:isla bih ja kod privatnika ali imam karton od 7 godine u domu zdravlja nbga samo mi treba jedan potpis
![]()
filatelista:kad sam bio manji, mene je znao da zaboli zub uvek za državni praznik ili neradni dan, pa je to redovno bio 1. maj ili 29.11. :-D :-D :-D
Što kaže sugrađanin svetolik, narodna medicina i to iznutra...samo radža :grin: :grin:
ja sam uvek fina 8)misoni:Ево,потписаћу ја...Ако будеш фина,као данас!8)
moram te razočarati, potičem iz ugledne komunističke porodice :razz: :-D :-D :-D :-Dfosilvaso:Zanimljivo, ti si možda bio i tada 'četnik u duši' a to su bile alergije na 'crveno'....
Isti slucaj, JerryJerryRopero:ja odmaram i nije mi lose...
filatelista:moram te razočarati, potičem iz ugledne komunističke porodice :razz: :-D :-D :-D :-D
šala, znam koliko mrziš Tita, pa se našalih...fosilvaso:Ne isključuje moj teorem: Ti si možda zamrzio podsvesno jednog ili oba roditelja radi neke 'pedagoške' mere i to preneo i na njihovu idologiju......
Hebeš takvu partiju koja prima zlostavljače male, svoje dece...
*BILJA*:Isti slucaj, Jerry![]()
Dobro se ti meni vratio, ja vec dala oglasAlekasandar2:Биљче, ћао
Ево гледам вас преко новог монитораПу, пу, пу да га не урекнем...
Самсунг СинкМастер 959нф 19"...
*BILJA*:Dobro se ti meni vratio, ja vec dala oglas
Znas da sam i ja skoro menjala, ali tvoj izgleda bolji![]()
Kod mene pise Samsung-SinkMaster 793df :shock:
Generacijo, ja placemAlekasandar2:ја сам дао оглас за себе:
"Изгубљен младић, (29 година, мало коришћен) молим вас ако ме нађете да ме вратите кући (мојој!)"
Твој монитор:
![]()
http://www.ciao.co.uk/Samsung_SyncMaster_793DF__5778163
Мој монитор:
![]()
http://www.ciao.co.uk/Samsung_SyncMaster_959_NF__5642100
*BILJA*:Generacijo, ja placem![]()
![]()
Nego, znam jedan bolji, njoj ionako ne smeta![]()
:wink:Alekasandar2:Боље генерација него дегенерција, увек сам говорио![]()
![]()
Пази да те не ухвати, има тешку руку....![]()
Konstantin_de_Sisti:kad smo vec kod sretenjskog ustava.... imam pitanje za 3 miliona dinara....
KAKVU ZASTAVU SRBIJE JE PREDVIDJAO SRETENJSKI USTAV? BOJE I NJIHOV REDOSLED?