SRETAN VAM DAN ARMIJE 22 .децембар

Pre socijalisticke revolucije Rusija je bila feudalno drustvo na marginama svetske ekonomije,tesko da tamo hoce da se vrate,pre da hoce da budu onde gde su bili za vreme Breznjeva -svetska sila boj 1.

Мислио сам на Русе не на СССР. Можемо само да нагађамо какви би били да није било те револуције.

HEJ...tko je mijenjao originalni naslov teme..SRETAN VAM DAN ARMIJE 22 prosinac...:evil:

Па у складу са писмом које се употребљавало у ЈНА, шта се чудиш као да си цео војни рок преспавао на Копанику.
П.С: Немам ништа против и твог наслова теме, али изгледа неко тако није мислио. z:D

Некако сам знао да ћеш то да кажеш. Моје питање је да ли мислиш да не би било путева, образовања и индустријализације без комунизма?

Realnost je da je SSSR bila druga svetska ekonomija,da njeni gradjani uopste nisu ziveli lose kako su zapadni mediji trudili da prikazu , to je bilo vreme hladnog rat ali i medijski rat gde smo mi gledali zapadne medije i sad svi misle kako je u SSSR-u bila beda sto je daleko od istine.Naravno ipak mi se mnogo svidjao socijalizam u SFRJ nego komunizam u SSSR-u.

Па у складу са писмом које се употребљавало у ЈНА, шта се чудиш као да си цео војни рок преспавао на Копанику.
П.С: Немам ништа против и твог наслова теме, али изгледа неко тако није мислио. z:D

OK..eto jos jedne bahatosti..."nekoga"..tko pojma nema da je u bivšoj nam..JNA(dok je to bila..zajedniočka vojka..),,.bio službeni hrvatsko/spski..iliti..srpsko/hrvatski..jezik i LATINIČNO:.pismo...ma nema veze..ionako..taj"netko"..nema muuda da se javi meni..da se "objasnimo"...
živo bio..druže..(ako ti ne smeta da te tako oslovim)...
P.S.
..HOĆU DA SE VRATI MOJ IZVORNI NASLOV TEME..ili nema pomirenja...na temi...Ruka pomirenja na Krstarici

OK..eto jos jedne bahatosti..."nekoga"..tko pojma nema da je u bivšoj nam..JNA(dok je to bila..zajedniočka vojka..),,.bio službeni hrvatsko/spski..iliti..srpsko/hrvatski..jezik i LATINIČNO:.pismo...ma nema veze..ionako..taj"netko"..nema muuda da se javi meni..da se "objasnimo"...
živo bio..druže..(ako ti ne smeta da te tako oslovim)...
P.S.
..HOĆU DA SE VRATI MOJ IZVORNI NASLOV TEME..ili nema pomirenja...na temi...Ruka pomirenja na Krstarici

Pa za kaj bi mi smetalo, ujedno ti želim sretne predstojeće Božićne blagdane. :zjelka2:

Zato ti imaš, borio si se protiv sopstvene vojske i države.

Ali nebitno. Nosi ti tvoj prosinac u NDH.

nisam se ja borio protiv JNA..vec..protiv..

1991..JNA..kakva je trebala biti za očuvnae Jugoslavije... više nije postojala..postojali ..su četnici..i tzv.JNA..koji su surađivali u svim..vojnim operacijama..na području ..RH..BiH...

Poslednja izmena:

Back